Restauracja Portius

Restauracja Portius

Restauracja Portius

Bursaki 29a, Krosno

Pokaż telefon
Zadzwoń

O nas

Ślub oraz wesele to wyjątkowy dzień w życiu Państwa Młodych. To czas związany ze szczęściem, wzruszeniem, ale mimo tego i ze stresem. Gwarantujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby nie tylko Para Młoda, ale i ich goście czuli się wyjątkowo w tym dniu Zadbamy o najmniejsze szczegóły. Profesjonalizm naszych kucharzy, zapewni, że menu weselne będzie doskonale dostosowane do gustu oraz smaku. Sala Bankietowa pomieści do 120 osób. Pięknie nakryte stoły oraz stylowa, subtelna i nowoczesna aranżacja sali zaskoczą każdego uczestnika uroczystości. Doświadczenie naszego personelu gwarantuje realizacje przyjęcia na najwyższym poziomie i sprawi, że każdy będzie czuł się wyjątkowo. Organizując przyjęcie weselne oferujemy: • Apartament dla Młodej Pary w prezencie od Hotelu Portius • Pokoje dla gości weselnych w promocyjnej cenie (w cenie zapewniamy śniadanie) • Dobór menu w kilku wariantach cenowych • Indywidualnie dobrane menu dla osób będących na diecie wege • Specjalnie dobrane menu dla dzieci do lat 10 ( ½ ceny) • Dzieci do lat 3 bez opłat

PRZEDZIAŁ CENOWY

209 zł - 299 zł

USTAWIENIE STOŁÓW

Okrągłe

Prostokątne

OPIS MIEJSCA

Dekoracje

Klimatyzacja

Kuchnia

Nocleg

Parking

Patio

Teren zamknięty

TYP SALI

Hotel na wesele

Restauracja na wesele

Sala bankietowa

STYL SALI

Wesele w stylu glamour

Oferta - Restauracja Portius

Menu weselne - Wariant 1

Wariant I

Toast winem musującym

Obiad:
Zupa (jedna do wyboru) :
Tradycyjny rosół z makaronem
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
Zupa cebulowa z grzankami

Danie główne:
Sakiewki schabowe z pieczarkami i serem wędzonym
Kieszonka drobiowa nadziewana mozarella i suszonymi pomidorami z sosem tymiankowym
Pieczeń z indyka z sosem musztardowo miodowym

Dodatki do dania głównego:
Ziemniaki z wody (w sezonie młode)
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki puree
Bukiet surówek
Mieszanka warzyw gotowanych
Bukiet sałat z vinegret

Kolacja I
Bitki wieprzowe w sosie grzybowym podane z kluskami śląskimi i buraczkami

Kolacja II
Kotlet devolaille podany z opiekanymi ziemniakami i surówką colesław

Kolacja III
Barszcz czerwony na wędzonce z pasztecikiem francuskim

Bufet zimnych przekąsek (wybór 5 pozycji):
Deska wędlin
Deska mięs pieczonych
Deska serów
Pasztet z żurawiną
Galaretki drobiowe
Śledź w śmietanie
Śliwki w boczku
Jajka w sosie tatarskim
Mini tortille

Bufet sałatkowy (wybór 3 pozycji):
Sałatka jarzynowa
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka pieczarkowa
Sałatka z szynką i selerem
Sałatka grecka
Sałatka z tortellini


Soki/woda/kawa/herbata
Owoce

Menu weselne - Wariant 2

Wariant II

Toast winem musującym

Obiad:
Zupa (jedna do wyboru) :
Tradycyjny rosół z makaronem
Krem pomidorowy z grzankami ziołowymi
Krem z borowików z groszkiem ptysiowym

Danie główne:
Roladki z polędwiczki wieprzowej z grzybami i wędzonym serem z sosem pieczeniowym
Kieszonki z indyka faszerowane szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie holenderskim
Rolada schabowa faszerowana wędzonym kurczakiem i śliwkami z sosem własnym

Dodatki do dania głównego:
Ziemniaki z wody (w sezonie młode)
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki puree
Bukiet surówek
Bukiet sałat z vinegret

Kolacja I
Schab pieczony w sosie myśliwskim podany z kluskami śląskimi i buraczkami z chrzanem

Kolacja II
Sakiewka z kurczaka faszerowana mozarellą i pomidorami suszonymi podana z puree ziemniaczanym oraz bukietem sałat


Kolacja III
Żurek z grzybami

Bufet zimnych przekąsek (wybór 6 pozycji):
Deska wędlin
Deska mięs pieczonych
Deska serów
Pasztet z żurawiną
Galaretki drobiowe
Śledź w śmietanie
Śliwki w boczku
Jajka w sosie tatarskim
Mini tortille

Bufet sałatkowy (wybór 3 pozycji):
Sałatka jarzynowa
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka pieczarkowa
Sałatka z szynką i selerem
Sałatka grecka
Sałatka z tortellini

Soki/woda/kawa/herbata
Owoce

Menu weselne - Wariant 3

Wariant III

Toast winem musującym

Obiad
Zupa (jedna do wyboru):
Tradycyjny rosół z makaronem
Krem z białych warzyw z grzankami
Zupa królewska

Danie główne:
Pieczeń wołowa z sosem demi glace
Roladki z indyka z zielonymi szparagami z sosem holenderskim
Noga z kaczki z sosem wiśniowym

Dodatki do dania głównego:
Ziemniaki z wody ( w sezonie młode)
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki puree
Gnocchi ziemniaczane
Bukiet surówek
Bukiet sałat z vinegret

Kolacja I
Kotlet schabowy zapiekany z papryką i pieczarkami z opiekanymi ziemniakami i surówką colesław

Kolacja II
Indyk zapiekany ze szpinakiem i fetą z ryżem i warzywami


Kolacja III
Strogonow lub flaczki cielęce

Bufet zimnych przekąsek (wybór 7 pozycji):
Deska wędlin
Deska mięs pieczonych
Deska serów
Pasztet z żurawiną
Galaretki drobiowe
Śledź w śmietanie
Śliwki w boczku
Jajka w sosie tatarskim
Mini tortille

Bufet sałatkowy (wybór 3 pozycji):
Sałatka jarzynowa
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka pieczarkowa
Sałatka z szynką i selerem
Sałatka grecka
Sałatka z tortellini

Soki/woda/kawa/herbata
owoce

Opinie - Restauracja Portius

Ten usługodawca nie ma opinii

Dodaj opinię

Pytania i odpowiedzi

Od jak dawna współpracujesz z Parami Młodymi?

.

Czym wyróżnia się Twoja oferta?

.

Co związanego z realizacją usługi, było dla Ciebie jak do tej pory największym wyzwaniem?

.

Jakie pytania Pary Młode zadają Ci najczęściej? Co odpowiadasz?

.

Co znajduje się w Twojej podstawowej ofercie?

.

Z jakim wyprzedzeniem Młoda Para powinna zarezerwować u Was termin?

.

Czy można umówić się wcześniej na obejrzenie sali weselnej oraz degustację menu?

.

Na ile jest możliwość wprowadzenia modyfikacji w proponowanej przez Was ofercie?

.

Kiedy ustalacie z Parą Młodą szczegóły dotyczące wesela?

.

W jakim stylu przeważnie Młode Pary organizują u Was wesela?

.

Kontakt - Restauracja Portius

Restauracja Portius

website facebook Usługodawca oświadczył, że jest przedsiębiorcą. NIP: 6842665097

Bursaki 29a 38-400 Krosno

19 km od Brzozów

22 km od Jasła

43 km od Rzeszowa

33 km od Sanoka

Zobacz sale weselne w Twoim województwie: