Skansen Bicz Family & SPA
Skansen Bicz Family & SPA Konin
(23)
Zobacz profil
Hotel Porto***
Hotel Porto*** Radomsko
(19)
Zobacz profil
MUDO Sopot - przepiękna sala weselna nad morzem w Sopocie.
MUDO Sopot - przepiękna sala weselna nad morzem w Sopocie. Sopot
Zobacz profil
Hotel Lord
Hotel Lord Warszawa
(7)
Zobacz profil
Holiday Inn Łódź

Agata Matys-Malczewska

Holiday Inn Łódź

Piotrkowska 229/231, Łódź

O nas

Za zorganizowaniem udanego wydarzenia nie stoi żaden sekret!
Wszystko kryje się w szczegółach! Zajmiemy się nimi wszystkimi
i każdym z osobna – profesjonalnie, z klasą i wyczuciem.
Zapytaj nas o możliwość zorganizowania przyjęcia weselnego,
uroczystości rodzinnych, imprez urodzinowych, zakwaterowania
dla gości. Znajdziesz u nas wszystko czego potrzebujesz, aby
stworzyć wspomnienia na całe życie – w hotelu Holiday Inn Łódź.

USTAWIENIE STOŁÓW

Okrągłe

Prostokątne

OPIS MIEJSCA

Klimatyzacja

Kuchnia

Miejsca noclegowe

Parking

Teren zamknięty

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

TYP SALI

Hotel na wesele

STYL SALI

Wesele w stylu glamour

Wesele w stylu romantycznym

Oferta - Holiday Inn Łódź

Menu weselne - Wariant 1

239 zł - 239 zł

Na początek trzydaniowe menu serwowane:

Zupa (1 do wyboru):
-Rosół z wiejskiej kury i wołowiny z makaronem ,natką i marchewką
-Krem z pieczonych pomidorów z pesto bazyliowym
-Krem z białych warzyw z oliwą truflową

Danie główne (1 do wyboru) :
-Schab pieczony w niskiej temperaturze podany z sosem grzybowym i kluseczkami półfrancuskimi oraz pieczonymi warzywami korzennymi
-Pierś z indyka podana z puree ziemniaczano-selerowym i sosem z suszonych pomidorów oraz mix szlachetnych sałat.
-Kaczka pieczona podana z ciepłą sałatką ziemniaczaną i sosem wiśniowym oraz jabłkiem pieczonym z cynamonem

Deser (1 do wyboru)
-Torcik czekoladowy z sosem wiśniowym
-Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi i sosem czekoladowym

Następnie bufet ciepły dostępny przez 4 godziny wystawiany po daniach serwowanych
-Żur na domowym zakwasie z białą kiełbasą
-Roladka drobiowa z porem na sosie z zielonego pieprzu
-Dorsz grillowany z cukinią w sosie winno maślanym z winogronami
-Ziemniaki pieczone z tymiankiem i rozmarynem
-Mix warzyw z oliwą ziołową

Bufet zimny uzupełniany przed 4h (wystawiony po daniach serwowanych):
-Sałatka włoska z warzywami i mini mozzarellą
-Sałatka z grillowanym kurczakiem i sosem jogurtowo-ziołowym
-Śledzie pod pierzynką śmietanową z jabłkiem i cebulą
-Śledzie z cebulą i olejem lnianym
-Pieczony schab z sosem tatarakiem i soterowanymi borowikami
-Pasztet domowy z żurawiną
-Quiche ze szpinakiem i serem pleśniowym

Bufet deserowy uzupełniany przed 4h
-Sernik z pomarańczą
-Musy owocowe
-Owoce sezonowe filetowane
-Ciasto czekoladowe z wiśniami

Napoje:
-kawa z ekspresu
-wybór herbat
-soki owocowe - 3 rodzaje
-woda gazowana i niegazowana

Menu weselne - Wariant 2

269 zł - 269 zł

Na początek trzydaniowe menu serwowane:

Zupa (1 do wyboru):
-Rosół z cielęcymi pulpecikami i natką pietruszki
-Krem z pieczonych pomidorów i pesto bazyliowym
-Krem z brokułów z serem pleśniowym

Danie główne (1 do wyboru):
-Kaczka pieczona podana z ciepłą sałatką ziemniaczaną i sosem wiśniowym oraz jabłkiem pieczonym z cynamonem
-Policzki wieprzowe w sosie winnym podane z piure ziemniaczanym i fasolka szparagowa z palonym masłem i czosnkiem
-Pieczony sandacz w sosie maślanym podany z dzikim ryżem i pieczonymi pomidorami

Deser (1 do wyboru):
-Tiramisu z płatkami czekolady
-Sernik mascarpone z musem malinowym

Następnie bufet ciepły dostępny przez 4 godziny wystawiany po daniach serwowanych:
-Węgierska zupa gulaszowa
-Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym
-Troć grillowana z warzywami
-Pęczakotto buraczane
-Gnocchi z suszonymi pomidorami
-Ragoue warzywne

Bufet zimny dostępny przez 6 godzin:
-Pieczony rozbef w niskiej temperaturze z borowikami i jarzynami
-Sałatka z gęsi wędzonej z sosem czekoladowo-winnym
-Sałatka nicejska
-Mięsa pieczyste z marynatami
-Śledzie po kaszubsku
-Śledzie w musztardzie fr.
-Terina z łososia

