W Szczerym Polu
W Szczerym Polu Pęczniew
(3)
Zobacz profil
Hotel Lord
Hotel Lord Warszawa
(7)
Zobacz profil
Rezydencja na Wzgórzu
Rezydencja na Wzgórzu Łódź
(18)
Zobacz profil
Pałac Rozalin
Pałac Rozalin Rozalin
(4)
Zobacz profil
Holiday Inn Łódź

Agata Matys-Malczewska

Holiday Inn Łódź

Piotrkowska 229/231, Łódź

O nas

Za zorganizowaniem udanego wydarzenia nie stoi żaden sekret!
Wszystko kryje się w szczegółach! Zajmiemy się nimi wszystkimi
i każdym z osobna – profesjonalnie, z klasą i wyczuciem.
Zapytaj nas o możliwość zorganizowania przyjęcia weselnego,
uroczystości rodzinnych, imprez urodzinowych, zakwaterowania
dla gości. Znajdziesz u nas wszystko czego potrzebujesz, aby
stworzyć wspomnienia na całe życie – w hotelu Holiday Inn Łódź.

USTAWIENIE STOŁÓW

Okrągłe

Prostokątne

OPIS MIEJSCA

Klimatyzacja

Kuchnia

Miejsca noclegowe

Parking

Teren zamknięty

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

TYP SALI

Hotel na wesele

STYL SALI

Wesele w stylu glamour

Wesele w stylu romantycznym

Oferta - Holiday Inn Łódź

Menu weselne - Wariant 1

239 zł - 239 zł

Na początek trzydaniowe menu serwowane:

Zupa (1 do wyboru):
-Rosół z wiejskiej kury i wołowiny z makaronem ,natką i marchewką
-Krem z pieczonych pomidorów z pesto bazyliowym
-Krem z białych warzyw z oliwą truflową

Danie główne (1 do wyboru) :
-Schab pieczony w niskiej temperaturze podany z sosem grzybowym i kluseczkami półfrancuskimi oraz pieczonymi warzywami korzennymi
-Pierś z indyka podana z puree ziemniaczano-selerowym i sosem z suszonych pomidorów oraz mix szlachetnych sałat.
-Kaczka pieczona podana z ciepłą sałatką ziemniaczaną i sosem wiśniowym oraz jabłkiem pieczonym z cynamonem

Deser (1 do wyboru)
-Torcik czekoladowy z sosem wiśniowym
-Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi i sosem czekoladowym

Następnie bufet ciepły dostępny przez 4 godziny wystawiany po daniach serwowanych
-Żur na domowym zakwasie z białą kiełbasą
-Roladka drobiowa z porem na sosie z zielonego pieprzu
-Dorsz grillowany z cukinią w sosie winno maślanym z winogronami
-Ziemniaki pieczone z tymiankiem i rozmarynem
-Mix warzyw z oliwą ziołową

Bufet zimny uzupełniany przed 4h (wystawiony po daniach serwowanych):
-Sałatka włoska z warzywami i mini mozzarellą
-Sałatka z grillowanym kurczakiem i sosem jogurtowo-ziołowym
-Śledzie pod pierzynką śmietanową z jabłkiem i cebulą
-Śledzie z cebulą i olejem lnianym
-Pieczony schab z sosem tatarakiem i soterowanymi borowikami
-Pasztet domowy z żurawiną
-Quiche ze szpinakiem i serem pleśniowym

Bufet deserowy uzupełniany przed 4h
-Sernik z pomarańczą
-Musy owocowe
-Owoce sezonowe filetowane
-Ciasto czekoladowe z wiśniami

Napoje:
-kawa z ekspresu
-wybór herbat
-soki owocowe - 3 rodzaje
-woda gazowana i niegazowana

Menu weselne - Wariant 2

269 zł - 269 zł

Na początek trzydaniowe menu serwowane:

Zupa (1 do wyboru):
-Rosół z cielęcymi pulpecikami i natką pietruszki
-Krem z pieczonych pomidorów i pesto bazyliowym
-Krem z brokułów z serem pleśniowym

Danie główne (1 do wyboru):
-Kaczka pieczona podana z ciepłą sałatką ziemniaczaną i sosem wiśniowym oraz jabłkiem pieczonym z cynamonem
-Policzki wieprzowe w sosie winnym podane z piure ziemniaczanym i fasolka szparagowa z palonym masłem i czosnkiem
-Pieczony sandacz w sosie maślanym podany z dzikim ryżem i pieczonymi pomidorami

Deser (1 do wyboru):
-Tiramisu z płatkami czekolady
-Sernik mascarpone z musem malinowym

Następnie bufet ciepły dostępny przez 4 godziny wystawiany po daniach serwowanych:
-Węgierska zupa gulaszowa
-Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym
-Troć grillowana z warzywami
-Pęczakotto buraczane
-Gnocchi z suszonymi pomidorami
-Ragoue warzywne

Bufet zimny dostępny przez 6 godzin:
-Pieczony rozbef w niskiej temperaturze z borowikami i jarzynami
-Sałatka z gęsi wędzonej z sosem czekoladowo-winnym
-Sałatka nicejska
-Mięsa pieczyste z marynatami
-Śledzie po kaszubsku
-Śledzie w musztardzie fr.
-Terina z łososia

