Barbara Augustyniak
Polecani w tej kategorii
Pokaż więcej
Wyjątkowy dzień w wymarzonym miejscu.
Wiemy jak wiele trudu wiąże się z organizacją wesela, dlatego do każdej Młodej Pary podchodzimy indywidualnie i traktujemy ją wyjątkowo. Villa Caprice przyszłym nowożeńcom oferuje pełną gamę usług związanych z organizacją tego najpiękniejszego dnia w Waszym życiu.
Zaopiekujemy się każdym elementem, zadbamy o wszystkie szczegóły oraz pomożemy Państwu w podjęciu decyzji na każdym etapie organizacyjnym, poczynając od kwiatów, dekoracji i muzyki, na wyśmienitym menu kończąc. To właśnie z myślą o naszych Gościach starannie dopracowaliśmy nasz dom weselny. Aby najpiękniejsze w życiu chwile pozostały niezapomniane.
Bo przecież ten jedyny dzień w życiu zapada głęboko w pamięć i serce, po wielu nawet latach budząc gorące emocje i wspomnienia. Powracając pamięcią do tego dnia udajemy się w sentymentalną podróż rozpamiętując każdy szczegół przyjęcia i każde wydarzenie. Z perspektywy czasu widzimy jak ważny jest wybór miejsca i profesjonalna pomoc przy organizacji. Villa Caprice to miejsce pełne magii, wyrwane z szarości dnia codziennego i odbiegający od otaczającej nas rzeczywistości kawałek raju, gdzie każda Młoda Para poczuje się jak książę i księżniczka, a goście będą powitani jak na królewskim dworze.
Villa Caprice to miejsce idealne na Wasze wesele!
230 zł - 300 zł
17
od 70 do 40
1
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Dekoracje
Klimatyzacja
Kuchnia
Miejsca noclegowe
Ogród
Parking
Patio
TYP SALI
Dom weselny
Dworek na wesele
Karczma na wesele
230 zł - 230 zł
Tradycyjne powitanie Młodej Pary chlebem i solą.
Lampka wina musującego dla Nowożeńców oraz każdego z gości
Zupa
rosół z makaronem domowym
Danie główne
kotlet schabowy panierowany, karkówka w sosie własnym,
grapa drobiowa z brokułami i serem pleśniowym
rolada pasterska z serem feta i szpinakiem
ziemniaki gotowane
kluski śląskie
kapusta zasmażana
modra kapusta
surówka
sosy: pieczeniowy, szczypiorkowy
Przekąski zimne
galaretka z nóżek wieprzowych,
śledzie w dwóch smakach,
ryba po grecku,
tradycyjna sałatka jarzynowa,
sałatka jajeczna z pieczonym boczkiem,
sałatka meksykańska z czerwoną fasolą i kurczakiem,
gorące bułeczki oraz chleby wiejskie,
masełka smakowe,
owoce sezonowe
schab pieczony z morelą, boczek rolowany,
terina drobiowa pikantna z prażonym słonecznikiem,
filet z indyka, pasztet z sosem żurawinowo - różanym,
Dania na gorąco
bigos z kiełbaską wiejską
pałki z kurczaka na ostro pieczone w towarzystwie ziemniaczków pieczonych w grubej soli i kminku
barszczyk z czerwonych buraków pachnący czosnkiem podawany z pasztecikiem mięsnym
Napoje
/ bez limitu/
kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe
245 zł - 245 zł
Tradycyjne powitanie Młodej Pary chlebem i solą.