Bufet deserowy dostępny przez 6 godzin:
-Owoce filetowane
-Ciasto jogurtowe
-Panna cotta z sosem owocowym
-Mus czekoladowy

Napoje:
-kawa z ekspresu
-wybór herbat
-soki owocowe - 3 rodzaje
-woda gazowana i niegazowana

Menu weselne - Wariant 3

309 zł - 309 zł

Na początek czterodaniowe menu serwowane

Przystawka (1 do wyboru):
-Mus z gęsiej wątróbki z chałką i wiśniami
-Mus z szczupaka w liściach winogron z wędzonym łososiem na blinach gryczanych z kwaśną śmietana
-Schab suszony z musem chrzanowym i piklowanych warzywach

Zupa (1 do wyboru):
-Kremowa zupa borowikowa z kwaśną śmietana
-Rosół z kołdunami drobiowymi
-Francuska zupa cebulowa

Danie główne (1 do wyboru):
-Gęsie udo confi z pieczonymi warzywami korzennymi i piure selerowym oraz sosem z owoców leśnych
-Policzki wołowe z maślanym pouree z wędzonych ziemniaków i sosem demi glase
-Łosoś grillowany z risotto szpinakowym i pomidorami confi

Deser (1 do wyboru):
-Torcik bezowy z truskawkami i czekoladą
-Tort śmietanowy z brzoskwinią i pomarańczą

Następnie bufet ciepły wystawiany po części serwowanej dostępny przed 4h
-Aksamitny krem buraczany
-Wołowina duszona w czerwonym winie i tymianku
-Roladki z kurczaka ze szpinakiem w sosie serowym
-Grillowany łosoś z cytrusami i pesto pietruszkowym
-Ziemniaki zapiekane z parmezanem i konfiturą cebulową
-Pieczone warzywa korzenne z miodem i ziołami

Bufet zimny dostępny przez 6h:
-Mięsa pieczyste z marynatami oraz wędliny własnego wyrobu
-Sery z owocami i orzechami
-Sałatka z arbuzem i serem fetom
-Sałatka z grillowanym kurczakiem i parmezanem
-Śledzie 3 rodzaje
-Sałatka ziemniaczana z pieczonym boczkiem i korniszonami

Bufet deserowy dostępny przez 6 godzin:
Musy owocowe i czekoladowe
Owoce sezonowe filetowane
Ciasto czekoladowe z wiśniami
Sernik z pomarańczą
Szarlotka z cukrem pudlem

Menu weselne - Wariant 4

25 zł - 30 zł

DODATKI DO MENU:

Do 4 godzin uzupełniany systematycznie
-STÓŁ WIEJSKI 25 PLN od osoby wybór tradycyjnych wyrobów wędliniarskich, pieczonych mięs i pasztetów oraz smalec, pikle, sosy i pieczywo

Do 1,5 godziny wystawiony na określoną godzinę
-STACJA SŁODKA 20 PLN od osoby (min. 30 osób) desery lodowe i gofry do własnej kompozycji w towarzystwie krojonych owoców sezonowych, owoców w syropach, bakalii oraz asortymentu sosów
-STACJA Z MAKARONAMI 15 PLN od osoby (min. 30 osób)dania makaronowe, przygotowane na oczach Gości z wybranych produktów, z dodatkiem wybranych warzyw i sosów
-STACJA Z PIEROGAMI 15 PLN od osoby (min. 30 osób) pierogi z mięsem, kapustą i ruskie smażone na oczach gości podawane z sosami i okrasami
-STACJA Z OWOCAMI MORZA 30 PLN od osoby (min. 30 osób)dania kreowane w oparciu o wyselekcjonowane dary morza w kompozycji z warzywami i sosami, przygotowane zgodnie z upodobaniami Gości

Opinie - Holiday Inn Łódź

Ten usługodawca nie ma opinii

Dodaj opinię

Pytania i odpowiedzi

Co znajduje się w Twojej podstawowej ofercie?

Nasza oferta weselna zawiera: - różne warianty menu, które możemy dopasować indywidualnie do Waszych potrzeb - elegancji wystrój stołów - profesjonalną i życzliwą obsługę - miejsce do tańca - powitanie chlebem - specjalne ceny na noclegi dla gości weselnych, a dla Pary Młodej Apartament w cenie standardowego pokoju Ponadto oferujemy kolację dla Pary Młodej w pierwszą rocznicę ślubu w prezencie od Hotelu.

Kontakt - Holiday Inn Łódź

Holiday Inn Łódź

Usługodawca nie przekazał nam informacji, czy prowadzi działalność gospodarczą.

Piotrkowska 229/231 90-456 Łódź

Polecani z kategorii sala weselna

Art Hotel sp z o o
Art Hotel sp z o o Wrocław
(21)
Zobacz profil
Hotel i Restauracja EDEN
Hotel i Restauracja EDEN Łódź
(1)
Zobacz profil
Pałac Manowce
Pałac Manowce Nowe Warpno
Zobacz profil
Oklaski Stanisławie
Oklaski Stanisławie Tczew
Zobacz profil

Zobacz sale weselne w Twoim województwie: