Alicja Klecan
Hotel Anek to wyjątkowe miejsce. Miejsce, w którym czas wolniej płynie. Miejsce, w którym możesz rozkoszować się pięknymi okolicznościami przyrody. Miejsce, w którym możesz w pełni zrelaksować się, wyciszyć i naładować pozytywną energią. Położony w malowniczej części Mrągowa, nad brzegiem jeziora Czos pozwala na wypoczynek w komfortowych warunkach.
Hotel Anek jest odpowiedzią na potrzeby i oczekiwania wymagających gości. Stanowi połączenie wysokiego standardu i najwyższej jakości usług z atrakcyjnymi cenami. Do dyspozycji oddajemy przyjemnie zaaranżowane pokoje oraz profesjonalne i eleganckie sale konferencyjne / sale bankietowe. Proponujemy także smaczną regionalną kuchnię w działającej na terenie obiektu restauracji. Na gości czeka również strefa relaksu, która pozwala na maksymalne odprężenie.
135 zł
1) MENU TRADYCYJNE
Rosół z makaronem
Roladki wieprzowe, ziemniaki gotowane, zestaw surówek
DANIA GORĄCE:
Barszcz z krokietem
Medaliony z kurczaka
Udziec indyczy z warzywami korzennymi
Bigos mazurski
DANIA ZIMNE:
Stół wiejski
Śledzik w oleju oraz po kaszubsku
Galaretki drobiowe lub zimne nóżki
Ryba po grecku
Roladki ze szpinakiem
Pikantna sałatka z kurczakiem, ryżem i czosnkiem
Sałatka jarzynowa
Kawa, herbata, soki, woda
Przy założeniu minimum 60 osób koszt na osobę 145 zł
Przy założeniu minimum 80 osób koszt na osobę 140 zł
Przy założeniu minimum 100 osób koszt na osobę 135 zł
145 zł
Zupa porowo – serowa
Polędwiczki wieprzowe z warzywami na gorąco i sosem rozmarynowym, ziemniaczki pieczone, sałata z sosem winegret
DANIA GORĄCE:
Miruna w sosie z pieczonej papryki
Chrupiące udka pieczone
Pikantna wieprzowina w borowikach
Barszcz czerwony z krokietem
DANIA ZIMNE:
Stół wiejski
Pasztet w cieście francuskim
Pstrąg w galarecie
Sałatka grecka
Sałatka surimi
Caprese
Śledzik z kaparami
Kawa, herbata, soki, woda
Przy założeniu minimum 60 osób koszt na osobę 155 zł
Przy założeniu minimum 80 osób koszt na osobę 150 zł
Przy założeniu minimum 100 osób koszt na osobę 145 zł
165 zł
3) MENU
Zupa borowikowa
Udko z kaczki z żurawiną i jabłkiem, kluski śląskie, czerwona kapusta
DANIA GORACE:
Szaszłyk drobiowy
Zupa gulaszowa
Kotlet schabowy na kapuście
Pierogi mix
Barszcz czerwony
DANIA ZIMNE:
Stół wiejski
Łosoś w galarecie z musem chrzanowym
Szczupak faszerowany
Sałatka z kurczakiem, ananasem i migdałami
Jajeczka faszerowane
Sałatka z pomidorami koktajlowymi z serem pleśniowym i sosem balsamicznym.
Szparagi w szynce z sosem tatarskim
Kawa, herbata, soki, woda
Przy założeniu minimum 60 osób koszt na osobę 175 zł
Przy założeniu minimum 80 osób koszt na osobę 170 zł
Przy założeniu minimum 100 osób koszt na osobę 165 zł
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięMrągowo
Poniedziałek
06:00 -22:00
Wtorek
06:00 -22:00
Środa
06:00 -22:00
Czwartek
06:00 -22:00
Piątek
06:00 -22:00
Sobota
06:00 -22:00
Niedziela
06:00 -22:00
Restauracja 06:00-22:00 Bar: 06:00- ostatni gość Hotel : 24H