Chef Łukasz Kaniecki - specjalista kuchni hiszpańskiej

Szef kuchni - Łukasz Kaniecki

Chef Łukasz Kaniecki - specjalista kuchni hiszpańskiej

Chef Łukasz Kaniecki- Specjalista kuchni hiszpańskiej
Zajmuje się doradztwem, przygotowywaniem szkoleń i pokazów kulinarnych z tradycyjną kuchnią hiszpańską. Podczas eventów, wydarzeń i rodzinnych przyjęć możemy przygotować dla Państwa tradycyjne danie z Walencji Paelle lub pokaz krojenia szynek Serrano i Iberico wraz z degustacją win.

W mojej ofercie znajdziecie między innymi:
- Catering z tradycyjną kuchnią hiszpańską
- Pokazy kulinarne w formie Live Cooking Show z aktywnym udziałem uczestników m.in. Paella i
Ręcznie krojone szynki dojrzewające.
- Przygotowywanie menu Tapas lub menu Restauracyjnego
- Szkolenia z zakresu tradycyjnej kuchni hiszpańskiej
- Wsparcie już istniejących Tapas Barów i Restauracji z profilem kuchni hiszpańskiej

450 zł - 6500 zł

PRZEDZIAŁ CENOWY

Opinie

Ten usługodawca nie ma opinii

Dodaj opinię

Pytania i odpowiedzi

Co najbardziej lubisz w swojej pracy?

Uśmiech na twarzy zadowolonych gości

Jak zaczęła się Twoja przygoda z branżą ślubną?

Rozszerzenie działalności i wejście do branży ślubnej.

Od jak dawna współpracujesz z parami młodymi?

Od 3 lat.

Na jakim sprzęcie pracujesz?

Profesjonalny sprzęt sprowadzany bezpośrednio z Hiszpanii.

Jaki jest Twój ulubiony moment ślubu lub wesela?

Jeśli chodzi o ślub to: Wyjście z kościoła pary młodej. Dlaczego ? Ponieważ odpuszczają im wszystkie nerwy i znowu są sobą. Wesele: Pierwszy taniec i oczepiny.

Ile czasu zajmuje Ci wykonanie zlecenia?

To zależy od oferty i klientów.

Co zawiera Twoja podstawowa oferta?

Pokazy kulinarne z Tradycyjnej Kuchni Hiszpańskiej między innymi: - Pokaz przygotowywania paella na dużej patelni - Pokaz ręcznego krojenia szynek serrano lub iberico

Jaki jest Twój styl?

W miarę możliwości dostosowuję się do całego wystroju i aranżacji przyjęcia, tak aby moja osoba się nie wyróżniała. Najważniejsze dla mnie jest pokaz kulinarny.

Jaką wspólną cechę dostrzegasz u wszystkich swoich klientów?

Zadowolenie i zaskoczenie po zakończeniu pokazu.

Jak wyglądałby wymarzony ślub, na którym chciałbyś/chciałabyś pracować?

Mój własny :) było wspaniale!

Czy jakaś para szczególnie zapadła Ci w pamięć?

Tak, Para Polsko-Hiszpańska gdzie Panna młoda pochodziła z Hiszpanii i była bardzo zaskoczona smakiem i kunsztem przeprowadzonego pokazu krojenia szynki serrano dla gości weselnych.

Z jakimi osobami najlepiej Ci się współpracuje?

Z młodymi osobami otwartymi na nowości w temacie przyjęć weselnych.

Jaką historię z pracy wspominasz z uśmiechem na twarzy?

Za każdym zleceniem kryje się się ciekawa historia , dużo by opowiadać.

Jakie pytania pary młode zadają Ci najczęściej? Co odpowiadasz?

Pyt: Ile to kosztuje? Odp: od 400-6500 zł zależy od przygotowanej oferty. Pyt: Ile czasu pan się tym zajmuje? Odp: Jestem szefem kuchni od 4 lat a kucharzem specjalizującym się tylko w kuchni hiszpańskiej od 12 lat. Pyt: Robił pan taki pokaz u kogoś sławnego? Odp: Często jestem zapraszany na pokazy do Rezydencji Ambasadora Hiszpanii w Warszawie oraz współpracuję z znanymi firmami między innymi JW Construction

Co klienci powinni wiedzieć o Twojej profesji?

Pokaz krojenia szynek dojrzewających w Polsce jeszcze nie jest na tyle znany aby było dużo usługodawców w tej grupie, nie ukrywam że jestem jednym z niewielu Polaków potrafiących prowadzić pokaz kulinarny ręcznie krojonych szynek.

Co jest najważniejsze w wyborze ślubnego usługodawcy?

Doświadczenie, i rekomendacje innych zleceniobiorców.

Jaka jest Twoja najmocniejsza strona?

Profesjonalizm i praca na najwyższej jakości produktach.

Dlaczego przyszłe pary młode powinny wybrać właśnie Ciebie?

Mój pokaz zaskoczy ich gości a smak i kunszt ręcznie krojonej szynki przeniesie ich w oddaloną o setki kilometrów Hiszpanię.

Czym wyróżnia się Twoja oferta?

Jestem jedyną osobą w Polsce, która oferuję pokaz kulinarny przygotowując paelle i ręczne krojenie szynek dojrzewających.

Jakie jest Twoje ulubione zdjęcie/piosenka/film z ostatniego sezonu ślubnego?

Wspólne zdjęcie z parą młodą przed krojeniem szynki i po krojeniu szynki ( przed: szynka pełna mięsa, po: sama obkrojona kość i zadowolenie państwa młodych.)

Wolne terminy

Inspiracje ślubne

Znajdź catering w Twoim województwie