Wojciech Urbański
Przeźmierowo
Jesteśmy młodą ekipą, która uwielbia pracę z ludźmi. Z wyjątkowym światem gastronomii i pracą za barem mamy do czynienia od 2015 roku. Naszą wiedzę i praktykę zdobywaliśmy na szkoleniach, zawodach barmańskich, a także w pracy za barem na eventach plenerowych, wliczając w to setki przyjęć weselnych. Zdobyte doświadczenie i chęć zrobienia czegoś nowego zmotywowały nas do obsługi imprez w naszym własnym, ekologicznym stylu.
Tak powstał pomysł na Sweet & Sour – eco mobile bar!
Jesteśmy ECO! Jako nieliczni barowi rzemieślnicy, podczas pracy za barem:
- Segregujemy odpady na bio, szkło, papier i tworzywa sztuczne.
- Używamy rurek wykonanych z makaronu, papieru lub z biodegradowalnego materiału PLA na bazie roślin.
- Produkty, używane za barem, wykorzystujemy na wszelkie możliwe sposoby! Np. z pomarańczy obieramy ich skórę, wyciskamy sok, suszymy plastry do dekoracji oraz wypiekamy jadalny puder!
- W konstrukcji naszych barów mobilnych przeważającym materiałem jest drewno, które pochodzi z odzysku i rozbiórki starych mebli. Swoje bary mobilne budujemy całkowicie sami udoskonalając nasze umiejętności stolarskie i spawalnicze.
- Nasi barmani posiadają szeroki wachlarz wiedzy i umiejętności, aby zaspokoić najbardziej wymagających gości. Na podstawie kilku wskazówek od gości, skomponujemy niepowtarzalny koktajl na bazie ulubionego alkoholu i dodatków.
Sprawdź naszą ofertę wysyłając zapytanie na adres mailowy: [treść zablokowana] w treści podając miejsce i datę imprezy, liczbę gości oraz informacje dodatkowe np. ulubione drinki, rodzaje barów inne zapytania. Cheers!
500 zł - 9000 zł
2900 zł - 4900 zł
900 zł - 2500 zł
2200 zł - 4900 zł
800 zł - 2000 zł
2200 zł - 4900 zł
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinię