Recepcja
Wiejce 17, Skwierzyna
Wierzycie w idealne śluby, jak z bajki, wymarzone w dzieciństwie? My tak!
Nasze piętnastoletnie doświadczenie i najlepsi doradzy ślubni, potrafią zobrazować każdy element Twoich oczekiwań. Razem z nami stworzysz ślub będący obrazem Ciebie. Gdzie wszystko wygląda tak, jak chcesz, działa tak, jak tego potrzebujesz i po prostu odzwierciedla człowieka, na którego wyrosłeś.
Wypełnimy twoją głowę pomysłami i inspiracjami. Kreatywność to nasz chleb powszedni. Od lat wprowadzamy innowacyjne rozwiązania, tak aby nasze śluby pozostały jednymi z najlepszych w Polsce.
Zajmiemy się wszystkim. W dzień ślubu będziemy czuwali nad każdym szczegółem, tak abyś Ty mógł skupić się na tym co ważne. Nie odstąpimy cię na krok. Będziemy zawsze wtedy i tam gdzie będziesz nas potrzebował. Tacy po prostu jesteśmy.
Wiejce to więcej niż majątek ziemski czy pałac, ale przede wszystkim to miejsce zbudowane na wartościach. Zaufanie, przyjaźń, współpraca, profesjonalizm. Oto my.
180 zł - 250 zł
140
od 60 do 150
3
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Dekoracje
Grill
Kuchnia
Miejsca noclegowe
Ogród
Parking
Teren zamknięty
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
TYP SALI
Hotel na wesele
Pałac na wesele
Sala bankietowa
STYL SALI
Wesele w stylu glamour
Wesele w stylu romantycznym
Wesele w stylu rustykalnym
180 zł - 180 zł
Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą, kieliszek wina musującego dla Pary Młodej i wszystkich Gości.
Serwowane:
Krem z sezonowych warzyw z grzankami
Polędwiczki wieprzowe duszone w sosie grzybowym na postumencie z puree ziemniaczanego w towarzystwie słodkiej marmoladki cebulowej
Zimny bufet:
Pasztet myśliwski z żurawiną
Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami z curry
Jajeczka faszerowane
Galaretka wieprzowa/drobiowa
Śledzik po polsku w towarzystwie jabłka
i jajeczka
Ryba w sosie greckim
Pieczywo, masło
Ketchup, musztarda, chrzan
Sałatki:
Sałatka pałacowa
Sałatka bawarska
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Ciepły bufet:
Barszczyk z pasztecikiem faszerowanym kapustą i grzybami
Marynowane pałki z kurczaka w miodzie i imbirze
Ziemniaczki pieczone w rozmarynie obsypane kruszonką z parmezanu
200 zł - 200 zł
Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą, kieliszek wina musującego dla Pary Młodej i wszystkich Gości.
Serwowane:
Tatar śledziowo-łososiowy na blinie buraczanym
Krem ziemniaczano-porowy z prażonymi pestkami dyni
Zrazy wołowe z tradycyjnym nadzieniem podane z kaszą gryczaną i sałatką z kiszonych ogórków
Zimny bufet:
Pieczony rostbef z czerwonym pieprzem
Pasztet myśliwski z żurawiną
Jajeczka faszerowane
Galaretka wieprzowa/drobiowa
Śledzik w trzech smakach
Mix ryb wędzonych
Pieczywo, masło
Ketchup, musztarda, chrzan
Sałatki:
Mix sałat z sosem winegret
Sałatka caprese
Sałatka makaronowa z wędzonym kurczakiem w towarzystwie czerwonej fasoli
Ciepły bufet:
Żurek staropolski
Szaszłyk drobiowy z warzywami
Ryż po bałkańsku
220 zł - 220 zł
Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą, kieliszek wina musującego dla Pary Młodej i wszystkich Gości.
Uroczystość weselna na sposób staropolski
„Kuchnia Polska’’:
Rosół z wiejskiej kury z domowym makaronem
Zrazy wołowe
Udka pieczone na sposób wielkopolski
Sznycle wieprzowe
Łosoś z pieca z masłem truflowym
Ziemniaki gotowane aromatyzowane koperkiem
Surówka z marchewki i jabłuszka
Sałatka z buraczków z tartym chrzanem
Zimny bufet:
Dorsz na sposób staropolski
Szparagi z jajkiem zawinięte w szynkę podane na bukiecie kruchych sałat oblane sosem malinowym
Półmisek Szefa (karkówka, schab pieczony, rolada z boczku)
Galaretka wieprzowa/drobiowa
Marynowane śledzie w kwaśnej śmietanie z jabłkiem
Marynowane pikle
Grzybki marynowane
Chrzan, sos tatarski
Pieczywo i masło
Sałatki:
Sałatka jarzynowa
Sałatka bawarska
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Ciepły bufet:
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Ziemniaki po staropolsku
Bigos gajowego
250 zł - 250 zł
Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą, kieliszek wina musującego dla Pary Młodej i wszystkich Gości.
” Menu Pary Młodej”
Zupy ( 1 do wyboru):
rosół z wiejskiej kury z domowym makaronem
krem z sezonowych warzyw ( dyniowy, brokułowy, z białych warzyw) z grzankami
krem porowo-ziemniaczany z prażonymi pestkami dyni
Dania główne (4 pozycje o wyboru – 2,5 porcji na osobę):
filet z piersi kaczki sous-vide
zrazy wołowe na sposób polski podane w razowym chlebie
sznycel wieprzowy lub drobiowy
pałki z kurczaka marynowane w miodzie i imbirze
pieczeń z karkówki w sosie pieczeniowym
kotlet de volaille nadziewany masełkiem i pietruszką
polędwiczki wieprzowe w otulinie bekonowej
łosoś z pieca z nutą sosu cytrynowego
dorsz z pieca na szpinaku
Dodatki (2 pozycje do wyboru- 1,5 porcji na osobę):
ziemniaki gotowane z koperkiem
frytki
kluski śląskie
wariacje z ryżu
Dodatki warzywne ( 3 pozycje do wyboru):
zestaw surówkę ( trzy sezonowe)
bukiet warzyw gotowanych na parze
kapusta modra z jabłkiem i cynamonem
groszek z marchewką
Zimny bufet (6 pozycji do wyboru- 2,5 porcji na osobę):
półmisek szefa ( pieczona karkówka, schab, rolada z boczku)
galaretka wieprzowa/ drobiowa
śledzik w trzech smakach
pieczony rostbef na różowo z czerwonym pieprzem
półmisek ryb wędzonych
jajeczka faszerowane na kruchej sałacie
ryba po grecku
marynowane pikle i grzybki
pasztet myśliwski z żurawiną
schab faszerowany śliwką
Sałatki ( 3 pozycje do wyboru):
sałatka grecka
domowa sałatka jarzynowa
sałatka z grillowanym kurczakiem
sałatka z czerwoną fasolą, kukurydzą i selerem
sałatka z buraków, rukoli i sera pleśniowego
sałatka z brokułami i serem feta
Cena zawiera sos czosnkowy, ketchup, musztardę, chrzan, masło i pieczywo
Ciepły bufet ( do wyboru 1 zupa, jedno danie mięsne i jeden dodatek):
barszcz z krokietem z grzybami
żurek staropolski z jajkiem
zupa gulaszowa
bigos myśliwski
szaszłyk drobiowy
golonka wieprzowa gotowana
Dodatki:
(1 pozycja- 1,5 porcji na osobę):
ziemniaki gotowane z koperkiem
frytki
kluski śląskie
wariacje z ryżu
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięWiejce 17 66-440 Skwierzyna