Restauracja Moja Weranda

Restauracja Moja Weranda

Gołębiewo Średnie 54, Gołębiewo Średnie

(3)

O nas

couple-man-woman

LICZBA GOŚCI

do 140

house-1

LICZBA SAL

1

USTAWIENIE STOŁÓW

Prostokątne

OPIS MIEJSCA

Dekoracje

Oferta - Restauracja Moja Weranda

Menu weselne - Wariant 1

170 zł - 180 zł

Set Menu I - Standard.
Zupa ( serwowana w wazach).
Tradycyjny rosół drobiowy z domowym makaronem.
Dania główne (serwowane na platerach w stół.)
Bitki z szynki w sosie z myśliwskim.
De vollie.
Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem , cebulą i ogórkiem kiszonym w sosie
pieczeniowym.
Dodatki (serwowane na platerach)
Ziemniaki z wody oprószone świeżym koperkiem. Ziemniaki opiekane w ziołach.
Kasza gryczana z okrasą.
Zestaw sezonowych surówek .
Sosy własne .
Bufet deserowo - kawowy.
Sernik na zimno z owocami i galaretką. Ciasto czekoladowe.
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.

Napoje- Dzbanki w stoły.
Soki owocowe( pomarańcz, jabłko, grapefruit, czarna porzeczka) 0.5 l/os Woda gazowana Perlage.
Woda niegazowana z cytrynką i miętą.1/os.
Zakąski (serwowane na platerach w stół.)
Deska pieczonych mięs ( karkówka ,schab, boczek). Smażone skrzydełka z kurczaka na ciepło. Roladka z kurczaka faszerowana grzybami leśnymi. Śledzie po kaszubsku.
Rolada ze schabu faszerowana szpinakiem i fetą. Pasztet z domową żurawiną.
Jajka faszerowane rozmaitymi pastami na sałacie. Sałatka z grillowanym kurczakiem.
Mix zielonych sałat z prażonym boczkiem i słonecznikiem. Dwa rodzaje pieczywa własnego wypieku.
Pikle, smalec, masło.
Marynaty oraz dipy.

Drugie ciepłe danie (serwowane przez szefa kuchni.)
Płonąca szynka z zasmażaną kapusta i kaszą gryczaną.
Trzeci ciepły posiłek
Barszcz czerwony z pasztecikiem.
Kwota 170 zł/os

Menu weselne - Wariant 2

190 zł - 200 zł

Set Menu II- Premium.
Zupa (serwowane w wazach)
Staropolski rosół na gęsinie z domowym makaronem. Dania Główne (serwowane na platerach stoły.) Pierś z kurczaka zapiekana mozarellą i suszonym pomidorem. Karkówka w sosie myśliwskim.
Sola w sosie cytrynowo- śmietanowym.
Dodatki (serwowane na platerach)
Ziemniaki zapiekane z ziołami.
Ziemniaki z wody oprószone świeżym koperkiem.
Ryż z warzywami.
Frytki .
Zestaw trzech sezonowych surówek.

Deser – Bufet deserowo-kawowy.
Sernik na kruchym spodzie. Ciasto Stefanka .
Mus czekoladowy z miętą. Filetowane owoce.
Kawa bez ograniczeń. Herbata bez ograniczeń.
Napoje – dzbanki w stoły.
Soki owocowe( pomarańcz, jabłko, grapefruit, czarna porzeczka) 1 l/os Woda gazowana Perlage.
Woda niegazowana z cytrynką i miętą. 1l/os.
Wino białe lub czerwone 0,250 ml/os
Zakąski (serwowane na platerach w stół.)
Deska pieczonych mies( karkówka, schab, boczek).
Caprese z mozarella i pomidorem.
Pałki z kurczaka w pikantno - miodowej marynacie na ciepło. Marynowany łosoś na razowym krążku.
Pieczony schab z zielonym pieprzem w cytrynowej glazurze. Roladki z kurczaka faszerowana grzybami leśnymi.
Pasztet z dziczyzny z sosem żurawinowym.

Sałata Grecka .
Sałatka Gyros.
Tartaletki śledziwe.
Dwa rodzaje pieczywa własnego wypieku. Pikle, smalec, masło. Marynaty oraz dipy.
Drugie Ciepłe Danie ( serwowane przez szefa kuchni)
Pieczone prosię serwowane w całości z kopytkami , zasmażaną kapustą i sosem pieczeniowym oraz dipem chrzanowo -żurawinowym.
Trzecie Ciepłe Danie.
Domowy żurek z białą kiełbasą i jajkiem.
Koszt 190 zł/os

Menu weselne - Wariant 3

250 zł - 260 zł

Set Menu III - VIP
Zupy (serwowane w wazach) Staropolski rosół na gęsinie z domowym makaronem. Krem z sezonowych warzyw .
Dania Główne (serwowane na platerach stoły.) Ćwierć pieczonej kaczki z jabłkami i żurawiną.

Staropolskie zrazy wołowe. Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym. Łosoś w sosie koperkowym.
Dodatki (serwowane na platerach) Ziemniaki zapiekane z ziołami. Ziemniaki z wody oprószone świeżym koperkiem. Kluski śląskie.
Frytki .
Zestaw trzech sezonowych surówek.
Deser – Bufet deserowo-kawowy.
Sernik Królewski. Tradycyjna szarlotka.
Mus malinowy z kruszoną bezą. Panna Cotta.
Filetowane owoce. Kawa bez ograniczeń. Herbata bez ograniczeń.
Napoje – dzbanki w stoły.
Soki owocowe( pomarańcz, jabłko, grapefruit, czarna porzeczka) bez ograniczeń. Softy ( Pepsi, 7 up, Mirinda) 1/os.

Woda gazowana Perlage.
Woda niegazowana z cytrynką i miętą - bez ograniczeń. Butelka wódki 0.5 l/parę.
Zakąski (serwowane na platerach w stół.)
Deska pieczonych mies( karkówka, schab, boczek). Naleśniki z aksamitnym serkiem i marynowanym łososiem. Nugetsy z kurczaka z salsą na ciepło.
Deska serów z krakersami , winogronami i orzechami włoskimi. Schab ze śliwką w wiśniowej glazurze.
Roladki z kurczaka faszerowana grzybami leśnymi. Sałata jarzynowa z pucharku.
Żeberka w miodowo- pikantnej glazurze na ciepło. Sałatka Cesar.
Trio śledziowe.
Mini bagietki z wędzonym pstrągiem i dipem tatarskim. Dwa rodzaje pieczywa własnego wypieku.
Pikle, smalec, masło.
Marynaty oraz dipy.

Drugie Ciepłe Danie
Pieczony dzik serwowana z kaszą gryczaną lub kopytkami , zasmażaną kapustą , sosem pieczeniowym oraz dipem żurawinowo - chrzanowym.
Trzecie Ciepłe Danie.
Zupa gulaszowa z wiejskim pieczywem.
Stół Wiejski
Smalec z jabłkiem. Ogórki własnego wyrobu. Chleb wiejski naszego wypieku.
Kiełbasy , kabanosy . Wędliny z domowej spiżarni. Domowy zylc oraz salceson. Pasztet wieprzowy z żurawiną.
Koszt 250 zł/os

Opinie - Restauracja Moja Weranda

5

3 opinie

Dodaj opinię

Obsługa

Oferta

Wygląd sali

Ceny

Atmosfera

SK

Sylwia K

Jeśli wesele to tylko w Mojej Werandzie! Przepiękne miejsce, cudowny klimat, pyszne jedzenie i Pani Marlena zadba o wszystko

4 lata temu

Marlena Ż

Jestesmy bardzo bardzo zadowoleni . Innego miejsca byśmy nie wybrali . Cudowny klimat i organizacja.

7 lat temu

ZK

Zofia K

Cudowny, wyjątkowy wystrój sali! Pełen profesjonalizm jeżeli chodzi o obsługę

7 lat temu

Kontakt - Restauracja Moja Weranda

Restauracja Moja Weranda

Usługodawca nie przekazał nam informacji, czy prowadzi działalność gospodarczą.

Gołębiewo Średnie 54 83-033 Gołębiewo Średnie

Zobacz sale weselne w Twoim województwie: