Katarzyna Szymańska
Budzowa 2 a, Murzasichle
Nasz oferta to nieoczywista podróż do słonecznej Toskanii w towarzystwie polskich Tatr. Zapraszamy do organizacji zaślubin w ogrodzie, kameralnych wesel, przyjęć ślubnych. Gwarantujemy pomoc konsultantki ślubnej w zaplanowaniu uroczystości.
zaślubiny w plenerze
zaślubiny w ogrodzie
przyjęcia ślubne
zakwaterowanie
transport
pzygotowania przedślubne
konsultantka ślubna
organizacja sesji zdjęciowych
MENU RETRO PRZYKŁAD
Powitanie:
Kieliszek nalewki domowej
Przystawka
Galaretki z szynką i warzywami z odrobiną cytryny i świeżej natki z pietruszki.
Śledzik z cebulką
Chleb ze smalcem
Zupa
Opcja I
Rosół na białej kiełbasie ze staropolskimi przyprawami i ziemniaczkami.
Opcja II
Grzybowa z borowików z makaronem
Danie główne
Opcja I
Kotlety mielone – jako dodatek serwowany sos pieczarkowy
Ziemniaki gotowane posypane świeżym koperkiem
Surówka z buraczków na ciepło z odrobiną chrzanu
Opcja II
Klasyczny schabowy
Ziemniaki z cebulką
Kapustka zasmażana podawana na ciepło
Deser
Szarlotka na ciepło, sernik domowy
Patery
Wędliny i przekąski
Grzybki marynowane w occie
Ogórki kiszone
Sałatka warzywna
Jajka faszerowane z majonezem
Danie na ciepło
Opcja I
Strogonow
Opcja II
Bigos z kiełbaską podawany z chlebem
Opcja III
Barszcz z krokietem
Deser
Ciasto W-Z, babeczki, bezy
MENU LAWENDOWE PRZYKŁAD
Powitanie:
kieliszek prosecco z syropem lawendowym
Przystawka
Przystawka z pieczonych buraków z kozim serem, prażonymi orzechami i roszponką
Grzanki z pomidorami i oliwkami
Zupa
Opcja I
Zupa krem z dyni hokkaido z imbirem i prażonymi ziarnami
Opcja II
Krem z białych warzyw zagęszczany słodkimi batatami
Danie główne
Opcja I
Naleśniki ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem gorgonzola
Opcja II
Udko z indyka w marynacie miodowo - musztardowej
Ziemniaki w mundurkach
Lekka sałatka z sałaty lodowej, melona i pomidora
Deser
Panna cotta lawendowa
Patery
Kanapki z warzywami
Koreczki
Wędliny
Sery
Sałatki marynowane
Danie na ciepło
Opcja I
Leczo warzywne
Opcja II
Fiocchi nadziewane gruszką w sosie gorgonzola na zielonym pesto
Opcja III
Tortelloni z grzybami i ricottą w sosie szałwiowym
Deser
Fontanna czekoladowa z owocami
MENU TOSKAŃSKIE PRZYKŁAD
Powitanie:
Kieliszek prosecco z truskawką
Przystawka
Przystawka z szynki parmeńskiej z melonem ze świeżą rukolą
Frittata z warzywami sezonowymi
Grzanki z pastą wątróbkową z malinami
Zupa
Opcja I
Krem z pomidorów z odrobiną zielonego sosu pesto
Opcja II
Toskańska zupa cebulowa na białym winie
Danie główne
Opcja I
Polędwiczki w białym sosie z dodatkiem marynowanego pieprzu
Świeży szpinak w sosie miodowo czosnkowym
Gniocchi ziemniaczane
Opcja II
Karczek duszony w ziołach we własnym sosie
Gotowany fenkuł z czosnkiem
Ziemniaki z rozmarynem, czosnkiem i oliwą
Deser
Tiramisu z sosem malinowym
Patery
Wędliny włoskie
Sery włoskie
Oliwki
Grilowana cukinia
Grissini
Danie na ciepło
Opcja I
Makaron z szynką włoską, pomidorami suszonymi i świeżą rukolą
Opcja II
Klasyczne ragu a la bologneze
Opcja III
Makaron z kurczakiem i szparagami w białym sosie
Deser
Sernik z ricotty z brzoskwiniami, crostata owocowa
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięBudzowa 2 a 34-451 Murzasichle