Anna Michalak
Liściasta 86, Łódź
Polecani w tej kategorii
Pokaż więcej
Witamy Państwa w NoBo Hotel*** w Łodzi. Nowoczesny, designerski hotel z klimatyzowaną salą dla 80 osób, 25 pokoi urzekających indywidualną aranżacją oraz parking.
Specjalnie dla Nowożeńców przygotujemy nastrojowy apartament z oczekującą butelką wina musującego dla uczczenia tej wyjątkowej chwili
Szef Kuchni i jego Zespół - laureaci wielu konkursów kulinarnych - zaspokoją oczekiwania najbardziej wymagających smakoszy. Jesteśmy otwarci na Państwa sugestii upodobania, które uwzględnimy podczas komponowania menu weselnego, gdyż każde przyjęcie ustalane jest indywidualnie.
Dołożymy wszelkich starań, aby nasza oferta spełniła Państwa oczekiwania
i aby ten wyjątkowy dzień był dla Państwa niezapomnianym przeżyciem. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą weselną na stronie restauracji Kolory Wina i naszym facbooku.
179 zł - 299 zł
50
od 8 do 80
3
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
OPIS MIEJSCA
Klimatyzacja
179 zł
APERITIF
Prosecco, 100 ml
PRZYSTAWKA
Delikatny pasztet wołowo-wieprzowy z balsamiczną czerwoną cebulą, 50 g
ZUPA
Drobiowe 'Consomme' wzbogacone warzywnym julienne i podgrzybkiem z cieniutko krojonym makaronem naleśnikowym, 230 g
DANIE GŁÓWNE
Pieczony filet z kurczęcia faszerowane serem camembert i rukolą, zatopione w sosie z pomidorów ‘secchi’, serwowane z ziemniaczanym puree i bukietem warzyw w sosie vinaigrette, 150 g / 160 g
DESER
Mozaika lodów i sorbetów podanych na świeżych owocach, 120 g
ZAKĄSKI ZIMNE
Śledź bałtycki pod trzema postaciami; słodką, kwaśną oraz ostrą, 70 g
Norweski łosoś z delikatnym ziołowym serem i zielonym pieprzem, 50 g
Schab sous – vide z musem morelowym, 50 g
Karczek pieczony w tradycyjny sposób z pomidorami, 50 g
Brzuszek wieprzowy rolowany z kolorową papryką na ostro, 50 g
Drobiowe roladki ze szpinakiem i pomidorami secchi, 50 g
Selekcja pieczywa, masła oraz sosów, 150 g
SAŁATY Sałatka grecka z serem feta, 130 g
TORT
Artystyczny tort weselny (po stronie Zamawiającego)
DRUGIE DANIE GORĄCE
Czosnkowa zupa wzbogacona wieprzowiną z pieczarkami i cebulą, w powiewach tymianku, 230 g
***
PAKIET NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH
Woda gazowana i niegazowana, Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy) Napoje gazowane grupy Pepsi (pepsi, 7up, inne na życzenie - butelka pet 1l) Stacja napojów gorących: kawa z ekspresu ciśnieniowego 'Alfredo', selekcja herbat Eilles
239 zł
APERITIF
Prosecco, 100 ml
ZUPA
Drobiowe 'Consomme' wzbogacone warzywnym julienne i podgrzybkiem z cieniutko krojonym makaronem naleśnikowym, 230 g
DANIE GŁÓWNE
Wolnogotowana polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym serwowane z ziemniaczanym pureè oraz bukietem sałat w sosie vinaigrette, 150 g / 160 g
ZAKĄSKI ZIMNE
Śledź bałtycki w oleju rzepakowym i cebulą, 55 g
Maślany łosoś wędzony na sałatach, 50 g
Schab sous – vide z musem morelowym, 50 g
Mus drobiowy z warzywami, zawinięte w boczek, 55 g
Karczek pieczony w tradycyjny sposób z pomidorami, 50 g
Brzuszek wieprzowy rolowany z kolorową papryką na ostro, 45 g
Kurczak faszerowany wątróbką na staropolski sposób, 40 g
Selekcja pieczywa, masła oraz sosów, SAŁATY Sałatka grecka z serem feta, 80 g
Mix sałat z serami zagrodowymi, 80 g
Brokuły z sosem czosnkowym i prażonymi migdałami, 80 g
DRUGIE DANIE GORĄCE
