Hotel Bursztynowy Pałac

Daniel Angelard

Hotel Bursztynowy Pałac

(1)

O nas

SEZON LIPIEC/SIERPIEŃ 2019 – PROMOCJA!
Jeśli zdecydują się Państwo na spontaniczny ślub jeszcze w tym sezonie, oferujemy 15% rabat na całość organizacji wesela.


Hotel Bursztynowy Pałac**** to jedno z wyjątkowych miejsc zachodniego Pomorza, które urzeka podczas upalnego lata oraz oczarowuje mroźną zimą. Ten malowniczo położony kompleks hotelowy zachwyca bogatą historią, podszytą elegancją i pełnym komfortem. Imponujące wnętrza pałacu zostały wykończone i umeblowane z niezwykłą dbałością o szczegóły. Stylowo zachowany wystrój wyróżniają unikatowe detale. W efekcie można poczuć się jak w prawdziwej królewskiej posiadłości.
Bajkowe otoczenie - przepiękny ogród, urządzony w stylu francuskim - sprawia, że jest to wymarzone miejsce na romantyczne zaręczyny, śluby i wesela. Ceremonie mogą odbyć się na widowiskowym tarasie z widokiem na jezioro, po którego tafli majestatycznie pływają pary białych i czarnych łabędzi.



OFERTA WESELNA/HOTELOWA:
Hotel Bursztynowy Pałac**** posiada 62 pokoje, w tym 5 apartamentów, oferując łączną liczbę 130 miejsc noclegowych. Cena noclegu obejmuje bogaty bufet śniadaniowy, możliwość korzystania z basenu, siłowni, jacuzzi, pokoju ze stołem do gry w bilard oraz pałacowego przedszkola dla najmłodszych.

Przy rezerwacji powyżej 10 pokoi hotelowych w prezencie dla Państwa Młodych - Apartament Królewski w noc poślubną GRATIS!
Ceny przy rezerwacji < 10 pokoi: dwuosobowy 350zł | jednoosobowy 280zł | Apartament Książęcy 550zł.
Ceny przy rezerwacji < 20 pokoi: dwuosobowy 315zł | jednoosobowy 250zł | Apartament Książęcy 500zł.
Ceny przy rezerwacji > 20 pokoi: dwuosobowy 280zł | jednoosobowy 220zł | Apartament Książęcy 440zł.

Oferta - Hotel Bursztynowy Pałac

Menu weselne - Wariant 1

210 zł - 250 zł

PRZYSTAWKA
*Łezka tatara z polędwicy wołowej
*Śledź w oleju lnianym z tymiankiem i śliwką
*Mozarella z pomidorami cherry

ZUPA (do wyboru)
*Rosół z kaczki z domowym makaronem
*Krem z kalafiora z oliwą truflową


DANIE GŁÓWNE (do wyboru)
* Pieczeń wieprzowa w sosie własnym, kluski śląskie, buraczki zasmażane
* Pierś z kurczaka faszerowana szparagami i szynką dojrzewającą, ziemniaki puree,
szpinak blanszowany


DESER
Panna cotta z malinami

BUFETY

Mięsa: Nóżki cielęce | Półmisek mięs pieczystych i wędlin staropolskich | Polędwica „Pawie oczko”
Ryby: Półmisek ryb wędzonych | Pstrąg faszerowany | Karp po żydowsku
Sałatki: Sałatka jarzynowa | Sałatka z wędzonym łososiem
Sery: Deska serów z jabłkami, selerem naciowym i orzechami | Carpaccio z buraka z kozim serem
Na ciepło: Zupa gulaszowa | Kofty z baraniny, cukinia smażona z czerwoną cebulą, hummus
Na słodko: Półmisek ciast | Półmisek owoców sezonowych

Menu weselne - Wariant 2

260 zł - 300 zł

PRZYSTAWKA
Łezka tatara z łososia
Pasztet z sosem Cumberland
Sałatka z awokado Hass

ZUPA (do wyboru)
*Zupa borowikowa z łazankami
*Krem z cukinii z prażonym sezamem

DANIE GŁÓWNE (do wyboru)
*Zrazy wołowe, kasza gryczana, surówka z buraczków
*Filet z dorsza atlantyckiego w sosie rakowym, pieczone ziemniaki, ratatouille

DESER
Kruszona beza z malinami i gałką lodów

BUFETY

Mięsa: Tatar z polędwicy wołowej | Pasztet z jelenia z piklami | Mięsa pieczone: szynka marynowana
w czerwonym winie, schab faszerowany śliwką, karkówka marynowana w ziołach, pieczony
boczek oprószony papryką
Ryby: Filety z Matyjasa po staropolsku | Śledź po węgiersku | Rolada z łososiem i serem Ricotta
Sałatki: Sałatka z wędzonym indykiem | Wędzony pstrąg na rukoli
Sery: Deska serów z jabłkami, selerem naciowym i orzechami | Sałatka z mozzarellą i pomidorami
Na ciepło: Rubinowy barszcz czerwony z chrupiącym pasztecikiem
Boeuf Stroganow z kluseczkami francuskimi
Na słodko: Półmisek ciast | Półmisek owoców sezonowych

Menu weselne - Wariant 3

320 zł - 360 zł

PRZYSTAWKA
Bliny z łososiem wędzonym
Roladka z bakłażana z kozim serem
Krewetki z musem z mango

ZUPA (do wyboru)
*Rosół z perliczki z kluseczkami francuskimi
*Krem z pieczonego buraka

DANIE GŁÓWNE (do wyboru)
*Kark z dzika w sosie myśliwskim, kluski śląskie, buraki zasmażane
*Poliki wołowe w sosie winnym z demi-glace, puree grzybowe, szpinak blanszowany

DESER
Ciasto czekoladowe z lodami

BUFETY
Mięsa: Carpaccio wołowe z parmezanem | Pasztet z dziczyzny z sosem Cumberland | Roladka z
indyka ze szparagami | Mięsa pieczone: szynka marynowana w musztardzie, schab tradycyjny pieczony w majeranku, karkówka w piwie, pieczony boczek
Ryby: Krewetki z grilla z czosnkiem | Łosoś na postumencie | Półmisek ryb wędzonych |Śledź w trzech smakach
Sałatki: Sałatka z grillowaną ośmiornicą | Krewetki w emulsji winno-maślanej | Sałatka z polędwicą
wołową i kaparami
Sery: Deska serów z jabłkami, selerem naciowym i orzechami | Ser Haloumi zapiekany w balsamico
Na ciepło: Zupa kurkowa z tymiankiem Chorizo w czerwonym winie | Gulasz cielęcy z szalotką i jabłkiem, kluseczki francuskie, marchewka z melonem w białym winie
Na słodko: Półmisek ciast | Półmisek owoców sezonowych

Opinie - Hotel Bursztynowy Pałac

5

1 opinia

Dodaj opinię

Obsługa

Oferta

Wygląd sali

Ceny

Atmosfera

avatar

Iza

Takiej kuchni, obsługi, lokalizacji, klimatu nie ma w całym województwie, a może i kraju.

4 lata temu

Kontakt - Hotel Bursztynowy Pałac

Hotel Bursztynowy Pałac

Usługodawca nie przekazał nam informacji, czy prowadzi działalność gospodarczą.

Strzekęcino

Zobacz sale weselne w Twoim województwie: