Hotel Azzun Orient SPA&Wellness

Paulina Boguska

Hotel Azzun Orient SPA&Wellness

Kromerowo, 28, Barczewo

O nas

Hotel Azzun Orient SPA & Wellness to wyjątkowe miejsce na organizację uroczystości weselnej.
Tradycja połączona z elegancją │ Wykwintna kuchnia z nutą regionalnych propozycji kulinarnych
Zawsze uśmiechnięty i pomocny serwis kelnerski │ Wyjątkowa, przestronna sala ze sceną muzyczną │ Piękne otoczenie basenu, amfiteatru i warmińskiej przyrody

Oferta - Hotel Azzun Orient SPA&Wellness

Menu weselne - Wariant 1

180 zł - 180 zł

Powitanie chlebem i solą
Kieliszek wina musującego

Zupa z borowików z grzankami
Grillowana pierś z kurczaka nadziewana suszonymi pomidorami i serem mozzarella podane z talarkami ziemniaczanymi i bukietem sezonowych warzyw


Bufet zimny:
(w stołach dodatkowo płatne 10%)
Terrina z sandacza z kaparami
Pstrąg w zalewie słodko-kwaśnej
Śledź w marynacie korzennej
Roladka z kurczaka z serem kozim
Rolada wieprzowa ze szpinakiem
i suszonymi pomidorami
Rostbef pieczony po angielsku
Pikle, marynaty, sosy zimne, pieczywo

Bufet sałatkowy:
3 rodzaje zielonych sałat
Warzywa: pomidor, ogórek, cebula czerwona, oliwki czarne i zielone, papryka kolorowa, kiełki warzyw, rzodkiewka, szczypior
Dodatki: pestki dyni, pestki słonecznika, ziarno sezamu, czarnuszka, grzanki pełnoziarniste
Sosy smakowe na bazie winegret
Pikle: ogórki, pieczarki marynowane, oliwki,
marynowana papryka.
Grzanki ziołowe, masło

Bufet deserowy:
Ciasta własnego wypieku 3 rodzaje
Kawa, herbata
Woda niegazowana z cytryną

Bufet dań ciepłych:
(w stołach dodatkowo płatne 10%)
Dorsz grillowany z sosem koperkowym
Szyneczki z kurczaka z warzywami w sosie włoskim
Boeuf Stroganow
Ziemniaki opiekane w ziołach prowansalskich
Ryż kolorowy z warzywami
Warzywa królewskie z pary w maśle ziołowym

Danie gorące (serwowane po północy)
Żur staropolski

Menu weselne - Wariant 2

220 zł - 220 zł

Powitanie chlebem i solą
Kieliszek wina musującego

Przystawka
Łosoś gravelax z marynowanymi burakami i crème fraîche

Krem z białych warzyw z prażonymi pestkami
Schab z kością wolno pieczony z aksamitnym purée i karmelizowanym groszkiem cukrowym

Bufet zimny:
(w stołach dodatkowo płatne 10%)
Śledź na trzy sposoby: ze śmietaną i jabłkiem,
z oliwą i cebulą, z suszonymi pomidorami
Pstrąg w zalewie octowej
Caprese
Deska serów regionalnych Frontiera
Schab nadziewany śliwką
Rolada z kurczaka z pistacjami
Karkówka marynowana w ziołach
Pasztet własnego wypieku
Terrina z kaczki podawana z konfiturą z czerwonej cebuli
Terrina z sandacza i krewetek lub szyjek rakowych
Balentyna z łososia w ziołowej panierce

Bufet sałatkowy:
3 rodzaje zielonych sałat
Warzywa: pomidor, ogórek, cebula czerwona, oliwki czarne i zielone, papryka kolorowa, kiełki warzyw, rzodkiewka, szczypior
Dodatki: pestki dyni, pestki słonecznika, ziarno sezamu, czarnuszka, grzanki pełnoziarniste
Sosy smakowe na bazie winegret
Pikle: ogórki, pieczarki marynowane, oliwki, marynowana papryka.
Pieczywo, masło

