Agnieszka Bloch
Wyzwolenia 50, Szczecin
Polecani w tej kategorii
Pokaż więcej
Drodzy Narzeczeni!
Wiemy, że ślub i wesele to niezwykle ważne chwile w życiu każdej kochającej się Pary. Aby móc cieszyć się nimi wspólnie z rodziną i przyjaciółmi, konieczne jest wybranie odpowiedniej sali weselnej. Szczecin może pochwalić się idealną salą bankietową, którą znajdziesz w Hotelu Dana, pięknie odnowionym budynku z niezwykłą historią. To miejsce z duszą, które urzeka elegancją, luksusowymi detalami i wystrojem nawiązującym do dawnych epok. Na pewno oczaruje i Was!
Nasza sala weselna Szczecin sprawdzi się zarówno na duże wesele do 140 osób, jak i na kameralne przyjęcie w małym, rodzinnym gronie. Nastrojowa aranżacja sprawi, że zarówno Młoda Para, jak i Goście poczują sie wyjątkowo, a ta wspaniała noc będzie niezapomniana!
Zadbamy o Wasz komfort i zapewnimy profesjonalną obsługę oraz przepyszną kuchnię - jedną z najlepszych w Szczecinie, a wszystko to w przystępnej cenie, która z pewnością pozytywnie Was zaskoczy.
Planujecie wesele w Szczecinie? Sala weselna w Hotelu Dana to najlepszy wybór!
210 zł - 290 zł
186
od 20 do 140
5
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Dekoracje
Klimatyzacja
Kuchnia
Nocleg
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
TYP SALI
Hotel na wesele
Restauracja na wesele
Sala bankietowa
STYL SALI
Wesele w stylu glamour
Wesele w stylu retro
Wesele w stylu romantycznym
210 zł - 210 zł
MENU SERWOWANE
- PRZYSTAWKA -
Pierożki z ciasta drożdżowego z fetą i szpinakiem podane z dipem tzatziki
Pierożki z ciasta drożdżowego z tofu i szpinakiem podane z hummusem curry*
- ZUPA -
Domowy rosół z makaronem lub kołdunami z marchewką i natką pietruszki
Krem z białych warzyw z grzankami*
- DANIE GŁÓWNE -
Roladka z indyka a’la de volaille nadziewana pieczarkami i mozzarellą podawana z ziemniakami purée
oraz bukietem świeżych surówek (coleslaw, marchewka z jabłkiem, buraczki)
Kotleciki z soczewicy i cieciorki z sosem Napoli i sałatką z warzyw sezonowych z sosem winegret*
- DESER -
Beza z kremem mascarpone i owocami
Mus czekoladowy z aquafabą i malinami*
ZIMNY BUFET
Półmisek mięs pieczystych (schab ze śliwką, indyk z morelami, karkówka w ziołach)
w zestawie z sosami i dipami: chrzanowym, czosnkowym, meksykańskim
Pieczarki nadziewane mięsem w panierce panko
Roladki z wędzonego łososia nadziewane ricottą
Roladki z tortilli z kurczakiem i warzywami
Jajka faszerowane pieczarkami, pastą ziołową i łososiową
Szaszłyczki z mini mozzarellą, oliwkami i pomidorkami koktajlowymi
Szaszłyczki śledziowe
Sałatka jarzynowa klasyczna
Sałatka nicejska z tuńczykiem
Sałatka grecka z buraczkami
Pieczywo, masło
SŁODKI BUFET
- CIASTA -
Ciasto rafaello
Sernik cytrynowy
Czekoladowa delicja
Panna cotta z sosem truskawkowym
-OWOCE -
Patera owoców
NOCNE DANIE CIEPŁE
Barszcz czerwony z krokietem
Ziemniaki pieczone
Szaszłyki z polędwiczki wieprzowej z warzywami
Zestaw dipów
Barszcz czerwony z uszkami*
Placuszki z batatów z warzywnym ratatouille*
*opcje wegańskie do wyboru
250 zł - 250 zł
MENU SERWOWANE
- PRZYSTAWKA -
Tatar z pstrąga Zielenickiego z chrzanem, podany na carpaccio z buraka z musem koperkowym i kawiorem
Sałatka z pieczonymi burakami i tofu z sosem winegret malinowo-balsamicznym oraz grzankami z oliwą czosnkową*
- ZUPA -
Bulion z kaczki z warzywami i klopsikami drobiowymi
Krem paprykowo-pomidorowy z chipsami z jarmużu*
- DANIE GŁÓWNE -
Roladki z polędwiczki wieprzowej z ricottą i szynką dojrzewającą z sosem brownie z zielonym pieprzem
podawane z ziemniaczanym gratine oraz warzywami grillowanymi
