Restauracja Portius
Bursaki 29a, Krosno
Restauracja Portius
Ślub oraz wesele to wyjątkowy dzień w życiu Państwa Młodych. To czas związany ze szczęściem, wzruszeniem, ale mimo tego i ze stresem. Gwarantujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby nie tylko Para Młoda, ale i ich goście czuli się wyjątkowo w tym dniu Zadbamy o najmniejsze szczegóły. Profesjonalizm naszych kucharzy, zapewni, że menu weselne będzie doskonale dostosowane do gustu oraz smaku. Sala Bankietowa pomieści do 120 osób. Pięknie nakryte stoły oraz stylowa, subtelna i nowoczesna aranżacja sali zaskoczą każdego uczestnika uroczystości. Doświadczenie naszego personelu gwarantuje realizacje przyjęcia na najwyższym poziomie i sprawi, że każdy będzie czuł się wyjątkowo. Organizując przyjęcie weselne oferujemy: • Apartament dla Młodej Pary w prezencie od Hotelu Portius • Pokoje dla gości weselnych w promocyjnej cenie (w cenie zapewniamy śniadanie) • Dobór menu w kilku wariantach cenowych • Indywidualnie dobrane menu dla osób będących na diecie wege • Specjalnie dobrane menu dla dzieci do lat 10 ( ½ ceny) • Dzieci do lat 3 bez opłat
209 zł - 299 zł
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Dekoracje
Klimatyzacja
Kuchnia
Nocleg
Parking
Patio
Teren zamknięty
TYP SALI
Hotel na wesele
Restauracja na wesele
Sala bankietowa
STYL SALI
Wesele w stylu glamour
Wariant I
Toast winem musującym
Obiad:
Zupa (jedna do wyboru) :
Tradycyjny rosół z makaronem
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
Zupa cebulowa z grzankami
Danie główne:
Sakiewki schabowe z pieczarkami i serem wędzonym
Kieszonka drobiowa nadziewana mozarella i suszonymi pomidorami z sosem tymiankowym
Pieczeń z indyka z sosem musztardowo miodowym
Dodatki do dania głównego:
Ziemniaki z wody (w sezonie młode)
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki puree
Bukiet surówek
Mieszanka warzyw gotowanych
Bukiet sałat z vinegret
Kolacja I
Bitki wieprzowe w sosie grzybowym podane z kluskami śląskimi i buraczkami
Kolacja II
Kotlet devolaille podany z opiekanymi ziemniakami i surówką colesław
Kolacja III
Barszcz czerwony na wędzonce z pasztecikiem francuskim
Bufet zimnych przekąsek (wybór 5 pozycji):
Deska wędlin
Deska mięs pieczonych
Deska serów
Pasztet z żurawiną
Galaretki drobiowe
Śledź w śmietanie
Śliwki w boczku
Jajka w sosie tatarskim
Mini tortille
Bufet sałatkowy (wybór 3 pozycji):
Sałatka jarzynowa
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka pieczarkowa
Sałatka z szynką i selerem
Sałatka grecka
Sałatka z tortellini
Soki/woda/kawa/herbata
Owoce
Wariant II
Toast winem musującym
Obiad:
Zupa (jedna do wyboru) :
Tradycyjny rosół z makaronem
Krem pomidorowy z grzankami ziołowymi
Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
Danie główne:
Roladki z polędwiczki wieprzowej z grzybami i wędzonym serem z sosem pieczeniowym
Kieszonki z indyka faszerowane szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie holenderskim
Rolada schabowa faszerowana wędzonym kurczakiem i śliwkami z sosem własnym
Dodatki do dania głównego:
Ziemniaki z wody (w sezonie młode)
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki puree
Bukiet surówek
Bukiet sałat z vinegret
Kolacja I
Schab pieczony w sosie myśliwskim podany z kluskami śląskimi i buraczkami z chrzanem
Kolacja II
Sakiewka z kurczaka faszerowana mozarellą i pomidorami suszonymi podana z puree ziemniaczanym oraz bukietem sałat
Kolacja III
Żurek z grzybami
Bufet zimnych przekąsek (wybór 6 pozycji):
Deska wędlin
Deska mięs pieczonych
Deska serów
Pasztet z żurawiną
Galaretki drobiowe
Śledź w śmietanie
Śliwki w boczku
Jajka w sosie tatarskim
Mini tortille
Bufet sałatkowy (wybór 3 pozycji):
Sałatka jarzynowa
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka pieczarkowa
Sałatka z szynką i selerem
Sałatka grecka
Sałatka z tortellini
Soki/woda/kawa/herbata
Owoce
Wariant III
Toast winem musującym
Obiad
Zupa (jedna do wyboru):
Tradycyjny rosół z makaronem
Krem z białych warzyw z grzankami
Zupa królewska
Danie główne:
Pieczeń wołowa z sosem demi glace
Roladki z indyka z zielonymi szparagami z sosem holenderskim
Noga z kaczki z sosem wiśniowym
Dodatki do dania głównego:
Ziemniaki z wody ( w sezonie młode)
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki puree
Gnocchi ziemniaczane
Bukiet surówek
Bukiet sałat z vinegret
Kolacja I
Kotlet schabowy zapiekany z papryką i pieczarkami z opiekanymi ziemniakami i surówką colesław
Kolacja II
Indyk zapiekany ze szpinakiem i fetą z ryżem i warzywami
Kolacja III
Strogonow lub flaczki cielęce
Bufet zimnych przekąsek (wybór 7 pozycji):
Deska wędlin
Deska mięs pieczonych
Deska serów
Pasztet z żurawiną
Galaretki drobiowe
Śledź w śmietanie
Śliwki w boczku
Jajka w sosie tatarskim
Mini tortille
Bufet sałatkowy (wybór 3 pozycji):
Sałatka jarzynowa
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka pieczarkowa
Sałatka z szynką i selerem
Sałatka grecka
Sałatka z tortellini
Soki/woda/kawa/herbata
owoce
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięBursaki 29a 38-400 Krosno
19 km od Brzozów
22 km od Jasła
43 km od Rzeszowa
33 km od Sanoka