Dariusz Bińczak
Jatny 11, Brenna
Wesele to jedne z najważniejszych chwil w życiu. Jeśli chcą Państwo w pełni cieszyć się nimi wraz z rodziną i znajomymi, nie martwiąc się o sprawy organizacyjne zapraszamy do nas - sprostamy wszystkim wymaganiom!
80
do 120
1
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
OPIS MIEJSCA
Dekoracje
TYP SALI
Hotel na wesele
Restauracja na wesele
STYL SALI
Wesele w stylu retro
Wesele w stylu rustykalnym
140 zł - 140 zł
Wino musujące 150 g
Na stołach
Owoce świeże, napoje bezalkoholowe 1,2l
(soki, woda mineralna, napoje gazowane)
Obiad (2 mięsa na osobę)
Rosół z makaronem i kluseczkami wątrobianymi
Indyk nadziewany szynką i serem
Zraz wołowy zwijany
Kotlet schabowy faszerowany
Udko z kaczki pieczone z jabłkami
Sałatki różne – 5 rodzajów
Ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane, frytki, kluski śląskie, sos
Deser
Brzoskwinie w sosie czekoladowo – rumowym
Kawa, herbata
Zimna płyta I
Półmisek wędlin wysokogatunkowych
Zakąski zimne – śledź w oleju, w śmietanie, tymbaliki drobiowe i roladki szynkowe,
boczek faszerowany, koreczki, tartinki, jajka faszerowane, sałatka serowo-
warzywna, deska serów
Zimna płyta II
Deska swojskich wyrobów – szynka domowa, necówka, boczek wędzony,
mostek cielęcy, salceson, pasztet swojski, smalec
Kolacja gorąca I
Sznycel górski, ziemniaki opiekane, frytki, dwa rodzaje sałatek
Kolacja gorąca II
Gulasz horzelicki
150 zł - 150 zł
Wino musujące 150 g
Na stołach
Owoce świeże, napoje bezalkoholowe 1,5l
(soki, woda mineralna, napoje gazowane)
Obiad (2 mięsa na osobę)
Bulion z kołdunami
Schab z pieczarkami i serem
Udka z kurczaka faszerowane
Mostek cielęcy nadziewany
Schab pieczony ze śliwką
Sałatki różne – 5 rodzajów
Ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane, frytki, kluski śląskie, sos
Deser
Lody z owocami i bitą śmietaną
Kawa, herbata, ciasto (mazurek kokosowy, miodownik, ciasto z galaretką)
Zimna płyta I
Półmisek wędlin wysokogatunkowych
Zakąski zimne – śledź w oleju, w śmietanie, tymbaliki drobiowe, polędwiczki
wieprzowe na zimno, boczek faszerowany, koreczki, tartinki, jajka faszerowane,
sałatka serowo – warzywna, deska serów
Zimna płyta II
Deska swojskich wyrobów – szynka domowa, necówka, boczek wędzony,
mostek cielęcy, salceson, pasztet swojski, smalec
Kolacja gorąca I
Kotlet d’volay, ziemniaki opiekane, frytki, dwa rodzaje sałatek
Barszcz z krokietem
Kolacja gorąca II
Beaf Strogonoff
180 zł - 180 zł
Wino musujące 150 g
Na stołach
Owoce świeże, napoje bezalkoholowe 1,5l
(soki, woda mineralna, napoje gazowane)
ciasteczka drobne
Obiad (2,5 mięsa na osobę)
Krem z borowików
Kotlet schabowy
Karczek faszerowany
Podudzia z indyka pieczone
Medalion cielęcy z anansem
Sałatki różne – 5 rodzajów
Ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane, frytki, kluski śląskie, sos
Deser
Gruszki w sosie waniliowym
Kawa, herbata, ciasto (sernik tarty, makowiec, ciasto brzoskwiniowe)
Tort weselny
Tort weselny
Zimna płyta I
Półmisek wędlin wysokogatunkowych
Zakąski zimne – śledź w oleju, w śmietanie, roladki szynkowe, indyk w galarecie
z dodatkiem czerwonego wina, boczek faszerowany, koreczki, tartinki,
jajka faszerowane, sałatka serowo – warzywna, deska serów.
Zimna płyta II
Deska swojskich wyrobów – szynka domowa, necówka, boczek wędzony,
mostek cielęcy, salceson, pasztet swojski, smalec
Kolacja gorąca I
Rolada wołowa, kluski śląskie, kapusta czerwona
Barszcz z krokietem
Kolacja gorąca II - kolacja w stylu regionalnym
Prosiak pieczony serwowany przez kucharza z korytka
Kapusta zasmażana, ziemniaki opiekane
lub
Udziec wieprzowy wędzony serwowany z korytka
Kapusta zasmażana, duszonki
lub
Jagnię pieczone serwowane z korytka
Surówka, ziemniaki opiekane
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięJatny 11 43-438 Brenna