Tradycyjne wołowe bitki z nutą pieczarek, podane na kapuście zasmażanej wzbogaconej cebulą i boczkiem, serwowane z kluseczkami ‘gnocchi’, 110 / 130 g
TORT
Artystyczny tort weselny (po stronie Zamawiającego)
TRZECIE DANIE GORĄCE
Tradycyjny polski żurek z białą kiełbasą, 230 g lub Barszcz czerwony z mięsnym pasztecikiem, 230 g
STÓŁ DESEROWO-OWOCOWY
Selekcja Szefa Kuchni, 120 g
***
PAKIET NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH
Woda gazowana i niegazowana, Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy) Napoje gazowane grupy Pepsi (pepsi, 7up, inne na życzenie - butelka pet 1l) Stacja napojów gorących: kawa z ekspresu ciśnieniowego 'Alfredo', selekcja herbat Eilles
299 zł
WELCOME DRINK
Prosecco, 100 ml
PRZYSTAWKA
Delikatny pasztet wołowo-wieprzowy z balsamiczną czerwoną cebulą, 50 g
ZUPA
Puszysty krem pomidorowy wzbogacony serem Blue, muśnięty ‘creme fraiche’, 230 g
DANIE GŁÓWNE
Polędwica wieprzowa grillowana, a później pieczona otulona śmietanowym sosem grzybowym z puree ziemniaczanym/młodymi ziemniakami i sałatami w sosie vinaigrette, 150 / 180 g
DESER
„Ogień” W trakcie pokazu wszystkim Gościom podany zostanie płonący Creme Brulee aromatyzowany wanilią burbońską,50 g
***
ZAKĄSKI ZIMNE
(na stołach)
„Woda”
zakąski serwowane na szklanych i porcelanowych półmiskach Śledź bałtycki pod trzema postaciami; słodką, kwaśną oraz ostrą, 70 g
Teryna z pstrąga otulona nori, wzbogacona warzywami, 50 g
Norweski łosoś z delikatnym ziołowym serem i zielonym pieprzem, 50 g
Selekcja sushi, 50 g
Sałatka grecka z serem feta, 80 g
Tuńczykowa sałata z sosem majonezowym, 80 g
„Ziemia”
Zakąski na francuskim kamieniu i drzewie Tatar wołowy na chrupiącej bagietce (serwowany), 50 g
Mięsa pieczyste:
- karczek pieczony w tradycyjny sposób z pomidorami, 50 g
- brzuszek wieprzowy rolowany z kolorową papryką na ostro, 50 g
Drobiowe roladki ze szpinakiem i serem mozarella, 50 g
Marynowane filety z kurczęcia podane na wyselekcjonowanych sałatach na włoski sposób, 70 g
Pałki z kurczęcia w sezamie i oliwie, 60 g
Schab zawijany z pieczarkami i borówką, 50 g
Wykwintne sery i wędliny, 70 g
Tradycyjna sałatka jarzynowa podana w sałacie lodowej, 80 g
Selekcja pieczywa, masła oraz sosów, 150 g
***
„Powietrze”
pokaz kuchni molekularnej Sorbet o smaku koktajlu na bazie napoju izotonicznego Pokaz przygotuje na żywo z wykorzystaniem ciekłego azotu Szef Kuchni Restauracji KOLORY WINA ***
TORT
Artystyczny tort weselny (po stronie Zamawiającego)
***
DRUGIE DANIE GORĄCE
Tradycyjne wołowe bitki z nutą pieczarek, podane na kapuście zasmażanej wzbogaconej cebulą i boczkiem serwowane z włoskimi ‘gnocchi’, 130 / 180 g
***
TRZECIE DANIE GORĄCE
podane w kociołku Tradycyjny polski żurek z białą kiełbasą, 230 g
***
STÓŁ DESEROWO-OWOCOWY
Selekcja Szefa Kuchni, 100 g
***
PAKIET NAPOJÓW BEZALKOHOLOWYCH
Woda gazowana i niegazowana, Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy) Napoje gazowane grupy Pepsi (pepsi, 7up, inne na życzenie - butelka pet 1l) Stacja napojów gorących: kawa z ekspresu ciśnieniowego 'Alfredo', selekcja herbat Eilles
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięLiściasta 86 91-357 Łódź
Poniedziałek
12:00 -22:00
Wtorek
12:00 -22:00
Środa
12:00 -22:00
Czwartek
12:00 -22:00
Piątek
12:00 -22:00
Sobota
12:00 -22:00
Niedziela
12:00 -22:00
Restauracja standardowo czynna jest w godzinach 12:00 - 22:00 Na czas Uroczystości weselnych do białego rana !