Katarzyna Stangrecka
Żurawia 2, Otomin
J e ś l i c z y t a s z t ę o f e r t ę , t o z n a c z y , ż e p r z e d T o b ą j e d e n
z n a j p i ę k n i e j s z y c h d n i w ż y c i u . N i e z a l e ż n i e o d t e g o , c z y
z d e c y d u j e s z s i ę n a o r g a n i z a c j ę ś l u b u i w e s e l a w H o t e l u
O t o m i n c h c i e l i b y ś m y s e r d e c z n i e C i p o g r a t u l o w a ć i ż y c z y ć ,
a b y t e n d z i e ń b y ł j a k z b a j k i ! W s z y s t k i e g o d o b r e g o n a
n o w e j d r o d z e ż y c i a , c i e p ł e p o z d r o w i e n i a.
360 zł - 460 zł
100
do 200
3
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Dekoracje
Grill
Klimatyzacja
Kuchnia
Ogród
Parking
Patio
Teren zamknięty
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
TYP SALI
Hotel na wesele
Restauracja na wesele
Sala bankietowa
STYL SALI
Wesele w stylu boho
Wesele w stylu glamour
Wesele w stylu industrialnym
Wesele w stylu retro
Wesele w stylu romantycznym
Wesele w stylu rustykalnym
360 zł - 360 zł
M E N U W E S E L N E Z E S T A W I 3 6 0 z ł / o s o b a
PRZYSTAWKA:
-Wykwintny pasztet w towarzystwie kolorowych sałat z sosem żurawinowym
ZUPA:
-Rosół domowy z makaronem
DANIA GŁÓWNE (SERWOWANE DO WYBORU)
-Kaczka luzowana na modrej kapuście ze złotą renetą i rumianymi kopytkami
-Polędwiczka wieprzowa w sosie z runa leśnego z puree ziemniaczanym i bukietem surówek
-Grillowany łosoś w sosie porowo-winnym z puree ziemniaczanym i mixem sałat
ZAKĄSKI ZIMNE
-Pieczona karkówka szpikowana czosnkiem | Pieczony schab nadziewany suszoną śliwką | Rolada drobiowa faszerowana warzywami | Pierś z indyka pieczona z morelą | Wędliny wiejskie z naszej wędzarni |Tymbaliki drobiowe | Quish warzywny | Sosy do mięs | Zimne marynaty
RYBY
-Smażony pstrąg na warzywach julienne | Ryba w brzoskwiniach | Śledź po kaszubsku
SAŁATKI
-Sałatka Gyros | Sałatka z serem feta
DANIA CIEPŁE SERWOWANE PODCZAS WESELA
I danie: Karkówka oberżysty
II danie: Barszcz czerwony z kołdunami
NAPOJE
Kawa, herbata, woda z cytryną – bez ograniczeń Soki (1l/4 osoby)
Ciasta i owoce, płatne dodatkowo (lub własne)
395 zł - 395 zł
M E N U W E S E L N E Z E S T A W I I 3 9 5 z ł / o s o b a
PRZYSTAWKA:
Łosoś wędzony na kruchej sałacie z dressingiem ziołowym
ZUPA (JEDNA DO WYBORU):
Krem z pomidorów Pelatti z parmezanem i bazylią | Rosół domowy z makaronem
DANIA GŁÓWNE (PÓŁMISKI 3 PORCJE MIĘSA NA OSOBĘ):
Tradycyjny kotlet schabowy | Kotlet Devolaille
Roladki drobiowe z pieczarkami i cebulką w sosie pieczarkowym
Karczek wieprzowy w sosie pieczeniowym
DODATKI:
Ziemniaki w kąpieli koperkowej | Ziemniaki opiekane | Bukiet surówek | Warzywa blanszowane | Buraczki na ciepło
ZAKĄSKI ZIMNE:
Pieczona karkówka szpikowana czosnkiem | Pieczony schab nadziewany suszoną śliwką | Rolada drobiowa
faszerowana warzywami | Pierś z indyka pieczona z morelą | Wędliny wiejskie z naszej wędzarni |
Tymbaliki drobiowe | Quish warzywny | Carpaccio z buraka | Sosy do mięs | Zimne marynaty
RYBY:
Smażony pstrąg na warzywach julienne | Ryba w brzoskwiniach | Śledź po kaszubsku
SAŁATKI:
Sałatka Gyros | Sałatka z serem feta
DANIA CIEPŁE SERWOWANE PODCZAS WESELA
I danie: Bogracz
II danie: Udziec drobiowy z pieczarkami
II danie: Barszcz czerwony z kołdunami
NAPOJE:
Kawa, herbata, woda z cytryną – bez ograniczeń Soki (1l/4 osoby)
Ciasta i owoce płatne dodatkowo (lub własne)
420 zł - 420 zł
M E N U W E S E L N E Z E S T A W I I I 4 2 0 z ł / o s o b a
PRZYSTAWKA:
Wykwintny pasztet w towarzystwie kolorowych sałat z sosem żurawinowym
ZUPA (JEDNA DO WYBORU):
Rosół z makaronem domowym | Krem porowy z serem ricotta i słodką śmietaną | Krem z brokułów z serem gorgonzola
