Pracownia tortów artystycznych

Marta

Pracownia tortów artystycznych

Łódź

Pokaż telefon

W swojej ofercie posiadam również aranżacje słodkich stołów.
Pakiet mini (poniżej 40 gości, 32zł/os.)
Pakiet midi (40-100 gości, 27zł/os.)
Pakiet maxi (powyżej 100 gości, 22zł/os.)

Dostępne pozycje:
- ciasta, mini torciki, deserki w kubeczkach
- dietetyczne słodkości m.in. fasolowe brownie z ziarnem kakowca, ciasto szpinakowe
- muffinki
- cakepops’y, czyli ciastka na patyku w formie lizaka, najczęściej oblane czekoladą
- lemoniada w mini buteleczkach
- makaroniki
- ptysie, eklerki, pączki, pianki, bezy
- praliny z nadzieniami

Szczegółowy wybór słodyczy, temat przyjęcia, dekoracji i realizacji zamówienia zawarte są w umowie spisywanej przed podjęciem zlecenia.

450 zł - 9500 zł

PRZEDZIAŁ CENOWY

Oferta

Muffiny

8 zł - 17 zł

Ceny poszczególnych produktów zależą od stopnia skomplikowania dekoracji danego projektu i techniki jego wykonania.
Jeśli masz wątpliwości - wyślij wiadomość, z przyjemnością wszystko wyjaśnię.

Tort

450 zł - 9500 zł

Wychodzę z założenia, że tort nie tylko musi wyglądać, ale i smakować.
Stosuje zapomniane już rozwiązania w cukiernictwie, czyli przepisy z babek i prababek - co na pewno idzie w parze z jakością i smakiem dzieciństwa.
Z doświadczenia wiem, że im większa oferta tym większy jest problem z wyborem.
Dlatego w rozmowie z moimi klientami zawsze staram się udzielić cennych wskazówek by wpłynąć na zadowolenie Pary Młodej i jednocześnie weselnych gości.
Ludzie lubią komentować, założenie wypieków u mnie jest proste - wszyscy mówią o nas po prostu dobrze.
Wracając jeszcze na chwilę do smaku, bo to punkt niezwykle istotny. Zawsze staram się wytłumaczyć, cena ZAWSZE idzie w parze z jakością.
Produkty na których pracuję są pozbawione niepotrzebnych dodatków, polepszaczy smaku i stabilizatorów.
Nie muszę dodawać proszku do pseudo śmietany, kupuję taką by nie martwić się o jej gęstość.
Nie wspomagam się gotowymi marmoladami, dżemami. W sezonie letnim podciągam rękawy i pracuję bardzo długo by zapewnić sobie i Wam owocowe przetwory własnej roboty.
Biszkopt - jajka, cukier, mąka - na pewno nie jest to gotowa mieszanka w proszku.

Zgadzam się, nie jest to standardowy opis - nie będę w 10 linijkach powtarzać jak to wszystko robię starannie, jaka jestem uczciwa i terminowa. Dla mnie są to takie podstawy, biorę to za pewnik.
Ta praca jest moją pasją, faktycznie mnie to kręci.

Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Was do kontaktu ze mną, znajdziemy wspólną wizję tego jedynego tortu.

Opinie

Ten usługodawca nie ma opinii

Dodaj opinię

Wolne terminy

Kontakt

Pracownia tortów artystycznych

Inspiracje ślubne

Znajdź cukiernię w Twoim województwie