Czego szukasz?
Liczba ofert: 8
Miejsce wizytówki w rankingu zależy od różnych parametrów, w tym od opłat płaconych przez usługodawców, dowiedz się więcej.
Najważniejszą korzyścią jest fakt, że jest to coś nowego, oryginalnego i niespotykanego na przyjęciu weselnym. Spotykałem się z wieloma opiniami pozytywnego zaskoczenia. Goście byli zachwyceni, że coś tak wspaniałego pojawiło się na rynku w branży weselnej. Po za tym trzeba przyznać, że nie wszyscy lubią pić samą wódkę, a przy naszym drink barze goście uraczą się pysznymi, pięknie udekorowanymi koktajlami.
Oj, tak zdarza się i taki ''pozytywny objaw" naszej pracy. Szczególnie po godzinie 24, kiedy to goście świetnie się bawią, a Pan Jasiu może sobie pogawędzić z barmanem. Przyznam, że bywa to miłe, ponieważ w pewnym sensie goście obdarzają nas zaufaniem, a przy tym czują się przy nas bardziej komfortowo. Mogę nadmienić, że zawierają się przez to nowe znajomości, a niektóre z nich trwają do dziś.
Pracą za barem zajmuję się już od 7 lat, a usługami barmańskimi od 2 lat. Początki jak to początki nie były łatwe. Trzeba było się urodzić żeby zaistnieć, ale wtedy idzie już z górki. Chociaż nie ukrywam, że dalej trzeba cały czas trzymać poziom profesjonalizmu w świadczeniu tego typu usług.
Uważam, że drink bar powinien być na każdym przyjęciu weselnym. Tylko wtedy mamy do czynienia z prawdziwym, niepowtarzalnym weselem, które powinno być przecież niezapomniane. Powiedzmy sobie szczerze, wódkę z sokiem możemy sobie zrobić w domu, ale orzeźwiające Mohito czy słodki Sex on the beach dla większości jest już wyzwaniem. Pamiętajmy także, że dla każdej Pary Młodej zadowolenie zarówno swoje jak i gości jest niezwykle istotne w tym najważniejszym dniu w życiu.
Wszystko zależy od przyjęcia weselnego. Jedna zauważyłem, że jednak płeć piękna jest częstszym gościem przy naszym barze. Ma się ten chyba ten urok barmana…
3. Jak wygląda i czym się charakteryzuje flair w Waszym wykonaniu? Naszą sztukę flair czyli podrzucanie butelkami i innymi akcesoriami barmańskimi popisujemy się przez przed naszym barem. Goście mogą podziwiać jak to jest, kiedy butelka łapana jest z tyłu pleców, albo ląduje na łokciu barmana.