• Usługodawcy
  • Zlecenia ślubne
  • Suknie ślubne
  • Organizer

    Wirtualny Organizer Ślubny

    Całkowicie bezpłatny i zawsze przy Tobie!

    Zarejestruj się
  • Blog Lovestory
Pracownia Cukiernicza W formie

Pracownia Cukiernicza W formie

(11)

W formie - słodkie połączenie miłości do tradycyjnych wypieków i fascynacji nowoczesnym cukiernictwem. Tarty, bezy, serniki, torty - wszystko to w nowej odsłonie, gdzie smak i jakość biorą górę nad ilością. Wykonane przeze mnie tak, by kusiły nie tylko estetyczną formą, ale także jakością składników. Dbam o to, żeby wszystko, co słodkie i spod mojej ręki, było w formie (nie tylko tej blaszanej ?).

Oferta

Muffiny

25 zł - 30 zł

SŁODKI STÓŁ

Kompleksowa realizacja słodkiego stołu to koszt od 25zł/osobę.

Powyższa cena obejmuje:

- 3-4 sztuki słodkości na osobę,

- 12-14 rodzajów słodkości

- dekorację stołu w żywe kwiaty, lampiony, winietki z opisem słodkości, itp. (elementy dekoracji dostosowane do motywu przewodniego przyjęcia)

- wypożyczenie zastawy (naczyń/pater)

- rozłożenie słodkości

- dowóz na salę (do 30 km)



Co może znaleźć się na słodkim stole?

- mini deserki w pucharkach

- makaroniki, zefirki

- muffinki

- mini bezy z kremem mascarpone i owocami

- tartaletki z kremem

- ręcznie robione praliny

- tarty

- serniki

- brownie

- amerykański apple pie

- panna cotty z sosem owocowym

- monoporcje

- szklane słoje z bezikami

- i wiele, wiele innych pyszności ?



Kaucja (zwrotna) za zastawę wynosi 300 zł.
Dobór słodyczy, dekorację i cenę ustalamy indywidualnie.

Tort

9 zł - 15 zł

1)Tort karmel-gruszka: biszkopt migdałowy, chrupiąca pralina, cremuex karmelowy, mus waniliowy, a w nim zatopiona żelka z gruszki (delikatnie podbita smakiem konfitury pigwowej).

2)Tort marakuja-kokos: chrupiący spód na francuskich prażynkach, nadzienie z wiórkami kokosowymi, cremeux marakujowe, mus kokosowy, a w nim zatopiona żelka pomarańczowo marakujowa.

3)Tort malina-biała czekolada: Beza migdałowa, krem malinowy, żelka malinowa, mus z białej czekolady, a w nim zatopiony biszkopt migdałowy.

4)Tort pistacja-panna cotta-truskawka:
biszkopt migdałowy, krem pistacjowy, chrupiąca wkładka maślano-pistacjowa, mus o smaku waniliowej panna cotty, a w nim zatopiona żelka z truskawek.

5) Tort potrójne czekoladowy z malinami: czekoladowy spód ala brownie, chrupiącą pralina migdałowa, mus z ciemnej czekolady ze świeżymi malinami, mus z białej czekolady.

6) Tort Bezowy udekorowany świeżymi owocami sezonowymi

Opinie

5

11 opinii

Dodaj opinię

PF

Patrycja F

Wypieki Kamili to krótko mówiąc- Arcydzieło. Tort powalił smakiem, jednogłośnie okrzyknięty przez wszystkich gości numerem jeden w ich zyciu. W czasach masówki i bylejakości, ta cukiernia oferuje wypieki najlepszej jakości o niepowtarzalnym smaku i niezwykle gustownym przystrojeniu. Ujmujące jest włożone serce w najmniejszy nawet szczegół ;) Czuć pasję i miłość do cukiernictwa. Od teraz polecam każdemu i sama przy każdej okazji będę wracać!

1 rok temu

Źródło: Facebook

AC

Artur C

Tort beza Pavlowa to najlepszy tort jaki w życiu jadłem ??

1 rok temu

Źródło: Facebook

JD

Joanna D

Polecam WSZYSTKO...nie sposób wymieniać, każdy produkt od wspaniałej Kamili jest wyjątkowy. Nie można się nimi delektować - chyba że jest się smakoszem, można je po prostu wchłaniać a i tak się chce "więcej"! Dlatego wszystkim tym, którzy cenią sobie smak oraz jakość i wygląd polecam z całego serca " W formie"

1 rok temu

Źródło: Facebook

MK

Martyna K

Polecam wypieki "W formie" miałam okazję spróbować już kilku tortów i każdy był pyszny, dopracowany w najmniejszym szczególe i przy tym wyglądał jak małe dzieło sztuki ? ?

1 rok temu

Źródło: Facebook

JC

Joanna C

Ogromnie polecam! Wszystkie słodkości dopracowane w każdym nawet najmniejszym detalu? Torty z Pracowni Cukierniczej "W formie" zawsze zachwycają wszystkich podwójnie, pierwsze wyglądem, a następnie smakiem❤

1 rok temu

Źródło: Facebook

MK

Małgorzata K

Niesamowite wyczucie smaku poezja połączona z prawdziwym kunsztem cukierniczym???Mniam

1 rok temu

Źródło: Facebook

UL

Ula L

Najpyszniejsza beza jaką kiedykolwiek jadłam, to właśnie ta od Kamili ❤️❤️❤️ cudowna osoba na właściwym miejscu, cokolwiek zrobi, zrobi to perfekcyjnie ❣️ polecam z całego serca! ??????

1 rok temu

Źródło: Facebook

ID

Izabela D

Polecam w 100% tort przepyszny, najlepszy jaki jadłam ???

1 rok temu

Źródło: Facebook

ŁR

Łukasz R

Rewelacja w każdym calu ;)

1 rok temu

Źródło: Facebook

Angelika Ć

Wszytko co wychodzi z pod rąk pracowni "W formie" jest niebywałym arcydziełem! Oprócz niesamowicie zachwycających walorów smakowych są też te estetyczne, ogromna dbałość o szczegóły w każdym calu ?

1 rok temu

Źródło: Facebook

PS

Paulina S

Z całego serduszka❤POLECAM najpyyyyszniejsze SŁODKOŚCI od KAMILKI??. Stała Klienta?

1 rok temu

Źródło: Facebook

Kontakt

Pracownia Cukiernicza W formie

Bielsko-Biała

Zobacz usługodawców w Twoim województwie: