195 zł - 205 zł
Zupy
- rosół domowy z makaronem
- krem borowikowy z makaronem grandine z dodatkiem bekonu
- krem kalafiorowy z kurkami i tymiankowymi kluseczkami
- krem z pieczonych warzyw z wołowymi rozetkami
- bulion drobiowo wołowy z kołdunami litewskimi
Danie główne
- Rolada ze schabu po myśliwsku w ziołowym aromacie
- Pieczona polędwica na ragout z włoszczyzny
- Roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana filetem z indyka z sosem myśliwskim
- Duet mięs pieczony z sosem na bazie zielonego pieprzu
- Medaliony z polędwicy wieprzowej na borowikach i ragout z włoszczyzny
Do dania głównego serwujemy ziemniaki puree oraz zestaw surówek.
Deser
- Mus bananowy na bazie mascarpone z sosem owocowym i lodami
- Czekoladowo waniliowa panna cotta z lodami i sosem owocowym
- Mus z białej czekolady z lodami i limonowym sosem
- Pucharek lodowy tutti frutti
- Smażone jabłko z cynamonem podane na cieście czekoladowym
- Mus czekoladowo waniliowy z limonowym kawiorem
Pierwsza kolacja
- Filet z indyka z tiagatelle marchewkowym
- Pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i żółtym serem
- Sous vide z pieczonej piersi z kurczaka na sosie serowo - brokułowym
- Medaliony drobiowe z puree z czerwonej kapusty i kiełkami z buraczka
- Medaliony z indyka na soute pieczarkowym
Niezależnie od wybranej opcji, pierwsza kolacja jest podana na makaronowym risotto.
Druga kolacja
- Krem z pieczonych ziemniaków z cieciorką i płatkami migdałów
- Toskański krem paprykowo – pomidorowy z pieczarkowymi pierożkami
- Strogonoff z szynki wieprzowej ze świeżymi warzywami
- Aksamitna zupa z indyka z włoszczyzną
Trzecia kolacja
- Polędwiczka wieprzowa
- Ragout z udźca z indyka
- Golonka piszczelowa z indyka
- Pieczona pierś z kurczaka na włoszczyźnie duszonej w pomidorach pelatti
Niezależnie od wybranej opcji, trzecia kolacja jest podana z pieczonym ziemniakiem i kalafiorem
romanesco.
Czwarta kolacja
- Barszczyk czerwony z kapustą w cieście francuskim
- Zupa cebulowa z julienne naleśnikowym
- Kwaśnica z żeberkami
Sałatki (dwie do wyboru)
- Grecka
- Jarzynowa
- Cezare z grillowanym kurczakiem
- Z pora i żółtego sera
- Z brokułami i pomidorem w sosie jogurtowym
- Pieczarkowa
- Z pieczonego indyka
Patera zimnych zakąsek
- Faszerowane podudzie z kurczaka
- Galaretka z łososia
- Galaretka drobiowa
- Rolmopsy śledziowe z sałatką staropolską
- Wiejski pasztet ze śliwką
- Pieczony schab sous vide
- Duszone pieczarki z serkiem ricotta w otulinie z wędzonej polędwicy wieprzowej
- Wędliny własnego wyrobu
- Tortilla z papryką
- Zawijak z pieczonej papryki
- Kurczak w kokosie i sezamie na sałatce z sosem ogrodowym
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięJarosław