Gabriel Tracz Manager
Krakowska 59, Bielsko-Biała
Polecani w tej kategorii
Pokaż więcej
Doskonała sala na zorganizowanie wesela nawet do 180 osób.
Nowoczesne wnętrza doskonała kuchnia i obsługa. Ponad to okrągłe stoły, doskonała klimatyzacja pozwolą aby przeżyć ten wyjątkowy dzień w Sali Weselnej Biały Kruk.
Koordynacja Managera od początku podpisania umowy aż do realizacji samego wesela pozwoli na cieszenie się chwila na Swoim Weselu.
190 zł - 190 zł
Sala Weselna Biały Kruk
Menu I
Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz poczęstunek winem musującym
Zupa
Tradycyjny rosół z makaronem
Danie Główne
Zraz wieprzowy faszerowany ( kiełbasa, boczek, ogórek, cebula, musztarda ) z sosem
Roladka z indyka z serem i szynka w chrupiącej panierce
Tradycyjny kotlet schabowy
Dodatki
Ziemniaki z wody z masełkiem i koperkiem
Kluski śląskie
Ziemniaki podsmażane na patelni z cebulą
Surówka z marchewki z pomarańczą
Surówka z białej kapusty
Kompozycja sałat z sosem vinegret
Tort ślubny - nie wliczony w cenę menu
Zimna płyta – bufet lub na stoły
Domowe wyroby – pieczony schab i karczek,włoska szynka podsuszana, deska serów europejskich z bakaliami, galaretka wieprzowa, śledź na dwa sposoby, sałatka z tortellini i fasoli, pomidory z mozzarellą z aromatyczną oliwą bazyliową, pasztet szefa kuchni, tradycyjna sałatka jarzynowa, pieczywo, owoce sezonowe i egzotyczne
Kolacja I
Medaliony z kurczaka zapiekane z serem i pieczarkami, ziemniaki opiekane, sałatka z kalarepy i zielonego ogórka
Lub
Pieczeń ze schabu, sos pieprzowy, ziemniaki pure, sałatka z kapusty pekińskiej
Deser
Waniliowa Panna Cotta z musem sezonowym
Kolacja II
Pieczony udziec wieprzowy z kapustą zasmażaną, serwowany na środku sali przez Szefa Kuchni, chrzan, musztarda
Lub
Pieczone żeberka wieprzowe z kapustą zasmażaną, chrzan, musztarda
Napoje – bez ograniczenia
Kawa, Herbata, Soki 100 % ( jabłko, pomarańcz )
Woda mineralna ( gazowana i nie gazowana )
Napoje gazowane ( pepsi, mirinda, 7up, tonic, ) - podane w formie bufetu
Cena od osoby 190 zł
Cena zawiera ;
Eleganckie pokrowce na krzesła, falbany, obrusy, serwety, zastawę, szkło, świecznik, obsługa
Alkohol :
Pakiet Wódka Wyborowa/Stanisław bez ograniczenia – 30 zł/ 35 zł / osoba
Pakiet Wódka Wyborowa/Stanisław, Wino, Piwo bez ograniczenia – 40 zł /45zł / osoba
Kontakt;
Gabriel Tracz
Manager
Sala Weselna Biały Kruk w Kozach
Tel.; 515 515 014
Mail; [email protected]
220 zł - 220 zł
Sala Weselna Biały Kruk
Menu II
Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz poczęstunek winem musującym
Zupa
Tradycyjny rosół z makaronem
lub
Krem z białych warzyw z prażonym słonecznikiem i oliwą z pestek dyni
Danie Główne
Rolada wołowa ( kiełbasa, boczek, ogórek, cebula, musztarda ) z sosem
Udziec z kurczaka z serem i pieczarkami w chrupiącej panierce
Tradycyjna pieczeń wieprzowa z sosem myśliwskim
Dodatki
Ziemniaki z wody z masełkiem i koperkiem
Kluski śląskie
Ziemniaki podsmażane na patelni z cebulą
Modra kapusta z boczkiem i cebulą
Surówka z białej kapusty
Kompozycja sałat z sosem vinegret
Tort ślubny - nie wliczony w cenę menu
Zimna płyta – bufet lub na stoły
Domowe wyroby – pieczony schab i karczek,włoska szynka podsuszana, deska serów europejskich z bakaliami, galaretka wieprzowa, tymbaliki z kurcząt, śledź na dwa sposoby, sałatka z tortellini i fasoli, pomidory z mozzarellą z aromatyczną oliwą bazyliową, pasztet szefa kuchni, malaga z kurczaka, sałatka grecka, łódeczki z cykorii z wędzoną rybą , roladki z bakłażana z pieczonym boczkiem i suszonym pomidorem, pieczywo, owoce sezonowe i egzotyczne
Kolacja I
Medaliony z indyka z sosem serowym, zapiekanka ziemniaczana, fasolka szparagowa z boczkiem
Lub
Złocisty schab z serem i szynką w migdałach, ziemniaki w mundurkach, sałatka z kalarepy i ogórka
Kolacja II
Pieczony udziec wieprzowy z kapustą zasmażaną, serwowany na środku sali przez Szefa Kuchni, chrzan, musztarda
Lub
Pieczone żeberka wieprzowe z kapustą zasmażaną, chrzan, musztarda
Kolacja III
Polski barszcz czerwony z tartą cebulową
lub
Pikantna zupa gulaszowa z kluseczkami kładzionymi
Napoje – bez ograniczenia
Kawa, Herbata, Soki 100 % ( jabłko, pomarańcz )
Woda mineralna ( gazowana i nie gazowana )
Napoje gazowane ( pepsi, mirinda, 7up, tonic, ) - podane w formie bufetu
Cena 220zł od osoby
Cena zawiera ;
Eleganckie pokrowce na krzesła, falbany, obrusy, serwety, zastawę, szkło, świecznik, obsługa
Alkohol :
Pakiet Wódka Wyborowa/Stanisław bez ograniczenia – 30 zł/ 35 zł / osoba
Pakiet Wódka Wyborowa/Stanisław, Wino, Piwo bez ograniczenia – 40 zł/ 45 zł / osoba
Kontakt;
Gabriel Tracz
Manager
Sala Weselna Biały Kruk w Kozach
Tel.; 515 515 014
Mail; [email protected]
265 zł - 265 zł
Sala Weselna Biały Kruk
Menu III
Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz poczęstunek winem musującym
Zupa
Tradycyjny rosół z makaronem
Lub
Krem z białych warzyw z prażonym słonecznikiem i oliwą z pestek dyni
Lub
Krem z palonego ziemniaka z chrustem z pory
Danie Główne
Rolada wołowa ( kiełbasa, boczek, ogórek, cebula, musztarda ) z sosem
Udziec z kurczaka z serem i pieczarkami w chrupiącej panierce
Mostek cielęcy faszerowany mielonym mięsem i grzybami, sos z podgrzybków
Dodatki
Ziemniaki z wody z masełkiem i koperkiem
Kluski śląskie
Ziemniaki podsmażane na patelni z cebulą
Modra kapusta z boczkiem i cebulą
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchewki z pomarańczami
Kompozycja sałat z sosem vinegret
Tort ślubny - nie wliczony w cenę menu
Zimna płyta – bufet lub na stoły
Domowe wyroby – pieczony schab i karczek,włoska szynka podsuszana, deska serów europejskich z bakaliami, galaretka wieprzowa, tymbaliki z kurcząt, śledź na dwa sposoby, sałatka z tortellini i fasoli, pomidory z mozzarellą z aromatyczną oliwą bazyliową, pasztet szefa kuchni, malaga z kurczaka, sałatka grecka, łódeczki z cykorii z wędzoną rybą , roladki z bakłażana z pieczonym boczkiem i suszonym pomidorem, pieczywo, owoce sezonowe i egzotyczne
Kolacja I
Pierś z kurczaka z sosem serowym, zapiekanka ziemniaczana, pieczona młoda marchew
Lub
Polędwiczka wieprzowa z ogórkiem otulona boczkiem, ziemniaki w mundurkach, sałatka z kalarepy i ogórka
Deser
Sorbet malinowy, lody waniliowe, serek mascarpone, smoczy owoc
Lub
Jabłka zapiekane z sosem angielskim z lodami waniliowymi
Kolacja II
Pieczony udziec wieprzowy z kapustą zasmażaną, serwowany na środku sali przez Szefa Kuchni, chrzan, musztarda
Lub
Pieczone żeberka wieprzowe z kapustą zasmażaną, chrzan, musztarda
Kolacja III
Żurek staropolski z kiełbasą
Lub
Wołowina bo burgundzku z pieczywem
Napoje – bez ograniczenia
Kawa, Herbata, Soki 100 % ( jabłko, pomarańcz )
Woda mineralna ( gazowana i nie gazowana )
Napoje gazowane ( pepsi, mirinda, 7up, tonic, ) - podane w formie bufetu
Wódka Stanisław/Wyborowa, Wino – bez limitu
Cena od osoby 265 zł
Cena zawiera ;
Eleganckie pokrowce na krzesła, falbany, obrusy, serwety, zastawę, szkło, świecznik,obsługa
Kontakt;
Gabriel Tracz
Manager
Sala Weselna Biały Kruk w Kozach
Tel.; 515 515 014
Mail; [email protected]
285 zł - 285 zł
Sala Weselna Biały Kruk
Menu IV
Przywitanie Pary Młodej chlebem i solą oraz poczęstunek winem musującym
Zupa
Tradycyjny rosół z makaronem
Lub
Krem borowikowy z grzankami
Lub
Krem z palonego ziemniaka z chrustem z pory
Danie Główne
Grillowane polędwiczki z sosem borowikowym
Udziec z kurczaka z serem i pieczarkami w chrupiącej panierce
Mostek cielęcy faszerowany mielonym mięsem i grzybami, sos własny
Dodatki
Ziemniaki z wody z masełkiem i koperkiem
Kluski śląskie
Ziemniaki podsmażane na patelni z cebulą
Modra kapusta z boczkiem i cebulą
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchewki z pomarańczem
Kompozycja sałat z sosem vinegret
Tort ślubny - nie wliczony w cenę menu
Zimna płyta – bufet lub na stoły
Domowe wyroby – pieczony schab i karczek,włoska szynka podsuszana, deska serów europejskich z bakaliami, galaretka wieprzowa, tymbaliki z kurcząt, śledź na dwa sposoby, sałatka z tortellini i fasoli, pomidory z mozzarellą z aromatyczną oliwą bazyliową, pasztet szefa kuchni, malaga z kurczaka, sałatka grecka, łódeczki z cykorii z wędzoną rybą , roladki z bakłażana z pieczonym, boczkiem i suszonym pomidorem, pieczywo, owoce sezonowe i egzotyczne
Stół Regionalny – swojskie wyroby na zimno
Kolacja I
Dorsz sote z sosem limonkowo-tymiankowym, risotto z kaszy pęczak, surówka z kiszonej kapusty
Lub
Policzki wieprzowe marynowane w czerwonym winie, podsmażane kopytka , sałatka z marynowanego buraka
Deser
Sorbet malinowy, lody waniliowe, serek mascarpone, smoczy owoc
Lub
Jabłka zapiekane z sosem angielskim z lodami waniliowymi
Kolacja II
Pieczony udziec wieprzowy z kapustą zasmażaną, serwowany na środku sali przez Szefa Kuchni, chrzan, musztarda
Lub
Pieczone żeberka wieprzowe z kapustą zasmażaną, chrzan, musztarda
Kolacja III
Żurek staropolski z kiełbasą
Lub
Wołowina bo burgundzku z pieczywem
Napoje – bez ograniczenia
Kawa, Herbata, Soki 100 % ( jabłko, pomarańcz )
Woda mineralna ( gazowana i nie gazowana )
Napoje gazowane ( pepsi, mirinda, 7up, tonic, ) - podane w formie bufetu
Wódka Stanisław/Wyborowa, Wino, Piwo – bez limitu
Cena od osoby 285 zł
Cena zawiera ;
Eleganckie pokrowce na krzesła, falbany, obrusy, serwety, zastawę, szkło, świecznik, obsługa
Kontakt;
Gabriel Tracz
Manager
Sala Weselna Biały Kruk w Kozach
Tel.; 515 515 014
Mail; [email protected]
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięKrakowska 59 43-340 Bielsko-Biała