Wierzymy w prawdziwe la dolce vita. Wierzymy w małe przyjemności i chwytanie chwil, tych wyjątkowych i tych zupełnie zwyczajnych. Z tej potrzeby celebrowania życia, spotkań z przyjaciółmi i rodziną, powstała PANNA.
W naszej pracowni na warszawskim Ursynowie tworzymy dla Was małe i duże torty, ciasta, tarty i inne słodkości.
Choć na sztukę cukiernictwa składa się wiele elementów, my najbardziej cenimy sobie trzy rzeczy:
SMAK
Dbamy o każdy szczegół Waszych zamówień: od naturalnych i sezonowych składników najwyższej jakości, po wyjątkowe połączenia smaków i tekstur. Delikatną słodycz jagód przełamujemy wytrawnym rozmarynem, a kwaśną marakuję białą czekoladą. Miękki biszkopt spotyka się z chrupkimi migdałami lub kwiatami czarnego bzu prażonymi w gorzkiej czekoladzie.
PROSTOTA
Dekorujemy nasze słodkości czekoladą, kwiatami jadalnymi i owocami. Nie korzystamy ze sztucznych i przesłodzonych mas cukrowych i lukrów. Wierzymy, że mniej znaczy więcej a wygląd ma tak samo duże znaczenie jak smak.
AUTENTYCZNOŚĆ
Staramy się wychodzić naprzeciw Waszym potrzebom. Możecie nas spotkać na targach i tastingach. Opowiadamy Wam o naszych tortach, stylu pracy, możliwościach dekoracji i dostawy, słuchamy Waszych recenzji i staramy się ciągle zmieniać na lepsze. Lubimy to, co robimy.
Zapraszamy!
Ola&Kuba
15 zł - 20 zł
15 zł - 20 zł
Przedstawiamy przykładowe kompozycje smakowe
tortów:
MARAKUJA: biszkopt kakaowy bezglutenowy / curd z marakui / maliny / migdały karmelizowane w mlecznej czekoladzie / mus z białej czekolady // 19 zł
ROKITNIK: biszkopt kakaowy bezglutenowy / curd z rokitnika / maliny / karmelizowane orzechy laskowe / mus z orzechów laskowych // 19 zł
WIŚNIA&PŁATKI DZIKIEJ RÓŻY: biszkopt migdałowy / mus z gorzkiej czekolady / wiśnie / migdały karmelizowane / mus z płatków dzikiej róży // 15 zł
KWIATY CZARNEGO BZU&RABARBAR: biszkopt bezglutenowy z płatkami nagietka / sernik z kwiatów czarnego bzu / rabarbar / wiśnia / żel z prosecco / prażone kwiaty czarnego bzu w gorzkiej czekoladzie // 17 zł
BURAK&KARMEL DYNIOWY: ciasto buraczane / karmel z dyni / granat / mus z gorzkiej czekolady na bazie mleka kokosowego // 16 zł
JAGODA&ROZMARYN: biszkopt kakaowy bezglutenowy / curd z jagód&rozmarynu / poziomki / migdały karmelizowane / mus z białej czekolady // 19 zł
AKACJA&PISTACJA: biszkopt pistacjowy (bez dodatku mąki) / curd cytrynowo-bazyliowy
czarna porzeczka / sernik z syropem z kwiatów akacji / pistacje / żel z syropu z kwiatów akacji // 20 zł
// Ceny za porcję dla jednej osoby, ok. 100g.
5
MT
Marta T
Pracownia Panna przygotowała na nasze wesele tort. Pierwszym wielkim plusem jest to, że można było umówić się na bezpłatną degustację. Zdecydowaliśmy się na smak marakuja. Tort zrobił świetne wrażenie na gościach, zarówno swoim pięknym wyglądem jak i smakiem. Słyszeliśmy kilkukrotnie, że to był najlepszy tort weselny, jaki jedli, a następnego dnia rodzina dosłownie kłóciła się o pozostałe porcje 😉Bardzo polecam opcję monoporcji. Dzięki temu mogliśmy zamówić dodatkowo pojedyńcze porcje bez orzechów oraz wegańską dla kilku wybranych osób. Kontakt z pracownią był od początku znakomity, kilka dni przed ślubem bez problemu mogliśmy jeszcze domówić dodatkowe ciastka do słodkiego stołu. Wszystkim polecamy 👌
2 lata temu
KRASNOWOLSKA 50 02-849 Warszawa