DANIA GŁÓWNE (PÓŁMISKI 3 PORCJE MIĘSA NA OSOBĘ)
Kotlet Devolaille | Tradycyjny kotlet schabowy | Filet z dorsza w sosie koperkowo cytrynowym |
Polędwiczka wieprzowa w sosie z runa leśnego
DODATKI:
Ziemniaki w kąpieli koperkowej | Ziemniaki opiekane | Bukiet surówek | Warzywa blanszowane | Buraczki na ciepło
ZAKĄSKI ZIMNE:
Pieczona karkówka szpikowana czosnkiem | Pieczony schab nadziewany suszoną śliwką | Rolada drobiowa
faszerowana warzywami | Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem | Klopsiki wieprzowe z dipem
czosnkowym | Wędliny wiejskie z naszej wędzarni | Tymbaliki drobiowe |Carpaccio z buraka |
Faszerowane pieczarki | Sosy do mięs | Zimne marynaty
RYBY:
Smażony pstrąg na warzywach julienne | Ryba w brzoskwiniach | Śledź po kaszubsku
SAŁATKI:
Sałatka Gyros | Sałatka z serem feta | Mix sałat z owocami sezonowymi i sosem balsamicznym
DANIA CIEPŁE SERWOWANE PODCZAS WESELA:
I danie(do wyboru): Bogracz/Żurek
II danie (do wyboru): Karkówka oberżysty | Udziec drobiowy z pieczarkami
| Gulasz po węgiersku z kopytkami lub kaszą gryczaną
III danie (do wyboru): Barszcz czerwony z kołdunami | Flaczki wołowe | Krem z grzybów leśnych
NAPOJE:
Kawa, herbata, woda z cytryną – bez ograniczeń Soki (1l/4 osoby)
Ciasta i owoce płatne dodatkowo (lub własne)
460 zł - 460 zł
M E N U W E S E L N E Z E S T A W I V 4 6 0 z ł / o s o b a
PRZYSTAWKA:
Szynka parmeńska na melonie i rukoli z sosem balsamicznym
ZUPA (JEDNA DO WYBORU):
Krem z grzybów leśnych z chrupiącymi grzankami | Consomme z bażanta | Krem z białych warzyw
z groszkiem ptysiowym
DANIA GŁÓWNE (PÓŁMISKI 3 PORCJE MIĘSA NA OSOBĘ)
Zraz z szynki w sosie pieczeniowym | Grillowany łosoś na liściach szpinaku | Kotlet Devolaille | Polędwiczki wieprzowe w sosie z runa leśnego
DODATKI:
Ziemniaki w kąpieli koperkowej | Ziemniaki opiekane | Bukiet surówek | Warzywa blanszowane | Buraczki na ciepło
ZAKĄSKI ZIMNE:
Pieczona karkówka szpikowana czosnkiem | Pieczony schab nadziewany suszoną śliwką | Rolada drobiowa faszerowana warzywami | Rolada ze schabu z borowikami | Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem | Klopsiki wieprzowe z dipem czosnkowym | Wędliny wiejskie z naszej wędzarni | Tymbaliki drobiowe | Mix tarinek z pastami | Pomidory z mozarellą | Tortille w trzech smakach | Pasztety | Zimne marynaty | Sosy do mięs
RYBY:
Smażony pstrąg na warzywach Julienne | Śledź opiekany w zalewie słodko-kwaśnej | Mix ryb wędzonych na sosie chrzanowym | Dorsz w brzoskwiniach
SAŁATKI:
Sałatka Gyros | Sałatka z serem feta | Mix sałat z owocami sezonowymi, prażonym słonecznikiem i sosem balsamicznym
DANIA CIEPŁE SERWOWANE PODCZAS WESELA:
I danie: Strogonoff
II danie: Dzik z ziemniakami zapiekanymi oraz kasza gryczaną
III danie (do wyboru): Barszcz czerwony z kołdunami | Flaczki wołowe | Krem ze szparagów
NAPOJE:
Kawa, herbata, woda z cytryną – bez ograniczeń Soki (1l/4 osoby)
Ciasta i owoce płatne dodatkowo (lub własne)
4.55
W
Wieczorek
Opinia mówi sama za siebie
1 rok temu
N
Natalia
Nie mam żadnych negatywnych uwag! Polecam z całego serca! Perfekcyjna obsługa, pomoc, doradztwo. Właściciele niezawodni na każdym kroku, a pracownicy mili, pracowici i uśmiechnięci :)
3 lata temu
A
Anna
Wesele w Hotelu Otomin- nie mogliśmy wymarzyć sobie lepszego miejsca. Fantastycznie położony hotel z salą weselną tuż nad brzegiem jeziora, sceneria jak z filmu :). Poza tym jedzenie bardzo smaczne, piękne dekoracje dzięki którym sala wyglądała fenomenalnie i baaardzo pomocna obsługa. Czego chcieć więcej, na pewno będziemy tam wracać przy kolejnych okazjach. Serdecznie polecamy.
3 lata temu
DT
Dawid T
Gorąco polecamy to miejsce na wesele. Piękna aranżacja sali, szybki i bezproblemowy kontakt z obsługą i właścicielami. Pyszne jedzenie. Hotel położony jest nad jeziorem co dodaje mu uroku. Zadbany i zielony teren wokół hotelu idealnie nadaję się na sesję ślubną. Polecamy Aga i Dawid
4 lata temu
MF
Magda F
Serdecznie polecam hotel Otomin jako miejsce na wesele. Pięknie położony nad jeziorkiem, idealne miejsce na ślub w plenerze. Na miejscu dostępne noclegi w bardzo fajnie wyposażonych domkach - goście byli zachwyceni zarówno noclegami jak i okolicą. Właściciele bardzo konkretni, pomogą Wam we wszystkim i dobrze doradzą. Jedzenie na weselu- przepyszne! Dodatkowo przepiękna dekoracja sali. Nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko było idealnie. Dziękujemy! M&J
5 lat temu
AW
Agnieszka W
To było moje miejsce nr 1 na wesele i ślub, ale cóż nie skorzystamy z usług tego hotelu. Chciałam przestrzec przed tym miejscem osoby, które wymagają spersonalizowania oferty. U mnie chodziło o menu, od początku mówiłam czego oczekuję, miało był wegetariańsko-rybne menu i niewiele mięsa, na początku nie było problemu - w odpowiedzi dostałam menu wegańskie (dla tych co nie wiedzą, dużo bardziej wymagające). Było parę maili, potem spotkanie, na którym dało się odczuć, że właścicielka nie ma pojęcia z kim się widzi (nie zna przebiegu rozmowy mailowej), ale na wieść moich wymaganiach, też problemu nie było. Poza tym za wiele od siebie nie powiedziała odnośnie wesel, dała nam wydrukowaną ofertę ze strony www, spytaliśmy o kilka rzeczy, które przyszły nam do głowy i tyle (jesteśmy zieloni w temacie weselnym, jak pewnie większość narzeczonych). Pomyśleliśmy, że może tak to wygląda, że my jacyś nieobeznani, ale tego samego dnia byliśmy w innej sali weselnej, gdzie właściciel przez półtorej godziny opowiadał nam o weselu od strony technicznej. Pokazał i opisał wszystko tak, że nie mieliśmy, żadnych pytań i wątpliwości. Ale zdecydowaliśmy się na Otomin, więc napisałam, że się zdecydowaliśmy i poprosiłam o propozycję dań. Po czym nam odmówiono i padło zdanie \"Z doświadczenia wiemy, że goście nie będący wegetarianami na weselu nie są zadowoleni i bije to w nas jako firmę.\" - cóż ja z doświadczenia wiem, że ludzie często nie wiedzą, że jedzą wegetariańskie dania, bo o tym nie myślą jak im smakuje (np. pierogi ruskie, barszcz), po drugie jak jedzenie jest dobre to wełna nie wełna ... , po trzecie miała być też ryba. Jak widać, żadne programy tv nie nauczą ludzi profesjonalizmu i szacunku do klienta. Zmarnowali mi baaardzo dużo czasu, bo nie mieszkam w Polsce (o czym wiedzieli), mogę załatwić wszystko tylko podczas urlopu, byłam u nich w styczniu, a teraz dopiero w maju mogę poszukać innej sali, czyli praktycznie 4 miesiące, a mogło się skończyć na pierwszym mailu.
6 lat temu
JK
Joanna K
W lutym tego roku miałam przyjemność być gościem na weselu w Hotelu Otomin. Piękna zimowa aura sprawiła że uroczystość była niezapomniana. Jednak nie tylko to było atutem- rewelacyjnie udekorowana sala, pyszne jedzenie i przemiła obsługa dopełniły całości. Ogólnie moja ocena to 11/10 Polecam :)
6 lat temu
Żurawia 2 80-174 Otomin