Bufet deserowy:
Ciasta własnego wypieku 5 rodzajów
Kosz owoców sezonowych 4 rodzaje
Kawa, herbata
Woda niegazowana z cytryną

Bufet dań ciepłych:
(w stołach dodatkowo płatne 10%)
Halibut w sosie beszamelowym
Kurczak w sosie włoskim
Mix pierogów z okrasą
Pieczeń z karkówki w sosie grzybowym
Warzywa blanszowane
Kasza z warzywami
Ziemniaki gotowane z koprem
Surówka z kiszonej kapusty
Surówka z pora i selera

Danie specjalne:
Klasyczny tatar wołowy

Danie gorące (serwowane po północy):
Barszcz czerwony z pasztecikiem

Menu weselne - Wariant 3

225 zł - 225 zł

Powitanie chlebem i solą
Kieliszek wina musującego

Przystawka
Delikatny pasztet z dziczyzny z sosem żurawinowym i owocami jałowca

Główny obiad serwowany:
Tradycyjny rosół wołowo-drobiowy z kluskami domowymi i natką pietruszki
Polędwiczka wieprzowa glazurowana w miodzie z chrupiącą sałatą i pieczonymi ziemniakami
Panna cotta z sosem malinowym

Bufet zimny (w stołach dodatkowo płatne 10%):
Śledzie staropolskie przygotowane w 3 rodzajach:
Śledź z żurawiną
Śledź z pieczarką
Śledź z cebulą i jabłkiem
Ryby mazurskie w zalewach octowych dwa rodzaje (szczupak, okoń)
Półmiski mięs pieczonych i dojrzewających
Sos tatarski, sos czosnkowy
Pasztety własnego wyrobu:
z suszoną śliwką i żurawiną
Terrina drobiowa z suszonymi pomidorami
Tortilla z kurczakiem i warzywami
Mini szaszłyki z mozzarelli i pomidorów z sosem pesto
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałata grecka z warzywami skropionymi winnym
octem z oliwkami i serem feta w majeranku

Bufet sałatkowy
3 rodzaje zielonych sałat
Warzywa: pomidor, ogórek, cebula czerwona, oliwki czarne i zielone, papryka kolorowa, kiełki warzyw, rzodkiewka, szczypior
Dodatki: pestki dyni, pestki słonecznika, ziarno sezamu,
czarnuszka, grzanki pełnoziarniste
Sosy smakowe na bazie winegret
Pikle: ogórki, pieczarki marynowane, oliwki,
marynowana papryka.
Pieczywo, masło

Bufet deserowy:
Ciasta własnego wypieku 5 rodzajów
Kosz owoców sezonowych 4 rodzaje
Kawa, herbata
Woda niegazowana z cytryną
Bufet dań ciepłych:
(w stołach dodatkowo płatne 10%)
Udo z kaczki w tradycyjnym sosie z czerwonego wina
Policzki wieprzowe pieczone z rozmarynem
Pieczona sielawa serwowana z korzennymi warzywami
Zapiekanka z soczewicy w sosie pomidorowym
Kalafiory na maśle i bułce tartej
Pęczak z suszonymi pomidorami
Ziemniaki pieczone w ziołach
Surówka z marchwi i jabłka
Surówka z białej kapusty ze słoneczkiem

Danie gorące (serwowane po północy):
Boeuf Stroganow

Opinie - Hotel Azzun Orient SPA&Wellness

Ten usługodawca nie ma opinii

Dodaj opinię

Kontakt - Hotel Azzun Orient SPA&Wellness

Hotel Azzun Orient SPA&Wellness

Usługodawca nie przekazał nam informacji, czy prowadzi działalność gospodarczą.

Kromerowo, 28 11-010 Barczewo

Zobacz sale weselne w Twoim województwie:

Zobacz innych usługodawców w mieście Biskupiec: