Czego szukasz?
Liczba ofert: 4
Miejsce wizytówki w rankingu zależy od różnych parametrów, w tym od opłat płaconych przez usługodawców, dowiedz się więcej.
Dania, które podajemy podczas wesel są bardzo zróżnicowane, a wybór dań należy zawsze do Pary Młodej. W naszej ofercie znajdują się oczywiście dania tradycyjne takie jak rosół z kaczki, zrazy i wiele innych tego typu. Jednak przygotowujemy też bardziej nowoczesne dania i często też podczas rozmowy z Parą Młodą proponujemy im dania, którymi mogą pozytywnie zaskoczyć swoich gości.
Dla nas najważniejsze jest by to Para Młoda była zadowolona z wykonanej przez nas pracy. Dużo rozmawiamy z parami, pytamy o upodobania ich gości, o osoby na specjalnych dietach i robimy wszystko aby każdy czuł się u nas komfortowo.
Nasza praca zaczyna się na miesiąc przed planowanym weselem. Spotykamy się wtedy z Parą Młodą i wszystko dokładnie ustalamy (cały przebieg przyjęcia, godziny podania dań itp.), potem wszystko planujemy pod względem logistycznym. Na dwa tygodnie przed przyjęciem planujemy dostawy towaru, układamy plan pracy na kuchni i grafik dla obsługi. W tygodniu poprzedzającym wesele dostarczany jest towar, który trzeba rozdzielić, przeprowadzić wstępną obróbkę i zmagazynować. Ostateczne przygotowania zaczynamy dzień przed weselem, zaczynamy gotować dania, które wymagają wcześniejszego przygotowania, ustawiamy stoły na sali tak aby mogli na salę wejść dekoratorzy. W dniu wesela szykujemy już wszystkie dania, nakrywamy stoły, a potem pracujemy zgodnie z zaplanowanym przebiegiem przyjęcia.