Czego szukasz?
Liczba ofert: 18
Nasz obiekt powstał już 14 lat temu z myślą o organizacji wesel w stylu amerykańskim. Był jednym z najmodniejszy obiektów w tamtych czasach, jakie znajdowały się w naszych okolicach. Organizacją przyjęć zajmował się sam współwłaściciel Piotr Mazur, który wrócił po 20 latach do Polski z USA. W Stanach Zjednoczonych był zupełnie inny świat, który Pan Piotr chciał przenieść na rynek polski. Przez lata żmudnej pracy z domu weselnego, hotelu 2** oraz restauracji rozbudowali swoje imperium, do poziomu 4 gwiazdkowego hotelu. Od tego momentu przejęliśmy pałeczkę my - ja i Ania. Jesteśmy dziewczynami z nieszablonową wyobraźnią. Bez wątpienia jest to nasz wielki plus, potrafimy czytać w myślach naszych Par Młodych. Wszystkie Pary Młode zaufały w 100 % w naszą rzetelność i doświadczenie, które zdobywałyśmy na rynkach zagranicznych.
Przyjęcia weselne zawsze są organizowane według indywidualnych oczekiwań Par Młodych. Wszystkie szczegóły opracowywane są przez nas i nasz zespół z wielomiesięcznym wyprzedzeniem. Wspieramy Młode Pary na każdym etapie. Do przyjęć weselnych podchodzimy z zasadą „ ŻADEN DZIEŃ SIĘ NIE POWTÓRZY, NIE MA DWÓCH PODOBNYCH NOCY” U nas każdy wieczór tworzy nową historię.
W tym momencie najpopularniejszą atrakcją jest pokaz barmański w wykonaniu naszych niezastąpionych barmanów. Choć nie ukrywam, w ostatnim roku było nawet powitanie przez Sarmatów z pokazami konnymi i wystrzałem z armaty. To wszystko zależy jakim budżetem dysponuje Para Młoda lub czym zajmuje się zawodowo. Organizowaliśmy przyjęcie weselne dla zawodowych strażaków, powitanie Pary Młodej przez Komendanta Staży, przyjazd Pary Młodej wozem strażackim. Oczywiście cała sala była przystrojona akcesoriami strażackimi: wężami gaśniczymi, gaśnicami itp. Wszyscy pytali skąd mieliśmy te dekoracje… Wystarczy troszkę wyobraźni i zaangażowania.
Przy wyborze menu zawsze pytamy Pary Młode o diety ich i ich gości. Zrealizowaliśmy już wesela bezglutenowe, wegańskie. Proszę uwierzyć, że nawet tort był bez glutenowy oraz wódka ziemniaczana. W przypadku kilku osób z dietą proponujemy indywidualne menu.
Pary Młode większa uwagę skupiają na przyjęciu weselnym niż na poprawinach. Jedynie w przypadku 30% wesel organizujemy obiady poprawione dla Gości przyjezdnych. Poprawiny są zawsze w stylu chill out, a dużą popularnością cieszą się „Garden Party” z orzeźwiającym Barem Prosecco i Barem Piw Regionalnym.
W przeciągu kilku ostatnich lat dużym zainteresowaniem cieszą się wesela bufetowe. W niektórych przypadkach rodzice Par Młodych mają obawy iż Goście (osoby starsze) będą się wstydzić podchodzić pod bufet i wyjdą z wesela głodni. Praktykujemy fuzję kuchni tradycyjnej z kuchnią fusion oraz „ finger food” jako bufety, a dania gorące są serwowane co zapewnia komfort Gościom.