Bufet deserowy dostępny przez 6 godzin:
-Owoce filetowane
-Ciasto jogurtowe
-Panna cotta z sosem owocowym
-Mus czekoladowy

Napoje:
-kawa z ekspresu
-wybór herbat
-soki owocowe - 3 rodzaje
-woda gazowana i niegazowana

Menu weselne - Wariant 3

309 zł - 309 zł

Na początek czterodaniowe menu serwowane

Przystawka (1 do wyboru):
-Mus z gęsiej wątróbki z chałką i wiśniami
-Mus z szczupaka w liściach winogron z wędzonym łososiem na blinach gryczanych z kwaśną śmietana
-Schab suszony z musem chrzanowym i piklowanych warzywach

Zupa (1 do wyboru):
-Kremowa zupa borowikowa z kwaśną śmietana
-Rosół z kołdunami drobiowymi
-Francuska zupa cebulowa

Danie główne (1 do wyboru):
-Gęsie udo confi z pieczonymi warzywami korzennymi i piure selerowym oraz sosem z owoców leśnych
-Policzki wołowe z maślanym pouree z wędzonych ziemniaków i sosem demi glase
-Łosoś grillowany z risotto szpinakowym i pomidorami confi

Deser (1 do wyboru):
-Torcik bezowy z truskawkami i czekoladą
-Tort śmietanowy z brzoskwinią i pomarańczą

Następnie bufet ciepły wystawiany po części serwowanej dostępny przed 4h
-Aksamitny krem buraczany
-Wołowina duszona w czerwonym winie i tymianku
-Roladki z kurczaka ze szpinakiem w sosie serowym
-Grillowany łosoś z cytrusami i pesto pietruszkowym
-Ziemniaki zapiekane z parmezanem i konfiturą cebulową
-Pieczone warzywa korzenne z miodem i ziołami

Bufet zimny dostępny przez 6h:
-Mięsa pieczyste z marynatami oraz wędliny własnego wyrobu
-Sery z owocami i orzechami
-Sałatka z arbuzem i serem fetom
-Sałatka z grillowanym kurczakiem i parmezanem
-Śledzie 3 rodzaje
-Sałatka ziemniaczana z pieczonym boczkiem i korniszonami

Bufet deserowy dostępny przez 6 godzin:
Musy owocowe i czekoladowe
Owoce sezonowe filetowane
Ciasto czekoladowe z wiśniami
Sernik z pomarańczą
Szarlotka z cukrem pudlem

Menu weselne - Wariant 4

25 zł - 30 zł

DODATKI DO MENU:

Do 4 godzin uzupełniany systematycznie
-STÓŁ WIEJSKI 25 PLN od osoby wybór tradycyjnych wyrobów wędliniarskich, pieczonych mięs i pasztetów oraz smalec, pikle, sosy i pieczywo

Do 1,5 godziny wystawiony na określoną godzinę
-STACJA SŁODKA 20 PLN od osoby (min. 30 osób) desery lodowe i gofry do własnej kompozycji w towarzystwie krojonych owoców sezonowych, owoców w syropach, bakalii oraz asortymentu sosów
-STACJA Z MAKARONAMI 15 PLN od osoby (min. 30 osób)dania makaronowe, przygotowane na oczach Gości z wybranych produktów, z dodatkiem wybranych warzyw i sosów
-STACJA Z PIEROGAMI 15 PLN od osoby (min. 30 osób) pierogi z mięsem, kapustą i ruskie smażone na oczach gości podawane z sosami i okrasami
-STACJA Z OWOCAMI MORZA 30 PLN od osoby (min. 30 osób)dania kreowane w oparciu o wyselekcjonowane dary morza w kompozycji z warzywami i sosami, przygotowane zgodnie z upodobaniami Gości

Opinie - Holiday Inn Łódź

Ten usługodawca nie ma opinii

Dodaj opinię

Pytania i odpowiedzi

Co znajduje się w Twojej podstawowej ofercie?

Nasza oferta weselna zawiera: - różne warianty menu, które możemy dopasować indywidualnie do Waszych potrzeb - elegancji wystrój stołów - profesjonalną i życzliwą obsługę - miejsce do tańca - powitanie chlebem - specjalne ceny na noclegi dla gości weselnych, a dla Pary Młodej Apartament w cenie standardowego pokoju Ponadto oferujemy kolację dla Pary Młodej w pierwszą rocznicę ślubu w prezencie od Hotelu.

Kontakt - Holiday Inn Łódź

Holiday Inn Łódź

Usługodawca nie przekazał nam informacji, czy prowadzi działalność gospodarczą.

Piotrkowska 229/231 90-456 Łódź

Polecani z kategorii sala weselna

Art Hotel sp z o o
Art Hotel sp z o o Wrocław
(21)
Zobacz profil
Biały Dwór - Sala weselna, Imprezy okolicznościowe
Biały Dwór - Sala weselna, Imprezy okolicznościowe Bełchatów
(8)
Zobacz profil
Dom Weselny Jan Sander
Dom Weselny Jan Sander Rąbień
(10)
Zobacz profil
Sala Weselna KRUK
Sala Weselna KRUK Tomaszów Mazowiecki
Zobacz profil

Zobacz sale weselne w Twoim województwie: