Agata Matys-Malczewska
Piotrkowska 229/231, Łódź
Polecani w tej kategorii
Łódź
Konstantynów Łódzki
Za zorganizowaniem udanego wydarzenia nie stoi żaden sekret!
Wszystko kryje się w szczegółach! Zajmiemy się nimi wszystkimi
i każdym z osobna – profesjonalnie, z klasą i wyczuciem.
Zapytaj nas o możliwość zorganizowania przyjęcia weselnego,
uroczystości rodzinnych, imprez urodzinowych, zakwaterowania
dla gości. Znajdziesz u nas wszystko czego potrzebujesz, aby
stworzyć wspomnienia na całe życie – w hotelu Holiday Inn Łódź.
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Klimatyzacja
Kuchnia
Miejsca noclegowe
Parking
Teren zamknięty
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
TYP SALI
Hotel na wesele
STYL SALI
Wesele w stylu glamour
Wesele w stylu romantycznym
239 zł - 239 zł
Na początek trzydaniowe menu serwowane:
Zupa (1 do wyboru):
-Rosół z wiejskiej kury i wołowiny z makaronem ,natką i marchewką
-Krem z pieczonych pomidorów z pesto bazyliowym
-Krem z białych warzyw z oliwą truflową
Danie główne (1 do wyboru) :
-Schab pieczony w niskiej temperaturze podany z sosem grzybowym i kluseczkami półfrancuskimi oraz pieczonymi warzywami korzennymi
-Pierś z indyka podana z puree ziemniaczano-selerowym i sosem z suszonych pomidorów oraz mix szlachetnych sałat.
-Kaczka pieczona podana z ciepłą sałatką ziemniaczaną i sosem wiśniowym oraz jabłkiem pieczonym z cynamonem
Deser (1 do wyboru)
-Torcik czekoladowy z sosem wiśniowym
-Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi i sosem czekoladowym
Następnie bufet ciepły dostępny przez 4 godziny wystawiany po daniach serwowanych
-Żur na domowym zakwasie z białą kiełbasą
-Roladka drobiowa z porem na sosie z zielonego pieprzu
-Dorsz grillowany z cukinią w sosie winno maślanym z winogronami
-Ziemniaki pieczone z tymiankiem i rozmarynem
-Mix warzyw z oliwą ziołową
Bufet zimny uzupełniany przed 4h (wystawiony po daniach serwowanych):
-Sałatka włoska z warzywami i mini mozzarellą
-Sałatka z grillowanym kurczakiem i sosem jogurtowo-ziołowym
-Śledzie pod pierzynką śmietanową z jabłkiem i cebulą
-Śledzie z cebulą i olejem lnianym
-Pieczony schab z sosem tatarakiem i soterowanymi borowikami
-Pasztet domowy z żurawiną
-Quiche ze szpinakiem i serem pleśniowym
Bufet deserowy uzupełniany przed 4h
-Sernik z pomarańczą
-Musy owocowe
-Owoce sezonowe filetowane
-Ciasto czekoladowe z wiśniami
Napoje:
-kawa z ekspresu
-wybór herbat
-soki owocowe - 3 rodzaje
-woda gazowana i niegazowana
269 zł - 269 zł
Na początek trzydaniowe menu serwowane:
Zupa (1 do wyboru):
-Rosół z cielęcymi pulpecikami i natką pietruszki
-Krem z pieczonych pomidorów i pesto bazyliowym
-Krem z brokułów z serem pleśniowym
Danie główne (1 do wyboru):
-Kaczka pieczona podana z ciepłą sałatką ziemniaczaną i sosem wiśniowym oraz jabłkiem pieczonym z cynamonem
-Policzki wieprzowe w sosie winnym podane z piure ziemniaczanym i fasolka szparagowa z palonym masłem i czosnkiem
-Pieczony sandacz w sosie maślanym podany z dzikim ryżem i pieczonymi pomidorami
Deser (1 do wyboru):
-Tiramisu z płatkami czekolady
-Sernik mascarpone z musem malinowym
Następnie bufet ciepły dostępny przez 4 godziny wystawiany po daniach serwowanych:
-Węgierska zupa gulaszowa
-Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym
-Troć grillowana z warzywami
-Pęczakotto buraczane
-Gnocchi z suszonymi pomidorami
-Ragoue warzywne
Bufet zimny dostępny przez 6 godzin:
-Pieczony rozbef w niskiej temperaturze z borowikami i jarzynami
-Sałatka z gęsi wędzonej z sosem czekoladowo-winnym
-Sałatka nicejska
-Mięsa pieczyste z marynatami
-Śledzie po kaszubsku
-Śledzie w musztardzie fr.
-Terina z łososia
Bufet deserowy dostępny przez 6 godzin:
-Owoce filetowane
-Ciasto jogurtowe
-Panna cotta z sosem owocowym
-Mus czekoladowy
Napoje:
-kawa z ekspresu
-wybór herbat
-soki owocowe - 3 rodzaje
-woda gazowana i niegazowana
309 zł - 309 zł
Na początek czterodaniowe menu serwowane
Przystawka (1 do wyboru):
-Mus z gęsiej wątróbki z chałką i wiśniami
-Mus z szczupaka w liściach winogron z wędzonym łososiem na blinach gryczanych z kwaśną śmietana
-Schab suszony z musem chrzanowym i piklowanych warzywach
Zupa (1 do wyboru):
-Kremowa zupa borowikowa z kwaśną śmietana
-Rosół z kołdunami drobiowymi
-Francuska zupa cebulowa
Danie główne (1 do wyboru):
-Gęsie udo confi z pieczonymi warzywami korzennymi i piure selerowym oraz sosem z owoców leśnych
-Policzki wołowe z maślanym pouree z wędzonych ziemniaków i sosem demi glase
-Łosoś grillowany z risotto szpinakowym i pomidorami confi
Deser (1 do wyboru):
-Torcik bezowy z truskawkami i czekoladą
-Tort śmietanowy z brzoskwinią i pomarańczą
Następnie bufet ciepły wystawiany po części serwowanej dostępny przed 4h
-Aksamitny krem buraczany
-Wołowina duszona w czerwonym winie i tymianku
-Roladki z kurczaka ze szpinakiem w sosie serowym
-Grillowany łosoś z cytrusami i pesto pietruszkowym
-Ziemniaki zapiekane z parmezanem i konfiturą cebulową
-Pieczone warzywa korzenne z miodem i ziołami
Bufet zimny dostępny przez 6h:
-Mięsa pieczyste z marynatami oraz wędliny własnego wyrobu
-Sery z owocami i orzechami
-Sałatka z arbuzem i serem fetom
-Sałatka z grillowanym kurczakiem i parmezanem
-Śledzie 3 rodzaje
-Sałatka ziemniaczana z pieczonym boczkiem i korniszonami
Bufet deserowy dostępny przez 6 godzin:
Musy owocowe i czekoladowe
Owoce sezonowe filetowane
Ciasto czekoladowe z wiśniami
Sernik z pomarańczą
Szarlotka z cukrem pudlem
25 zł - 30 zł
DODATKI DO MENU:
Do 4 godzin uzupełniany systematycznie
-STÓŁ WIEJSKI 25 PLN od osoby wybór tradycyjnych wyrobów wędliniarskich, pieczonych mięs i pasztetów oraz smalec, pikle, sosy i pieczywo
Do 1,5 godziny wystawiony na określoną godzinę
-STACJA SŁODKA 20 PLN od osoby (min. 30 osób) desery lodowe i gofry do własnej kompozycji w towarzystwie krojonych owoców sezonowych, owoców w syropach, bakalii oraz asortymentu sosów
-STACJA Z MAKARONAMI 15 PLN od osoby (min. 30 osób)dania makaronowe, przygotowane na oczach Gości z wybranych produktów, z dodatkiem wybranych warzyw i sosów
-STACJA Z PIEROGAMI 15 PLN od osoby (min. 30 osób) pierogi z mięsem, kapustą i ruskie smażone na oczach gości podawane z sosami i okrasami
-STACJA Z OWOCAMI MORZA 30 PLN od osoby (min. 30 osób)dania kreowane w oparciu o wyselekcjonowane dary morza w kompozycji z warzywami i sosami, przygotowane zgodnie z upodobaniami Gości
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięPiotrkowska 229/231 90-456 Łódź