Lampka wina musującego dla Nowożeńców oraz każdego z gości
Zupa
rosół z makaronem domowym
Danie główne
schab panierowany
fileciki drobiowe w parmezanie
roladki ze szpinakiem i mozarellą
zrazy cygańskie z boczkiem, cebulą, ogórkiem oraz sosem musztardowym
rolada grecka wypchana cukinią, bakłażanem i serem feta
ziemniaki gotowane
kluski śląskie
warzywa gotowane
szpinak pachnący czosnkiem
surówka
sosy: myśliwski i pomidorowy
Przekąski zimne
pasztet z wątróbek drobiowych z galaretką z brandy
tatar wołowy
sery francuskie z orzechami
caprese z sera mozarelli i cz
erwonych pomidorów z odrobiną sosu pesto
tortilla z łososia z twarożkiem philadelphia
mix zielonych sałat w sosie vinegrette z płatkami grillowanego kurczaka
sałatka ziemniaczana z kaparami
sałatka królewska z ananasem, szynką i selerem
sałatka Ritz z porą
, zielonym groszkiem, szynką i ogórkiem kiszonym
gorące bułeczki oraz chleby wiejskie
masełko smakowe
owoce sezonowe
cielęcina faszerowana, boczek rolowany
terina drobiowa
schab ze śliwką
pieczeń z karczku mocno doprawiona czosnkiem
Dania na gorąco
pieczone pałki z kurczaka w orientalnych przyprawach
płonąca szynka pieczona w całości serwowana przez Szefa Kuchni, a wraz z nią ziemniaczki pieczone w grubej soli i kminku
barszcz biały na wędzonce z paseczkami chrupiącego bekonu
Napoje
/ bez limitu/
kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, pepsi, mirinda, 7up
265 zł - 265 zł
Tradycyjne powitanie Młodej Pary chlebem i solą.
Lampka wina musującego dla Nowożeńców oraz każdego z gości
Zupa
rosół z makaronem domowym
Danie główne
sakiewki z polędwiczek wieprzowych nadziane podgrzybkami
medaliony drobiowe okryte płaszczykiem z suszonych pomidorów
szaszłyki wieprzowe z czerwoną cebulą i wędzonym boczkiem
udka z kurczaka faszerowane musem pieczarkowo - truflowym
ziemniaki gotowane
kluski śląskie
kapusta zasmażana z pomidorami
warzywa blanszowane z migdałami
surówka
sosy: pieprzowy i serowy
Przekąski zimne
vitello tonnato - cienko pokrojona gotowana cielęcina z sosem tuńczykowo kaparowym
szynka parmeńska z melonem
tatar z łososia
sery francuskie z winogronami
koktajl z krewetek 50%
roladki z indyka w galarecie
sałatka grecka z owczym serem i oliwkami
mix zielonych sałat z sosem vinegrette oraz paluszkami krabowymi
opiekane bakłażany, suszone pomidory z grilowanym kurczakiem
turecka sałatka z kus
kus ze świeżymi warzywami i natką pietruszki
gorące bułeczki oraz chleby wiejskie
masełka smakowe
owoce i warzywa sezonowe
polędwica wołowa, indyk w koperku, rolowany boczek, karczek pieczony,
schab nadziewany serem pleśniowym i oliwkami
Dania na gorąco
płonąca szynka pieczona w całości serwowana przez Szefa Kuchni wraz z pierogami staropolskimi z kaszą i serem
żeberka barbecue i pieczonymi ziemniaczkami
flaczki wołowe
Napoje
/ bez limitu/
kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, pepsi, mirinda, 7up
Tradycyjne powitanie Młodej Pary chlebem i solą.
Lampka wina musującego dla Nowożeńców oraz każdego z gości
Zupa
consome z pierożkami mięsnymi
Danie główne
steki z polędwicy wieprzowej z grilla,
rostbef pieczony,
roladki drobiowe faszerowane ratatouille,
pieczone udko z kaczki,
sandacz w panierce ze słonecznika,
ziemniaki gotowane, kluski śląski,
szpinak w sosie śmietanowym z czosnkiem
szparagi zapiekane pod beszamelem,
surówka, sos szczypiorkowo
serowy, sos ciemny na winie Ti amo
Przekąski zimne
- miękki różowy rostbef pieczony w musztardzie francuskiej,
- świeży tuńczyk w pomidorach,
- deska serów z winogronem,
- caprese z puszystego sera mozarella i czerwonych pomidorów z odrobiną sosu pesto,
-cielęcina pieczona w pasztecie z zająca,
- medaliony z łososia w galarecie,
- krewetki królewskie pieczone w czosnku i ziołach podane na ciepło,
- mix sałat z serami pleśniowymi i orzechami,
- fileciki z kurczaka podane na grilowanym bakłażanie, cukinii i suszonych pomidorach,
- sałata ze świeżego szpinaku i aromatycznego parmezanu,
- gorące bułeczki oraz chleby wiejskie,
- masełka smakowe,
- owoce sezonowe
- rolada z pieczeni cielęcej z karczochami
- polędwica wołowa pieczona w ziołach prowansalskich
- polędwica wieprzowa z białymi szparagami
- sushi
Włoskie wędliny Bella Italia:
bresola, włoska suszona szynka wołowa, szynka parmeńska, salami
Dania na gorąco
Danie wieczoru serwowane z patelni przez Szefa Kuchni:
filet z kurczaka w sosie gorgonzola oraz filet z łososia w sosie kaparowy - cytrynowym
w towarzystwie pieczonych ziemniaków na grubej soli
chili con carne mięso z czerwoną papryką, fasolą, kukurydzą zapieczone z serem żółtym
beef strogonow
Napoje
/ bez limitu/
kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, pepsi, mirinda, 7up
5
MP
Michał P
Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca na wesele we Wrocławiu. Super lokalizacja, piękny wystrój, przepyszne jedzenie i przede wszystkim wspaniała, serdeczna i profesjonalna ekipa, która pomaga w organizacji wesela i gwarantuje jego sprawny przebieg. Szczególne podziękowania należą się menadżerce Pani Barbarze, która w trakcie wesela dbała o każdy szczegół i wszystkich gości, jak również szefowi kuchni Michałowi i wszystkim którzy z nim pracowali, w tym sąsiadce z Kotsisa (żona każe mi pochwalić w szczególności tatara w dwóch wersjach, ale ja mógłbym wymienić niemal każde danie, mięso i zimny dodatek). Dziękuję również Julii, Oli i każdej innej osobie, której imienia w emocjach nie zapamiętałem, a która pomogła uczynić ten dzień wyjątkowym i niezapomnianym - czyli dokładnie taki jakim być powinien.
1 miesiąc temu
BŁ
Beata Ł
idealni ludzie cudowny klimat wesele córki niezapomniane szef kuchni rewelacyjny polecam
5 lat temu
Źródło: FacebookŁP
Łukasz P
Uwielbiam grać w tym miejscu! Rewelacyjna załoga, świetne jedzenie i za każdym razem udane wesele! Polecam DJ Soundspace - Your Wedding & Event DJ
5 lat temu
Źródło: FacebookAM
Aleksandra M
W Villi Caprice mieliśmy swoje wesele, a po roku zorganizowaliśmy przyjęcie z okazji chrztu naszej córki. Obie imprezy dzięki obsłudze Villi na długo zostaną w pamięciach naszych gości i nas. Idealne jedzenie (smak i ilość), piękna sala (nie ma takiej drugiej w całym Wrocławiu) i oczywiście obsługa bardzo pomocna! Z czystym sumieniem polecamy :)
5 lat temu
Źródło: FacebookKŚ
Krystyna Ś
Serdecznie dziękujemy za świetną organizację w dniu naszego wesela. Samo miejsce jest bardzo klimatyczne, ale należy również wspomnieć o bardzo dobrej współpracy z panią Martą, która była bardzo profesjonalna, doradzała i czuwała nad przebiegiem imprezy. Obsługa kelnerska na piątkę, tak samo pyszne jedzenie, które goście bardzo chwalili. Jesteśmy zachwyceni !
5 lat temu
Źródło: FacebookAR
Andrzej R
Piękne miejsce, świetna obsługa i znakomita kuchnia, tworzą ten obiekt idealnym! Serdecznie dziękujemy za współpracę!
5 lat temu
Źródło: FacebookSB
Sebastian B
Profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie, wszystko na najwyższym poziomie. Polecam!
5 lat temu
Źródło: FacebookWrocław