Wiktoria Czyż
Podgórze 55, Kowary
Jesteśmy niezwykłą przestrzenią w sercu Karkonoskiego lasu, z górską polaną i strumieniem, z dala od miasta, w ciszy i pewności, że nikt nie zakłóci przebiegu tak ważnego dnia.
Hotel położony jest w zacisznej dolinie o krystalicznie czystym powietrzu, otoczonej gęstym lasem, wolnej od smogu elektromagnetycznego, wśród dzikiej natury przesyconej szumem strumyków i śpiewem ptaków Karkonoskiego Parku Narodowego. Otoczony licznymi trasami spacerowymi i rowerowymi.
Zajmujemy się kompleksową organizacją wesel oraz zaślubin, do Pańśtwa dyspozycji oddajemy 38 komfortowych pokoi oraz dwie sale restauracyjne. W trakcie pobytu wszyscy Goście m.in. mają Nielimitowany dostęp do strefy wellness, bezpłatny parking, śniadania w cenie noclegu, inhalacje radonowe 2x dziennie.
Hotel znajduje się w województwie Dolnośląskim, koło Karpacza, blisko granicy Czeskiej.
180 zł - 450 zł
100
od 20 do 100
2
USTAWIENIE STOŁÓW
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Dekoracje
Grill
Kuchnia
Nocleg
Ogród
Parking
Patio
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
TYP SALI
Hotel na wesele
Ogród na wesele
Restauracja na wesele
Wesele w górach
STYL SALI
Wesele w stylu glamour
Wesele w stylu górskim
Wesele w stylu leśnym
Wesele w stylu minimalistycznym
Wesele w stylu modern
Wesele w stylu romantycznym
Wesele w stylu rustykalnym
199 zł - 199 zł
Zupa serwowana:
Rosół z makaronem, marchewką, natką z pietruszki
Danie główne na półmiskach :
3 rodzaje mięsa: pieczeń z karczku, kotlet schabowy, boczek sv
Dodatki na półmiskach: warzywno-skrobiowe: ziemniaki z koprem, kluski śląskie z masłem, surówki, colesław, buraczki na zimno, mix sałat z warzywami i sos winegret
Bufet po części serwowanej:
•Deska serów żółtych z żurawiną
•Deska swojskich wędlin i kiełbas z winogronem
•Jaja w sosie tatarskim i szczypiorkiem
•Śledzie po kaszubsku
•Śledzie w oleju z cebulką
•Domowy pasztet z konfiturą malinową
•Zimne nóżki z jakiem, cytryną
•Rolada ze schabu z farszem (kiszony ogórek boczek cebula musztarda francuska)
•Sałatka Caprese
•Sałatka jarzynowa
•Mix sałat z vinegrette
•Pikle, pieczywo, masło
Bufet słodki: Ciasta (3 rodzaje), półmisek świeżych owoców
249 zł - 249 zł
Zupa serwowana:
Krem z kukurydzy/papryczka chili/espuma z palonego masła/oliwa ziołowa
Danie główne serwowane:
Polędwiczka wieprzowa zawijana w szynkę prosciutto/puree z batata/kluska szarą z dodatkiem siania łąkowego/kalafior romanesko/sos demi-glace rozmarynowy
Deser serwowany:
Flan malinowy/ziemia biała czekolada/marakuja/chips z tapioki
Bufet po części serwowanej:
•Deska serów żółtych i pleśniowych z żurawiną
•Deska swojskich wędlin z winogronem chrzanem
•Terina wieprzowa z suszonym pomidorem z migdałami prażonymi i rukolą
•Tatar ze śledzia z musztardą francuską piklowaną gruszką szczypiorkiem
•Sałatka z owocami morza melonem crunchem z boczku warzywami dresingiem limonkowo-miodowym
•Roladka z łososia wędzonego serek mascarpone czarne oliwki bazylia, salsa awokado mango chili pistacje
•Sajgonki wegetariańskie z sosem słodko kwaśnym
•Rolada boczkowa z teriną z zielonym pieprzem i morelą posypana orzechem laskowym
•Mix sałat z warzywami i sosem vinegrette
•Pikle, pieczywo, masło
Bufet słodki: Ciasta (3 rodzaje), półmisek świeżych owoców
289 zł - 289 zł
Przystawka: Carpaccio wołowe/ser kozi/kapary prażone/majonez z rukoli/puder orzechowy
Zupa: Consomme z kaczki z ravioli z truflą, marchewką i oliwą lubczykową
Intermezzo: (na oczyszczenie kubków smakowych) Sorbet z ogórka melona i mięty/fraiche z śmietanki
Danie główne: Sandacz/purée z pasternaku/polenta/brokuł bimi/sos maślany
Deser: Sernik z pomarańczą/polewa z czekolady mlecznej z orzechami/ wiśnia/kruszonka mleczna
Bufet po części serwowanej:
•Deska serów żółtych i pleśniowych z winogronem sosem żurawinowo chrzanowym
•Deska mięs pieczystych (boczek/karczek/rostbef) konfitura różana z chrzanem
•Patee z wątróbki drobiowej chips z boczku sos malinowy
•Tatar z wędzonego pstrąga z jabłkiem szczypiorkiem musztardą francuską i z pestkami granatu
•Mix sałat z grawlaxem z łososia w burakach, kompresowany pomidor koktajlowy w sojii, melon prażony czarny sezam, sos vinegrette
•Terina z indyka w boczku z orzechem włoskim i oliwkami
•Mix sałat z winegrette
•Pikle, pieczywo, masło
Bufet słodki: Ciasta (3 rodzaje), półmisek świeżych owoców
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięPodgórze 55 58-530 Kowary