Wegańskie zrazy z sosem pieczeniowym podawane z ryżem basmati oraz grillowanymi warzywami*
- DESER -
Ciasto czekoladowe z kremem waniliowym i owocami
Sernik kokosowy z tofu z musem z mango*
ZIMNY BUFET
Schab sous-vide z musem chrzanowym
Filet z indyka sous-vide z dipem paprykowym
Pasztet drobiowy z żurawiną
Pulpeciki wieprzowe w panierce panko z salsą meksykańską
Tortilla z musem z wędzonego łososia
Szaszłyczki ze śledzia
Szaszłyczki z sera pleśniowego z oliwkami
Tatar wołowy z piklami
Jajka faszerowane pieczarkami, pastą ziołową i łososiową
Sałatka ziemniaczana
Sałatka grecka z marynowanymi karczochami
Sałatka gyros
Pieczywo, masło
SŁODKI BUFET
- CIASTA -
Szarlotka alpejska
Ciasto Orfeusz
Sernik krakowski
Krem waniliowy z owocami
Panna cotta z sosem truskawkowym
- OWOCE -
Patera owoców
NOCNE DANIE CIEPŁE
Zupa gulaszowa z maślanymi grzankami
Filet z kurczaka w panierce kukurydzianej z sosem paprykowym
podawany z kluseczkami gnocchi i bukietem gotowanych jarzyn
Bulion wegański*
Kluseczki gnocchi z warzywami*
*opcje wegańskie do wyboru
290 zł - 290 zł
MENU SERWOWANE
- PRZYSTAWKA -
Carpaccio z rostbefu wołowego z sosem winegret z francuskiej musztardy Maille oraz płatkami parmezanu z grzankami ziołowymi
Bukiet sałat z grillowanymi krewetkami, awokado i cytrusami z sosem winegret z kolendry oraz grzankami maślanymi*
- ZUPA -
Krem z borowików z kluseczkami z mąki pełnoziarnistej i oliwą truflową
Krem dyniowo-kokosowy z chipsami z selera*
- DANIE GŁÓWNE -
Zrazy z polędwiczki wieprzowej nadziewane wędzoną szynką i pieczoną papryką z ogórkiem kiszonym
podawane na purée ziemniaczanym z pieczonym czosnkiem oraz glazurowaną marchewką i maślanym groszkiem
Tagliatelle ze szparagami*
- DESER -
Mus waniliowo-makowy z ciasteczkiem orzechowym, sosem porzeczkowym i płatkami złota
Jaglany crème brûlée z owocami*
ZIMNY BUFET
Roladki ze schabu nadziewane musem pieczarkowym
Roladki z indyka z ricottą i suszonymi pomidorami
Tartaletki z musem z wędzonego pstrąga
Tartaletki z koktajlem z krewetek
Szaszłyczki z krewetkami
Jajka faszerowane musem z łososia z kawiorem
Jajka faszerowane szynką i pieczarkami
Szaszłyczki z serami francuskimi i oliwkami
Tatar wołowy z piklami
Sałatka z pierożkami tortellini i szynką
Sałatka grecka
Sałatka z mozzarellą i suszonymi pomidorami
Pieczywo, masło
SŁODKI BUFET
- CIASTA -
Torcik bezowy
Torcik Szwarcwaldzki z wiśniami
Ciasto czekoladowe
Sernik ze skórką pomarańczową
Tartaletki z owocami
Muffinki czekoladowe
- OWOCE -
Patera owoców
NOCNE DANIE CIEPŁE
Żurek z jajkiem i pulpecikami z białej kiełbasy podawany z pieczywem
Wołowina duszona z warzywami i czerwonym winem podana ze smażonym włoskim gnocchi
Żurek wegański*
Ratatouille warzywne z kluseczkami gnocchi*
*opcje wegańskie do wyboru
5
OS
Ola S
Cudowne miejsce. Piekna pokojowe. Obsluga na najwzyszym poziome. Bardzo dobre jedzenie. Ten hotel nie ma minusow
8 lat temu
TL
Thomas L
Super sauber, sehr zuvorkommendes Personal
3 lata temu
Źródło: FacebookRM
Ruth M
Es ist einfach alles super, angefangen von dem sehr gastlichem Haus, die sehr schönen Zimmer, die Sauberkeit und dem tollen Frühstück, welches keine Wünsche offen lässt.
3 lata temu
Źródło: FacebookEC
Ewa C
Super podejście do gości, profesjonalna obsługa.
3 lata temu
Źródło: FacebookMS
Maciej S
Polecam, niepowtarzalny klimat. Super atmosfera.
3 lata temu
Źródło: FacebookAS
Anna S
Świetnie miejsce na sesje zdjęciową piękne wnętrza i przemiła obsługa
4 lata temu
Źródło: FacebookTF
Tom F
Nice clean rooms, great bad rooms
4 lata temu
Źródło: FacebookWyzwolenia 50 71-500 Szczecin Szczecin