Sylwia Motyka
Kasztanowa 48, Gdynia
Sylwia Motyka
Ośrodek Turystyczny Warzenko, położony na terenie malowniczych Kaszub, nad jeziorem tuchomskim, zaledwie 15 km od Gdańska jest idealnym miejscem na organizację wesela.
Celebruj każdą okazję do spotkania z rodziną, pozbądź się zbędnego stresu i oddaj się w ręce profesjonalnego Zespołu, który zadba o prawidłowy układ sali, kompetentną obsługę oraz komfort wszystkich Gości podczas każdej uroczystości.
Przepiękne otoczenie oraz wysoki standard Ośrodka zapewni Gościom niezapomnianą atmosferę ważnych życiowych wydarzeń, a Szefowa Kuchni dołoży wszelkich starań, by zadowolić nawet najbardziej wymagające podniebienia. Dostosujemy menu do Państwa potrzeb, proponując do wyboru bogactwo smaków oparte przede wszystkim na recepturach tradycyjnej kuchni polskiej.
Cechuje nas indywidualne podejście do każdego klienta, dbałość o najmniejszy detal oraz satysfakcja, aby ten dzień był niezapomnianym dla Pary Młodej oraz ich Gości.
Wybierz jedną z 5 sal weselnych i zaufaj naszej profesjonalnej oraz doświadczonej kadrze, a Twoje wesele będzie niezapomniane i jedyne w swoim rodzaju. Zapraszamy serdecznie do kontaktu, a przede wszystkim do wizyty w Ośrodku Turystycznym Warzenko!
Sala konferencyjno-bankietowa: 120osób
Stodółka :40osób
Restauracja: 40 osób
Zimowy Ogród: 40 osób
Namiot bankietowy: 50osób
Dla Pary Młodej - pokój gratis!
160 zł - 305 zł
125
od 20 do 120
5
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Dekoracje
Grill
Klimatyzacja
Kuchnia
Nocleg
Ogród
Parking
Patio
Teren zamknięty
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
TYP SALI
Dom weselny
Hotel na wesele
Namiot na wesele
Restauracja na wesele
Sala bankietowa
STYL SALI
Wesele w stylu boho
Wesele w stylu glamour
Wesele w stylu industrialnym
Wesele w stylu leśnym
Wesele w stylu minimalistycznym
Wesele w stylu morskim
Wesele w stylu retro
Wesele w stylu romantycznym
160 zł - 160 zł
Przykładowe MENU I
ZUPA (jedna do wyboru)
Rosół z makaronem;
Krem z białych warzyw oprószony czarnym sezamem i nutą oliwy truflowej;
Krem z pomidorów z mozzarellą i bazylią.
DANIA GŁÓWNE
(3 porcje mięsa na os.):
De volie;
Zrazy z szynki;
Udka faszerowane
DODATKI
Ziemniaki z koperkiem, frytki
Bukiet dwóch surówek;
Warzywa blanszowane
DESER
Patery ciast (2 kawałki ciasta na osobę)
NAPOJE CIEPŁE:
Kawa, herbata bez ograniczeń
KOLACJA na zimno:
Półmisek wiejskich kiełbas;
Kurczak faszerowany (galantyna)
Rolada marchewkowa z twarogiem i koperkiem;
Sałatka warzywna;
Śledź pod białą pierzynką;
chleb, masło
KOLACJA na ciepło:
Żurek staropolski;
NAPOJE ZIMNE
(podawane w dzbankach):
• 500ml/os woda niegazowana z cytryną
• 500ml/os sok owocowy
Cena za podane menu 160 zł/ od osoby
Czas imprezy do 5h
200 zł - 200 zł
Przykładowe MENU II
ZUPA (jedna do wyboru)
Rosół z makaronem;
Krem z białych warzyw oprószony czarnym sezamem i nutą oliwy truflowej;
Krem z pomidorów z mozzarellą i bazylią;
Krem pieczarkowy z aromatycznymi grzankami.
DANIA GŁÓWNE
(3 porcje mięsa na os.)
De vollaile z płynącym masłem i natką pietruszki;
Zrazy z szynki;
Udka faszerowane;
Sola podana na sosie porowo-śmietanowym;
DODATKI
Ziemniaki, frytki
Bukiet trzech surówek;
Warzywa blanszowane
DESER
Paterki ciast -3 rodzaje ciasta po 70%
NAPOJE CIEPŁE:
Kawa, herbata bez ograniczeń
KOLACJA ZIMNA:
Deska mięs i rolad pieczystych: schab nadziewany śliwką wędzoną, rolada serowa z farszem węgierskim; rolada szpinakowa z serkiem chrzanowym;
Tymbaliki z kurczaka;
Tartaletki faszerowane humusem w dwóch odsłonach;
Pasztet z kurczaka z śliwką suszoną;
Roladka z kurczaka faszerowanego;
Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem i dresingiem czosnkowym
Sałatka z selera naciowego,
Pieczywo, masło, dipy
KOLACJA NA CIEPŁO:
Barszcz z pasztecikiem
Pikantne pałki z kurczaka podane z frytkami
NAPOJE ZIMNE:
(podawane w dzbankach):
500ml/os woda niegazowana z cytryną
500ml/os sok owocowy
Cena za podane menu 200 zł/ od osoby
Czas imprezy do 7h
255 zł - 255 zł
Propozycja I - oferta weselna
Staropolskie powitanie chlebem i solą przez Rodziców
lub osoby wskazane przez Państwa Młodych
Aperitif:
Lampka wina musującego
Zupa (do wyboru):
Rosół z domowym makaronem
lub
Krem z białych warzyw oprószony czarnym sezamem i nutą oliwy truflowej
Dania główne :
(serwowane na półmiskach, 4 porcje mięsa na os.)
Zraz wieprzowy z wędzonką w sosie własnym;
Tradycyjny kotlet schabowy;
Drobiowa roladka z farszem serowo-szpinakowym;
Sola podana na sosie cytrynowym;
Dodatki:
Ziemniaki z koperkiem, kopytka obsmażane,
bukiet trzech surówek, warzywa blanszowane
Deser:
Patery ciast (3 kawałki na os)
Napoje gorące:
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Napoje zimne:
Woda niegazowana, soki, napoje gazowane Pepsi, 7UP- bez ograniczeń
Kolacja zimna:
Deska mięs i rolad pieczystych: karkówka w ziołach, schab nadziewany śliwką wędzoną, rolada marchewkowa;
Tarta grzybowa;
Śledź z jabłkiem i musztardą francuską;
Tymbaliki z kurczaka;
Pasztet z kurczaka z suszoną śliwką;
Sałatka grecka;
Sałatka warzywna;
Pieczywo, masło, dipy
Po północy (do wyboru) :
Staropolski żurek z wędzonką i białą kiełbasą
lub
Barszcz z pasztecikiem;
Pikantne pałki z kurczaka podane na ryżu z warzywami
Cena255zł/os
285 zł - 285 zł
Propozycja II -oferta weselna
Staropolskie powitanie chlebem i solą przez Rodziców
lub osoby wskazane przez Państwa Młodych
Aperitif:
Lampka wina musującego
Zupa (do wyboru):
Rosół z domowym makaronem
lub
Kremowa zupa borowikowa z grzankami
Dania główne :
(serwowane na półmiskach, 4 porcje mięsa na os.)
Roladki ze schabu nadziewane ogórkiem i boczkiem, podane w sosie pieczeniowym;
Polędwiczki wieprzowe w sosie z grzybami z kaszubskich lasów;
De vollaile z płynącym masłem i natką pietruszki;
Dorsz podany na sosie porowym;
Kotlet schabowy z kością.
Dodatki:
Ziemniaki z koperkiem, ziemniaki pieczone, frytki,
bukiet trzech surówek.
Deser:
Patery ciast (4 kawałki na os)
Napoje gorące:
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Napoje zimne:
Woda niegazowana, soki, napoje gazowane Pepsi, 7UP- bez ograniczeń
Kolacja zimna:
Deska mięs i rolad pieczystych: karkówka w ziołach, schab nadziewany śliwką wędzoną, rolada serowa z farszem węgierskim;
Pstrąg podany na warzywnej sałatce otulony auszpikiem;
Śledź pod tatarską pierzynką;
Tarta grzybowa;
Tymbaliki z kurczaka;
Sałatka z kalafiora w towarzystwie winogron i pleśniowego sera;
Sałatka cezar;
Pieczywo, masło, dipy
Po północy (do wyboru) :
Zupa węgierska
lub
Barszcz z pasztecikiem;
Pieczona szynka wieprzowa z sosem żurawinowo-chrzanowym
podana z kaszą gryczaną
Cena 285,00zł/os
305 zł - 305 zł
Propozycja III - oferta weselna
Staropolskie powitanie chlebem i solą przez Rodziców
lub osoby wskazane przez Państwa Młodych
Aperitif:
Lampka wina musującego
Zupa (do wyboru):
Rosół z gęsi z domowym makaronem
lub
Krem z gruszki i pietruszki
Dania główne :
(serwowane na półmiskach, 5 porcji mięsa na os.)
Zraz wołowy w sosie własnym;
Szmurowana pierś z gęsi podana na sosie żurawinowym;
Pieczeń z karkówki;
Złociste udko z kurczaka faszerowane warzywami;
Eskalopki z indyka na sosie śmietanowym;
Sandacz w towarzystwie sosu z musztardy francuskiej.
Dodatki:
Ziemniaki z koperkiem, kasza gryczana, kopytka zasmażane, modra kapusta, bukiet dwóch surówek, warzywa blanszowane
Deser:
Patery ciast (5 kawałków na os)
Patery owoców
Napoje gorące:
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Napoje zimne:
Woda niegazowana, soki, napoje gazowane Pepsi, 7UP- bez ograniczeń
Kolacja zimna:
Deska mięs i rolad pieczystych: karkówka w ziołach, rolada serowa z farszem węgierskim; rolada marchewkowa
Schab z sosem tatarskim podany;
Pasztet z gęsi z żurawiną;
Tymbaliki z kurczaka;
Marynowany filet z łososia z towarzystwie karmelizowanej cebulki;
Sałatka z tuńczyka;
Sałatka z selera naciowego;
Sałatka warzywna;
Śledzie z jabłkiem i musztardą francuską ;
Pieczywo, masło, dipy
Po północy (do wyboru) :
Zupa węgierska
lub
Flaki
Schab w koronie podany z sosem żurawinowo-chrzanowym krojony uroczyście przez szefową kuchni
Cena 305,00zł/os
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięKasztanowa 48 84-208 Gdynia
19 km od Gdańska
30 km od Kartuz