Albert Dubois
E.Gierczak 24a, Kołobrzeg
Zajmujemy się organizacją ślubów i wesel na przepięknych
bałtyckich plażach.
Dzięki doświadczeniu oraz zaangażowaniu sprawimy, że Wasza ceremonia zaślubin będzie niezapomnianym przeżyciem, które z pewnością będziecie wspominać do końca życia.
W naszej firmie panuje zasada "nie ma rzeczy niemożliwych", dlatego też jesteśmy gotowi spełnić nawet najbardziej nietypowe oczekiwania naszych klientów. Organizujemy śluby w kraju i za granicą bez względu na obrządek oraz charakter ceremonii.
Zapraszamy do kontaktu z nami. Nasz personel odpowie na każde Wasze pytanie i pomoże rozwiązać każdy problem organizacyjny tak, byście byli w pełni zadowoleni.
od do
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
OPIS MIEJSCA
Dekoracje
290 zł
W ofercie weselnej gwarantujemy:
• Tradycyjne powitanie chlebem i solą Pary Młodej
• Powitalny kieliszek wina musującego
• Wcześniejsze degustacje potraw dla Pary Młodej
• Wyśmienite menu i dania komponowane przez Szefa Kuchni
• Rabaty na nocleg dla gości weselnych
• Luksusowy pokój dla nowożeńców
• Małżeńskie śniadanie podane do pokoju
• Romantyczna kolacja w pierwszą rocznicę ślubu
• Menu dla dzieci do lat 3 bezpłatne
Menu
Menu serwowane z 3 dań. Proszę wybrać przystawkę, zupę i danie główne.
Przystawka zimna
• Tatar z łososia na bukiecie sałat z kawiorem i sosem miodowo – cytrynowym
• Carpaccio wołowe z rucolą parmezanem i oliwą borowikową
• Śledź bałtycki na karmelizowanym jabłku z puszystą śmietaną
• Marynowane plastry polędwiczki w rozmarynie na bukiecie sałat z sosem malinowym
Zupa
• Rosół z domowym makaronem
• Krem z pieczonych pomidorów z diablotką serową
• Wiejska zupa z kurek z zacierką i wędzonką
• Krem z brokuł z grzankami ziołowymi
Dania główne
• Zrazy wołowe z sosem pieczeniowym z młodymi ziemniakami z koprem i buraczkami po polsku
• Roladki cielęce faszerowane borowikami z ziemniakami pieczonymi i sosem rozmarynowym
• Schab w złocistej panierce z pieczarkami na zasmażanej kapuście z ziemniakami puree
• Devolay drobiowy z młodą marchwią duszoną w maśle z ziemniakami i koperkiem
• Złociste filety sandacza w sosie śmietanowym na moullie fille ziemniaczanym z fasolką szparagową
• Pieczony łosoś w ziołowej skorupce w sosie limonowym z pieczonymi ziemniakami
• Polędwiczki z dorsza z warzywami gotowanymi na parze, puree ziemniaczanymi i sosem ziołowym
Dodatki do dań można zamienić
• Surówki 2 rodzaje
• Bukiet warzyw
• Ziemniaki gotowane
• Frytki
• Kopytka
Bufet słodkości
• Bufet ciast sezonowych
• Owoce sezonowe
Bufet podany po części uroczystej. Proszę wybrać 6 przekąsek zimnych.
Przekąski zimne.
• Mus z łososia i sandacza w cytrynowej galarecie
• Wachlarz mięs i rolad pieczystych
• Galantyna drobiowa garnirowana
• Tatar z łososia z dodatkami
• Melon w szynce parmeńskiej
• Jaja faszerowane musami (ziołowy, łososiowy, paprykowo – pieczeniowy)
• Łosoś gotowany w całości
• Deska serów francuskich z sosem żurawinowym
• Pomidory faszerowane masą serową
• Szczupak faszerowany w sosie tatarskim
• Nóżki w galarecie
• Roladki drobiowe ze szpinakiem i fetą
• Śledź na 3 sposoby
• Schab w maladze
• Kaczka faszerowana bakaliami w sosie pożeczkowym
Sałatki
Proszę wybrać 3 rodzaje sałatek.
• Sałatka grecka
• Mix sałat z grillowanym kurczakiem
• Sałatka gyros
• Sałatka nicejska
• Sałatka jarzynowa ze szparagami w szynce
• Sałatka meksykańska z nachos
• Capresse z Pesto z bazylii
• Bufet sałatkowy z sosami
Bufety tematyczne
• Stół wiejski z wyrobami tradycyjnymi
Dania serwowane podczas przyjęcia. Proszę wybrać jedno danie gorące.
• Boeuf strogonow
• Szaszłyki drobiowe flambirowane z frytkami
• Bigos myśliwski z białą kiełbasą
• Udka z kurczaka w pikantnym sosie barbecue
• Pieczony udziec wieprzowy z sosami i pieczonymi ziemniakami serwowanymi przez kucharza
Zupy serwowane podczas przyjęcia. Proszę wybrać jedną zupę.
• Gulaszowa podawana w chlebku wiejskim
• Rosół z domowym makaronem
• Barsz z pasztecikiem
• Żurek wiejski z grzankami
• Cebulowa zapiekana z serem
Dodatki w cenie.
• Mix pieczywa, masło
• Sosy
Dodatkowo za dopłatą.
• Tort weselny – cena do ustalenia
• Cena za fontannę czekolady wraz z owocami to:
0 - 50 osób – 800 zł
Grupa do 100 osób – 1200 zł
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięE.Gierczak 24a 78-100 Kołobrzeg