Marta Jeziorko
Św. Cyryla i Metodego 10, Bytom
Polecani w tej kategorii
Pokaż więcejUSTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Dekoracje
Klimatyzacja
Nocleg
Patio
TYP SALI
Dom weselny
Restauracja na wesele
Sala bankietowa
STYL SALI
Wesele w stylu boho
Wesele w stylu glamour
Wesele w stylu retro
Wesele w stylu romantycznym
Wesele w stylu rustykalnym
Wesele w stylu vintage
190 zł - 190 zł
POWITANIE PARY MŁODEJ
Chleb z solą (według uznania)
+ Lampka wina musującego
ZUPA
Rosół z makaronem
DANIE GŁÓWNE
Mięso: 1.5 kawałka na osobę (3 do wyboru)
Rolada śląska wołowa lub wieprzowa
Pieczeń wieprzowa w sosie
Karczek pieczony w ziołach
Tradycyjny kotlet schabowy Udziec z kurczaka pieczony
Roladka drobiowa ze szpinakiem
Filet z kurczaka panierowany lub saute
De Volaille
Kotlet szwajcarski
OPCJA WEGETARIAŃSKA
PANIEROWANY CAMEMBERT Z ŻURAWINĄ
WIELOWARZYWNE KOTLECIKI Z CIECIERZYCĄ (2 SZT)
Dodatki (2 do wyboru):
Kluski śląskie białe | Kluski śląskie szare
Ziemniaki gotowane | Ziemniaki pieczone z ziołami | Frytki
Dodatki warzywne (3 do wyboru):
Kapusta czerwona | Kapusta zasmażana
Surówka z białej kapusty
Sałatka szwedzka | Buraczki | Marchewka
DESER (1 do wyboru):
Lody z owocami i bitą śmietaną (1 porcja na osobę)
Panna cotta (1 porcja na osobę)
Ciasto własnego wypieku (1,5 kawałka na osobę, dwa rodzaje)
ZIMNA PŁYTA ( 10 do wyboru)
Tradycyjna deska serów
Półmisek wędlin
Mięsa pieczone (karczek, schab, boczek)
Schab ze śliwką
Pasztet domowy
Tymbaliki drobiowe
Śliwki suszone zapiekane w bekonie
Rolada serowa ze szpinakiem
Jaja w sosie majonezowym
Jaja faszerowane
Roladki szynkowe z musem chrzanowym
Tortilla szpinakowa z łososiem
Tortilla z pieczarkami lub szynką i warzywami
Przekąski w cieście francuskim
Pomidory z dipem czosnkowym i żółtym serem
Pomidorki z salami, serem feta i bazylią w oliwie
Sałatka Caprese
Tartaletki z nadzieniem pieczarkowym, porowym
lub nadziewane pastą z tuńczyka
Fileciki drobiowe w chrupiącej panierce
Pikantne skrzydełka
Smażone paluszki krabowe
Sałatka jarzynowa
Sałatka gyros
Sałatka grecka
Sałatka makaronowa
Sałatka pieczarkowa
Sałatka z selera z ananasem
Smażona ryba w zalewie octowej
Śledzie w oleju
Śledzie w śmietanie
Klopsiki rybne
Ryba po grecku
Swojski smalczyk podawany z ogórkiem
Warzywa konserwowe
Warzywa świeże
CIEPŁA KOLACJA (1 do wyboru)
Szaszłyk drobiowy z sałatką sezonową i ryżem
Pierś z kurczaka w sosie z zielonego pieprzu
glazurowanym burakiem z pieczonymi ziemniakami
Karkówka pieczona w kapuście kiszonej z ziemniakami
Kotlet schabowy zapiekany z pieczarkami i serem
z surówką i pieczonymi ziemniakami lub frytkami
II CIEPŁA KOLACJA (1 do wyboru)
Bogracz
Żurek śląski
Bigos
Barszcz z krokietem
NAPOJE
Kawa, herbata w formie bufetu
Woda, soki (bez ograniczeń)
200 zł - 200 zł
POWITANIE PARY MŁODEJ
Chleb z solą (według uznania)
+ Lampka wina musującego
ZUPA
Rosół z KACZKĄ Z DOMOWYM MAKARONEM
DANIE GŁÓWNE
Mięso: 2 kawałki na osobę (3 do wyboru)
Rolada śląska wołowa lub wieprzowa
Pieczeń wieprzowa w sosie
Karczek pieczony w ziołach
Tradycyjny kotlet schabowy
Udziec z kurczaka pieczony
Roladka drobiowa ze szpinakiem
Filet z kurczaka panierowany lub saute
De Volaille
Kotlet szwajcarski
OPCJA WEGETARIAŃSKA
RISOTTO Z GRZYBAMI LEŚNYMI
GULASZ WARZYWNY
DUŻY PANIEROWANY CAMEMBERT Z ŻURAWINĄ
WIELOWARZYWNE KOTLECIKI Z CIECIERZYCĄ (3 SZT)
Dodatki (2 do wyboru):
Kluski śląskie białe | Kluski śląskie szare
Ziemniaki gotowane | Ziemniaki pieczone z ziołami | Frytki
Dodatki warzywne (3 do wyboru):
Kapusta czerwona | Kapusta zasmażana | Surówka z białej kapusty | Sałatka szwedzka | Buraczki | Marchewka
DESER (1 do wyboru):
Szarlotka na ciepło z lodami 1 porcja na osobę
Puchar lodowy z gorącymi malinami/owocami sezonowymi
(1 porcja na osobę)
Panna cotta z gorącymi owocami leśnymi (1 porcja na osobę)
wybór ciast (2 kawałki na osobę)
+ świeże owoce
ZIMNA PŁYTA ( 10 do wyboru)
Tradycyjna deska serów
Półmisek wędlin
Mięsa pieczone (karczek, schab, boczek)
Schab ze śliwką
Pasztet domowy
Tymbaliki drobiowe
Śliwki suszone zapiekane w bekonie
Rolada serowa ze szpinakiem
Jaja w sosie majonezowym
Jaja faszerowane
Roladki szynkowe z musem chrzanowym
Tortilla szpinakowa z łososiem
Tortilla z pieczarkami lub szynką i warzywami
Przekąski w cieście francuskim
Pomidory z dipem czosnkowym i żółtym serem
Pomidorki z salami, serem feta i bazylią w oliwie
Sałatka Caprese
Tartaletki z nadzieniem pieczarkowym, porowym
lub nadziewane pastą z tuńczyka
Fileciki drobiowe w chrupiącej panierce
Pikantne skrzydełka
Smażone paluszki krabowe
Sałatka jarzynowa
Sałatka gyros
Sałatka grecka
Sałatka makaronowa
Sałatka pieczarkowa
Sałatka z selera z ananasem
Smażona ryba w zalewie octowej
Śledzie w oleju
Śledzie w śmietanie
Klopsiki rybne
Ryba po grecku
Swojski smalczyk podawany z ogórkiem
Warzywa konserwowe
Warzywa świeże
CIEPŁA KOLACJA (1 do wyboru)
Karczek pieczony w ziołach w sosie tymiankowym podawany
z kopytkami
Gulasz cygański podawany z kluseczkami kładzionymi
Wieprzowina na słodko – kwaśno podawana z ryżem
Bigos myśliwski ze śliwkami suszonymi i grzybami
Gołąbki z włoskiej kapusty z mięsem i ziemniakami
w sosie pomidorowym
Skrzydełka kurczaka w miodzie podawane z ryżem
II CIEPŁA KOLACJA (1 do wyboru)
Szaszłyk drobiowy z sałatką sezonową i ryżem jaśminowym
Pierś z kurczaka w sosie z zielonego pieprzu glazurowanym
burakiem z pieczonymi ziemniakami
Karkówka pieczona w kapuście kiszonej z ziemniakami
Kotlet schabowy zapiekany z pieczarkami i serem z surówką
i pieczonymi ziemniakami lub frytkami
III CIEPŁA KOLACJA (1 do wyboru)
Bogracz
Żurek śląski
Bigos
Barszcz z krokietem
Napoje niegazowane bez ograniczeń
210 zł - 210 zł
Powitanie pary młodej.
ZUPA
Rosół z kaczką z domowym makaronem
DANIE GŁÓWNE
Mięso: 2 kawałki na osobę (3 do wyboru)
Rolada śląska wołowa lub wieprzowa
Pieczeń wieprzowa w sosie
Karczek pieczony w ziołach
Tradycyjny kotlet schabowy
Udziec z kurczaka pieczony
Roladka drobiowa ze szpinakiem
Filet z kurczaka panierowany lub saute
De Volaille
Kotlet szwajcarski
RISOTTO Z GRZYBAMI LEŚNYMI
GULASZ WARZYWNY
DUŻY PANIEROWANY CAMEMBERT Z ŻURAWINĄ
KOTLECIKI Z CIECIERZYCĄ (3 SZT)
Dodatki (2 do wyboru):
Kluski śląskie białe | szare
Ziemniaki gotowane | Ziemniaki pieczone z ziołami | Frytki
Dodatki warzywne (3 do wyboru):
Kapusta czerwona | Kapusta zasmażana | Marchewka |
Surówka z białej kapusty | Sałatka szwedzka | Buraczki
DESER (1 do wyboru):
Szarlotka z lodami
Puchar lodowy z owocami
Panna cotta z gorącymi owocami leśnymi
Sernik czekoladowy z wiśniami
wybór ciast (2 kawałki na osobę)
+ świeże owoce
ZIMNA PŁYTA ( 10 do wyboru)
Tradycyjna deska serów
Półmisek wędlin
Mięsa pieczone
Pasztet domowy
Tymbaliki drobiowe
Śliwki suszone zapiekane w bekonie
Rolada serowa ze szpinakiem
Jaja w sosie majonezowym
Jaja faszerowane
Roladki szynkowe z musem chrzanowym
Tortilla szpinakowa z łososiem
Tortilla z pieczarkami lub szynką i warzywami
Przekąski w cieście francuskim
Pomidory z dipem czosnkowym i żółtym serem
Pomidorki z salami, serem feta i bazylią w oliwie
Sałatka Caprese
Tartaletki z nadzieniem pieczarkowym, porowym
lub nadziewane pastą z tuńczyka
Fileciki drobiowe w chrupiącej panierce
Pikantne skrzydełka
Smażone paluszki krabowe
Sałatka jarzynowa
Sałatka gyros
Sałatka grecka
Sałatka makaronowa
Sałatka pieczarkowa
Sałatka z selera z ananasem
Smażona ryba w zalewie octowej
Śledzie w oleju
Śledzie w śmietanie
Klopsiki rybne
Ryba po grecku
Swojski smalczyk podawany z ogórkiem
Warzywa konserwowe
Warzywa świeże
CIEPŁA KOLACJA (1 do wyboru)
Karczek pieczony w ziołach w sosie tymiankowym podawany
z kopytkami
Gulasz cygański podawany z kluseczkami kładzionymi
Wieprzowina na słodko – kwaśno podawana z ryżem
Bigos myśliwski ze śliwkami suszonymi i grzybami
Gołąbki z włoskiej kapusty z mięsem i ziemniakami
w sosie pomidorowym
Skrzydełka kurczaka w miodzie podawane z ryżem
II CIEPŁA KOLACJA (1 do wyboru)
Szaszłyk drobiowy z sałatką sezonową i ryżem jaśminowym
Pierś z kurczaka w sosie z zielonego pieprzu glazurowanym
burakiem z pieczonymi ziemniakami
Karkówka pieczona w kapuście kiszonej z ziemniakami
Kotlet schabowy zapiekany z pieczarkami i serem z surówką
i pieczonymi ziemniakami lub frytkami
III CIEPŁA KOLACJA (1 do wyboru)
Bogracz
Żurek śląski
Bigos
Barszcz z krokietem
FONTANNA CZEKOLADOWA Z PIANKAMI
SŁODKI STÓŁ
5
MD
Magda D
Super wnętrza ❤️ pyszne jedzenie 👍 zdecydowanie polecamy na organizacje imprezy
4 lata temu
Źródło: FacebookAJ
Agata J
miła obsługa i dobre jedzenie
5 lat temu
Źródło: FacebookSM
Sandra M
Polecam w 100%. Organizacja wesela na wysokim poziomie :) goście zadowoleni, ja i Mąż również :) jedzenie przepyszne 😀 naprawdę warto :)
5 lat temu
Źródło: FacebookAG
Agnieszka G
Super, jak zawsze
7 lat temu
Źródło: FacebookAM
Ania M
polecam
7 lat temu
Źródło: FacebookEW
Ewa W
BYŁO SUPER POLECAM KAŻDEMU WSPANIAŁA ATMOSFERA PIĘKNY WYSTRÓJ MIŁA OBSŁUGA
8 lat temu
Źródło: FacebookPW
Patrycja W
Wspaniałe miejsce, super obsługa i urocza atmosfera. Zdecydowanie polecam, przytulny i wyjątkowy klimat.
8 lat temu
Źródło: FacebookŚw. Cyryla i Metodego 10 41-909 Bytom