W formie - słodkie połączenie miłości do tradycyjnych wypieków i fascynacji nowoczesnym cukiernictwem. Tarty, bezy, serniki, torty - wszystko to w nowej odsłonie, gdzie smak i jakość biorą górę nad ilością. Wykonane przeze mnie tak, by kusiły nie tylko estetyczną formą, ale także jakością składników. Dbam o to, żeby wszystko, co słodkie i spod mojej ręki, było w formie (nie tylko tej blaszanej ?).
25 zł - 30 zł
SŁODKI STÓŁ
Kompleksowa realizacja słodkiego stołu to koszt od 25zł/osobę.
Powyższa cena obejmuje:
- 3-4 sztuki słodkości na osobę,
- 12-14 rodzajów słodkości
- dekorację stołu w żywe kwiaty, lampiony, winietki z opisem słodkości, itp. (elementy dekoracji dostosowane do motywu przewodniego przyjęcia)
- wypożyczenie zastawy (naczyń/pater)
- rozłożenie słodkości
- dowóz na salę (do 30 km)
Co może znaleźć się na słodkim stole?
- mini deserki w pucharkach
- makaroniki, zefirki
- muffinki
- mini bezy z kremem mascarpone i owocami
- tartaletki z kremem
- ręcznie robione praliny
- tarty
- serniki
- brownie
- amerykański apple pie
- panna cotty z sosem owocowym
- monoporcje
- szklane słoje z bezikami
- i wiele, wiele innych pyszności ?
Kaucja (zwrotna) za zastawę wynosi 300 zł.
Dobór słodyczy, dekorację i cenę ustalamy indywidualnie.
9 zł - 15 zł
1)Tort karmel-gruszka: biszkopt migdałowy, chrupiąca pralina, cremuex karmelowy, mus waniliowy, a w nim zatopiona żelka z gruszki (delikatnie podbita smakiem konfitury pigwowej).
2)Tort marakuja-kokos: chrupiący spód na francuskich prażynkach, nadzienie z wiórkami kokosowymi, cremeux marakujowe, mus kokosowy, a w nim zatopiona żelka pomarańczowo marakujowa.
3)Tort malina-biała czekolada: Beza migdałowa, krem malinowy, żelka malinowa, mus z białej czekolady, a w nim zatopiony biszkopt migdałowy.
4)Tort pistacja-panna cotta-truskawka:
biszkopt migdałowy, krem pistacjowy, chrupiąca wkładka maślano-pistacjowa, mus o smaku waniliowej panna cotty, a w nim zatopiona żelka z truskawek.
5) Tort potrójne czekoladowy z malinami: czekoladowy spód ala brownie, chrupiącą pralina migdałowa, mus z ciemnej czekolady ze świeżymi malinami, mus z białej czekolady.
6) Tort Bezowy udekorowany świeżymi owocami sezonowymi
5
PF
Patrycja F
Wypieki Kamili to krótko mówiąc- Arcydzieło. Tort powalił smakiem, jednogłośnie okrzyknięty przez wszystkich gości numerem jeden w ich zyciu. W czasach masówki i bylejakości, ta cukiernia oferuje wypieki najlepszej jakości o niepowtarzalnym smaku i niezwykle gustownym przystrojeniu. Ujmujące jest włożone serce w najmniejszy nawet szczegół ;) Czuć pasję i miłość do cukiernictwa. Od teraz polecam każdemu i sama przy każdej okazji będę wracać!
5 lat temu
Źródło: FacebookAC
Artur C
Tort beza Pavlowa to najlepszy tort jaki w życiu jadłem ??
5 lat temu
Źródło: FacebookJD
Joanna D
Polecam WSZYSTKO...nie sposób wymieniać, każdy produkt od wspaniałej Kamili jest wyjątkowy. Nie można się nimi delektować - chyba że jest się smakoszem, można je po prostu wchłaniać a i tak się chce "więcej"! Dlatego wszystkim tym, którzy cenią sobie smak oraz jakość i wygląd polecam z całego serca " W formie"
5 lat temu
Źródło: FacebookMK
Martyna K
Polecam wypieki "W formie" miałam okazję spróbować już kilku tortów i każdy był pyszny, dopracowany w najmniejszym szczególe i przy tym wyglądał jak małe dzieło sztuki ? ?
5 lat temu
Źródło: FacebookJC
Joanna C
Ogromnie polecam! Wszystkie słodkości dopracowane w każdym nawet najmniejszym detalu? Torty z Pracowni Cukierniczej "W formie" zawsze zachwycają wszystkich podwójnie, pierwsze wyglądem, a następnie smakiem❤
5 lat temu
Źródło: FacebookMK
Małgorzata K
Niesamowite wyczucie smaku poezja połączona z prawdziwym kunsztem cukierniczym???Mniam
5 lat temu
Źródło: FacebookUL
Ula L
Najpyszniejsza beza jaką kiedykolwiek jadłam, to właśnie ta od Kamili ❤️❤️❤️ cudowna osoba na właściwym miejscu, cokolwiek zrobi, zrobi to perfekcyjnie ❣️ polecam z całego serca! ??????
5 lat temu
Źródło: FacebookBielsko-Biała