Monika Drożdż
Plac Dominikański 1, Wrocław
Ślub to najpiękniejszy dzień w życiu. to dla nas zaszczyt, móc towarzyszyć młodym parom w tak niepowtarzalnym momencie, dlatego dokładamy wszelkich starań, by wszystko wyszło idealnie. Nasz szef kuchni przygotuje kompozycje pysznych dań, kelnerzy zadbają o najwyższy poziom obsługi, a cukiernicy stworzą wspaniały tort dodatkowo oferujemy bufet staropolski oraz organizację poprawin w atrakcyjnej cenie.
NASZE ATUTY
Wykwintne menu z możliwością jego modyfikacji.
Klimatyzowane sale bankietowe (największa jest w stanie pomieścić 300 osób).
Profesjonalna obsługa i doradztwo (dedykowany Koordynator Sali Bankietowej).
Regulacja oświetlenia oraz oświetlenie sali lampkami LED.
Lokalizacja – centrum miasta.
Monitorowany parking z bezpośrednim wejściem do hotelu (dodatkowo płatny, 65 PLN brutto za dobę lub 6,50 PLN brutto za godzinę).
Taras widokowy na piątym piętrze hotelu.
Szatnia.
DODATKOWE MOŻLIWOŚCI
Możliwość zorganizowania ceremonii zaślubin.
Możliwość zorganizowania sesji zdjęciowej na tarasie.
Wynajem apartamentu na wieczór panieński/kawalerski.
Możliwość zamówienia tortu (lub ewentualna opłata tortowa w wysokości 300 PLN brutto).
Opłata korkowa 25 PLN brutto od otwartej butelki.
Alkohol musi posiadać akcyzę i być zamknięty.
Możliwość organizacji drugiego wydarzenia ze zniżką 10% i każdego kolejnego 15%.
Współpraca z dekoratorką.
Obsługa barmańska wraz z pokazem.
Oprawa muzyczna – DJ z nagłośnieniem.
Dodatkowe oświetlenie sali.
Transport autokarem.
Foto-Budka.
Dekoracja kwiatowa/balonowa.
Pokaz magika.
Pokazy tańca.
Gotowanie na żywo.
Bufet wiejski.
239 zł - 319 zł
151
od 10 do 300
2
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Dekoracje
Klimatyzacja
Kuchnia
Nocleg
Parking
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
TYP SALI
Hotel na wesele
STYL SALI
Wesele w stylu romantycznym
239 zł - 319 zł
PAKIET RUBINOWY
NA DOBRY POCZĄTEK
Powitanie chlebem i solą oraz winem musującym
OBIAD SERWOWANY
Rosół z kury z makaronem
Polędwiczki wieprzowe pieczone w bekonie
Gratin ziemniaczane
Szalotki z czerwonym winem i octem
balsamicznym
BUFET ZIMNY
Wieprzowina marynowana z rozmarynem
Kurczak pieczony z cytrusami
Rostbef sous-vide z musztardą francuską
Tatar z łososia z sosem chili
Śledź z kremem śmietanowym
i marynowanym ogórkiem
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka ze świeżych warzyw i serem feta
Marynowane grzyby
Wybór pieczywa
BUFET SŁODKI
Ciasto czekoladowe z wiśniami
Mus malinowy
Ciasto morelowe z pistacjami
Owoce filetowane
DANIE CIEPŁE SERWOWANE
Żurek z kurkami i białą kiełbasą
Pieczony filet z morszczuka w sosie bazyliowym
Opiekane ziemniaczki
NIELIMITOWANY OPEN BAR
Kawa
Herbata
Woda
Soki
Napoje gazowane
239 zł - 319 zł
PAKIET SZMARAGDOWY
NA DOBRY POCZĄTEK
Powitanie chlebem i solą oraz winem musującym
OBIAD SERWOWANY
Tatar z marynowanego łososia owocami miechunki
Pieczywo korzenne
Krem z cukinii z prażonymi ziarnami
Kurczak zagrodowy confit na purée musztardowym z sosem demi-glace
BUFET ZIMNY
Polędwiczki wieprzowe pieczone z czosnkiem
