Czego szukasz?
Liczba ofert: 2
Organizacją przyjęć weselnych zajmujemy się od 21 lat. Nasze obecne podejście do organizacji przyjęć weselnych to z jednej strony doświadczenie tych wszystkich lat jak również umiejętność wsłuchiwania się w potrzeby przyszłych Młodych Par oraz elastyczność w podążaniu za obecnymi trendami. Cały czas się zmieniamy stawiając sobie na pierwszym miejscu zadowolenie przyszłych Młodych Par.
Młoda Para ma możliwość skomponowania menu z kilkudziesięciu pozycji, na które składają się zupy, mięsa i ryby, dania i dodatki warzywne oraz zimne przekąski. Fakty są jednak takie, że zazwyczaj nie może zabraknąć w menu tak 'żelaznej' pozycji jak "schabowy", ale z drugiej strony popularnością cieszą się placuszki ziemniaczane z wędzonym łososiem i serkiem śmietankowym.
Każdy ma swoje priorytety, ale zawsze liczy się finalny efekt. Ważne jest oczywiście menu, a w szczególności smak i ilość poszczególnych dań. Nie bez znaczenia jest też wystrój i przestronność sali oraz otoczenie. Oczywiście niezmiernie ważna jest też obsługa. Na szczęście, zgodnie z opinią naszych gości i recenzjami jakie można znaleźć np. na naszym fanpage te wszystkie rzeczy mamy na raz.
Dla każdego przyjęcia weselnego jest przygotowywany szczegółowy plan, który jest wcześniej uzgadniany z Młoda Parą. Poza menu i godzinami serwowania posiłków w tym planie uwzględnione są elementy związane z wystrojem sali i stołów oraz otoczenia lokalu. Jeżeli Młoda Para uwzględniła dodatkowe atrakcje jest to też odniesione do tego planu. Najczęściej dzień przed przygotowywane są już wstępnie mięsa, które tego wymagają aby finalnie uzyskały swój odpowiedni smak. Również dzień przed są już ustawiane stoły, dekoracje. Oczywiście w dzień przyjęcia weselnego dzieje się najwięcej, począwszy od nakrywania stołów, poprzez przygotowanie ciepłych posiłków i zimnych przystawek, skończywszy na przygotowaniu tacy z lampkami szampana na powitanie Młodej Pary i Gości.
Cały czas pokutuje przekonanie, że okrągłe stoły mniej integrują, jednak czy przy tradycyjnym układzie mamy bezpośredni kontakt z większą ilością osób niż 8-10. Okrągłe stoły z jednej strony dodają szyku ale z drugiej strony zmuszają do dzielenia Gości w 8-10 osobowe grupy. To Młoda Para zna najlepiej swoich Gości i to już ich niezależna decyzja.
W dużym stopniu stawiamy na tradycyjną kuchnię, bo trafia ona w gusta zdecydowanej większości ilości Gości naszych Młodych Par. Oczywiście proponujemy też dania, które pozwalają otworzyć się na nowe smaki. Dość ciekawymi propozycjami są "rolada francuska", "żeberka w zalewie słodko – kwaśnej" czy też "pieczona pierś kaczki". Jeżeli chodzi zaś o zimne przystawki zbieramy szczególnie dobre opinie o "faszerowanych muszlach makaronowych" czy wspomnianych już wcześniej "placuszkach ziemniaczanych z wędzonym łososiem i serkiem śmietankowym".