Czego szukasz?
Liczba ofert: 21
Miejsce wizytówki w rankingu zależy od różnych parametrów, w tym od opłat płaconych przez usługodawców, dowiedz się więcej.
Terminy last minute!
Przyjęcie weselne, które organizowałam jako pierwsze w naszym Hotelu pamiętam doskonale, cała nasza załoga była bardzo przejęta i podekscytowana tym wydarzeniem. Zaskakujące było to , że sezon weselny rozpoczynało wesele, które odbywało się 14 lutego w walentynki. W ten mroźny i śnieżny dzień powitaliśmy Parę Młodą w Naszym Hotelu. Zaskoczeniem dla wszystkich była czerwona suknia ślubna Panny Młodej, w której wystąpiła. Była to przepiękna kreacja jednak jak na tamte czasy bardzo odważna, myślę, że dzięki tej sukni wszyscy nasi pracownicy będą doskonale pamiętali to wesele, które zapoczątkowało liczne inne przyjęcia. Oczywiście zabawa trwała do białego rana i wszystko było na najwyższym poziomie.
Tradycyjny wiejski stół to klasyka na weselach, klasyka jak to klasyk zawsze się sprowadza, słodki stół czy czekoladowe fondue króluje na weselach od 3 ostatnich lat. Natomiast największą popularnością cieszy się u nas nasz autorski projekt – stół włoskich specjałów, ponieważ w naszym hotelu znajduje się również włoska restauracja, na weselach przygotowujemy oryginalne włoskie specjały sprowadzane z różnych zakątków Italii. Szynki długo dojrzewające, salami, pancetta słynny włoski boczek, sery od tradycyjnego parmezanu po kremowe buratty, przez różnego rodzaju mniej znane okazy serów np. owcze marzolino. Do tego świeże owoce morza, kolorowe, chrupiące sałaty, aromatyczne i proste makarony, a na deser trochę włoskiego dolce vita: tiramisu, panna cotta lub crema catalana. Taki stół to mała kulinarnych podróż po smakach Italii i jednocześnie nie małe zaskoczenie dla Gości weselnych.
Jedna najmocniejsza strona to za mało żeby zorganizować wspaniałe wesele. W naszym obiekcie to kombinacja kilku niezbędnych na każdym weselu elementów - pyszne jedzenie, piękna sala oraz profesjonalna obsługa to podstawa. Jako jedyni w naszym regionie mamy prawdziwych mistrzów kelnerstwa, którzy swoim wieloletnim doświadczeniem i zaangażowaniem służą jako przykład dla młodszych kelnerów, nie tylko obsługują Gości, ale potrafiąc stworzyć odpowiedniej klasy atmosferę.