Sala weselna wedding.pl

Sala weselna Międzyrzecz

Liczba ofert: 4

Liczba ofert: 4

Wyczyść

Filtry

← Wszystkie kategorie

Cena

od do

Liczba gości

Liczba miejsc noclegowych

Pomożemy Ci znaleźć najlepszych usługodawców

Wypełnij krótką ankietę i opowiedz nam, czego szukasz w kategorii Sala weselna. Nasi usługodawcy sami się z Tobą skontaktują prezentując swoje oferty.

Dodaj zlecenie
Sala weselna Pensjonat Pod Strzechą

Pensjonat Pod Strzechą

Sala weselna: Międzyrzecz

Sala weselna Folwark Amalia

Folwark Amalia

Sala weselna: Międzyrzecz

Sala weselna Hotel Kęszyca Leśna

Hotel Kęszyca Leśna

Sala weselna: Międzyrzecz

Sala weselna Krasny dwór

Krasny dwór

Sala weselna: Międzyrzecz

Pomożemy Ci znaleźć najlepszych usługodawców

Wypełnij krótką ankietę i opowiedz nam, czego szukasz w kategorii Sala weselna. Nasi usługodawcy sami się z Tobą skontaktują prezentując swoje oferty.

Dodaj zlecenie

Gwiazda regionu Sala weselna: Międzyrzecz

Zielony Cypel

Zielony Cypel

Lubniewice
(19)
Zobacz profil

Opowiedzcie nam o swojej kuchni. Jakie potrawy serwujecie, jakie są w stole i które danie jest Waszym specjałem?

Dania, które podajemy podczas wesel są bardzo zróżnicowane, a wybór dań należy zawsze do Pary Młodej. W naszej ofercie znajdują się oczywiście dania tradycyjne takie jak rosół z kaczki, zrazy i wiele innych tego typu. Jednak przygotowujemy też bardziej nowoczesne dania i często też podczas rozmowy z Parą Młodą proponujemy im dania, którymi mogą pozytywnie zaskoczyć swoich gości.

Przyjęcie to zgromadzenie osób z różnymi upodobaniami. Jaki macie sposób, aby zadowolić każdego gościa weselnego?

Dla nas najważniejsze jest by to Para Młoda była zadowolona z wykonanej przez nas pracy. Dużo rozmawiamy z parami, pytamy o upodobania ich gości, o osoby na specjalnych dietach i robimy wszystko aby każdy czuł się u nas komfortowo.

Jak wygląda Wasza praca przed przyjęciem weselnym, zaczynając od pierwszego dnia przygotowań?

Nasza praca zaczyna się na miesiąc przed planowanym weselem. Spotykamy się wtedy z Parą Młodą i wszystko dokładnie ustalamy (cały przebieg przyjęcia, godziny podania dań itp.), potem wszystko planujemy pod względem logistycznym. Na dwa tygodnie przed przyjęciem planujemy dostawy towaru, układamy plan pracy na kuchni i grafik dla obsługi. W tygodniu poprzedzającym wesele dostarczany jest towar, który trzeba rozdzielić, przeprowadzić wstępną obróbkę i zmagazynować. Ostateczne przygotowania zaczynamy dzień przed weselem, zaczynamy gotować dania, które wymagają wcześniejszego przygotowania, ustawiamy stoły na sali tak aby mogli na salę wejść dekoratorzy. W dniu wesela szykujemy już wszystkie dania, nakrywamy stoły, a potem pracujemy zgodnie z zaplanowanym przebiegiem przyjęcia.