Karczek pieczony w kminku
Indyk wolno gotowany z żurawiną i roszponką
Gravlax z kwaśnymi warzywami
Krewetki z oliwkowym tapas i kolendrą
Pomidory z serem mozzarella i pesto bazyliowym
Sałatka nicejska z tuńczykiem i zieloną fasolą
Sałatka z pierożków ravioli z aioli cytrynowym
Focaccia z warzywami
Wybór pieczywa
Wybór zimnych sosów
BUFET GORĄCY
Zupa gulaszowa
Eskalopki schabowe w sosie z szalotek
Kaczka pieczona z imbirem i pomarańczami
Sandacz zapiekany z cytryną i koprem
Kluseczki ziemniaczane z pietruszką
Marchewka z sezamem
BUFET SŁODKI
Jabłecznik z kruszonką
Tarta truskawkowa
Czekoladowe brownie
Tort bezowy z kremem orzechowym
Owoce filetowane
NIELIMITOWANY OPEN BAR
Kawa
Herbata
Woda
Soki
Napoje gazowane
239 zł - 319 zł
PAKIET DIAMENTOWY
NA DOBRY POCZĄTEK
Powitanie chlebem i solą oraz winem musującym
OBIAD SERWOWANY
Rostbef marynowany z gorczycą, kremem chrzanowym i konfiturą ze śliwek
Wybór pieczywa
Consommé wołowe z warzywami
Kurczak pieczony z tymiankiem
Polędwiczki wieprzowe pieczone w bekonie
Roladki wołowe z marynowanym ogórkiem i szalotką
Ziemniaki z koprem
Kluseczki ziemniaczane ze szczypiorkiem
Ragoût grzybowe
Sos demi-glace z musztardą
Wybór chrupiących sałat z sosem winegret
BUFET ZIMNY
Carpaccio z polędwicy wołowej z Grana Padano
Płatki pieczonego schabu na sosie z tuńczyka i kaparów
Prosciutto di Parma z melonem miodowym
Kurczak pieczony z dynią
Rillettes z kaczki ze szczypiorkiem
Krewetki w panko z pikantnym majonezem
Śledź holenderski z sałatką z zielonego jabłka
Sałatka z makaronu orzo z rodzynkami
Sałatka z selerem naciowym i pieczonym łososiem
Sos tatarski
Wybór pieczywa
BUFET GORĄCY
Barszcz czerwony z majerankiem
Pieczona cielęcina w sosie gorgonzola
Udka z kurczaka pieczone z pieczarkami
Dorsz z kwaśną śmietaną i suszonymi pomidorami
Pieczone ziemniaki z oliwą bazyliową
Brokuły z płatkami migdałowymi
BUFET SŁODKI
Ciasto czekoladowe z morelami
Mus czekoladowy z wiśniami Amarena
Sernik malinowy
Tarta z owocami leśnymi
Tiramisu z likierem Amaretto
Owoce filetowane
NIELIMITOWANY OPEN BAR
Kawa
Herbata
Woda
Soki
Napoje gazowane
59 zł - 59 zł
BUFET WIEJSKI
Wybór polskich kiełbas i krupników
Pieczony boczek aromatyzowany dymem wiśniowym
Salceson ozorkowy
Karczek wieprzowy z czosnkiem
Smarowidło wieprzowe z pieczoną cebulą i jabłkami
Wybór polskiego pieczywa
Marynowane prawdziwki
Kiszone ogórki, marynowane buraczki
Chrzan ze śmietaną
79 zł - 79 zł
POPRAWINY*
Żurek z kurkami i białą kiełbasą
Kaczka pieczona na czerwonej kapuście z jabłkami
Szynka wolno gotowana z sosem orzechowym
Żeberka pieczone z sosem BBQ
Dorsz ze smażonymi warzywami
Zapiekanka ziemniaczana z papryką
Kopytka z masłem
Warzywa grillowane z pomidorami
*czas trwania 4 godziny.
Każda kolejna godzina 30 PLN brutto od osoby.
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięPlac Dominikański 1 50-159 Wrocław
Poniedziałek
09:00 -17:00
17:00 -17:00
Wtorek
09:00 -09:00
17:00 -17:00
Środa
09:00 -09:00
17:00 -17:00
Czwartek
09:00 -09:00
17:00 -17:00
Piątek
09:00 -09:00
17:00 -17:00