Daniel Wojciewski
Cisowa trakt brzeski, Zakręt, Wiązowna
WESELE
Nasza sala bankietowa w Zakręcie koło Warszawy idealnie nadaje się do organizacji wesel, a menu serwowane przez wykwalifikowanych, doświadczonych kucharzy, przejdzie Wasze najśmielsze oczekiwania!
Ponieważ jesteście ludźmi o wysublimowanym guście i delikatnym podniebieniu, skomponowaliśmy dla Was unikalne menu, którego nie znajdziecie prawdopodobnie nigdzie indziej. Pozwólcie więc służyć Wam w tym wspaniałym dniu w Restauracji Mela Verde i gościć Was w pokojach naszego hotelu, usytuowanego w okolicy cudnego parku krajobrazowego w Wesołej. Nasz hotel z restauracją w Zakręcie czeka na Was i Waszych gościu z otwartymi ramionami.
160 zł - 220 zł
MENU WESELNE
Nasze menu skomponowaliśmy w typowo włoskim wydaniu, dodając do niego szczyptę polskiego smaku, by zaspokoić Państwa najskrytsze marzenia.
Dodatkowo, jeśli życzycie sobie Państwo czegoś bardziej oryginalnego, nasza restauracja w Zakręcie wyjdzie naprzeciw każdej Waszej zachciance. Wystarczy, że opowiecie nam o Waszej wizji, a my zrealizujemy ją z dbałością o każdy szczegół. Zapraszamy Was do zapoznania się z proponowanym menu info. kom: 790243790
E-mail [email protected]
200 zł - 230 zł
PRZYJĘCIE WESELNE W HOTELU MELA VERDE
Hotel Mela Verde to wymarzone miejsce
na zorganizowanie Waszego niezapomnianego wesela.
Dołożymy wszelkich starań aby ten wyjątkowy dzień był najpiękniejszy w Waszym życiu.
Przygotowaliśmy dla bardzo wymagających wyjątkowe menu,
oraz jesteśmy w stanie spełnić niemal każde Państwa życzenie.
Powitanie Młodej Pary chlebem i solą oraz Państwa Gości toastem.
*Przystawki zimne 8-12 do wyboru
*Deska wysokogatunkowych wędlin włoskich
*Deska sezonowych oraz miękkich serów włoskich
*Rolada z mozzarelli z rucolą i paluszkami krabowymi
*Caprese z mleka bawolego
*Szynka parmeńska na melonie
*Łosoś marynowany podany na sałacie z warzywami
*Pieczone plastry cielęciny w sosie tuńczykowym z rucolą i pomidorami cherry
*Warzywa grillowane i oliwki marynowane
*Pomidory faszerowane musem tuńczykowym i kaparami
*Mix sałat ze świeżymi warzywami i kurczakiem marynowanym
*Faszerowane roladki z tortilli
*Tatar wołowy z dodatkami (żółtka, cebulka, masło, pieczywo)
*Focaccia z rozmarynem i solą oraz oliwa
*Pieczony schab po warszawsku z musem chrzanowym
*Pasztet cielęcy w mozzarelli
*Min. Kurczaki w panierce
*Schab ze śliwką w galarecie
*Jajko w sosie tatarskim
*Pasztet ze śliwką
*Sałatka gyros
*Sałatka krabowa
*Sałatka szefa z grillowanym kurczakiem i oliwkami
*Grillowane plastry cukinii
*Przystawka serwowana -1 do wyboru
*Pasztet cielęcy z żurawiną na sosie tatarskim
*Suflet dyniowy/pieczarkowy z musem serowym – przystawka sezonowa
*Jajko faszerowane wędzonym łososiem w sosie cytrynowym
*Cienko pokrojona pierś z kaczki marynowana w soli morskiej
*Cienkie plastry ze świeżego tuńczyka z ruccolą i sosem cytrusowym
Zupy i Kremy- 1 do wyboru
*Rosół tradycyjny
*Krem z dyni/cukinii
*Krem pieczarkowy
*Zupa-krem z pieczonej papryki
*Flaki tradycyjne
*Krem marchewkowy z imbirem
*Rosół z tortellini
*Krem z pomidorów z odrobiną mascarpone
*Zupa warzywna (Minestrone)
Danie Cieple I - 1 do wyboru
*Indyk w sosie balsamicznym
*Pierś z kurczaka zapiekana serem i pieczarkami
*Pierś z kaczki pieczona z śliwką i gruszką
*Policzki wołowe w sosie grzybowym
*Dorsz duszony w pomidorach
Danie Cieple II- 1 do wyboru
*Pierś z kurczaka zapiekana z szynką parmeńską i świeżym pomidorem
*Pierś z kaczki pieczona z jabłkiem i miodem
*Łosoś pieczony w sosie z zielonego pieprzu
*Eskalopki z indyka w sosie kurkowym
Danie Cieple III -1 do wyboru
*Udo z kurczaka pieczone
*Indyk duszony w sosie musztardowo –miodowym
*Zawijany kurczak faszerowany szpinakiem i parmezanem
Danie Cieple IV 1- do wyboru
*Pikantny krem paprykowy
*Czerwony barszcz z pierogami
*Zupa gulaszowa z warzywami i pikantną papryką
*Zupa cebulowa na koniaku
Dwa dodatki do I, II, III Dania Ciepłego
*Ziemniaczki opiekane z rozmarynem
*Ziemniak pieczony z masłem
*Puree ziemniaczane z chrzanem
*Gnocchi ( małe kopytka włoskie)
*Ryż
*Marchewka baby oraz brokuły
*Szpinak na maśle
*Kalafior z masłem i czosnkiem
*Buraczki na ciepło z cebulką
*Warzywa gotowane
*Mix sałat sezonowych
*Mix surówek
*Fasolka szparagowa
*Colesław
Deser serwowany
*Suflet czekoladowy na musie truskawkowym
Bufet Słodki
*Mix Różnego rodzaju ciast *Creme brulee
*Panna cotta *Kawa, herbata
*Tiramisu *Owoce sezonowe pokrojone
*Tort we własnym zakresie
Napoje
Woda, cola, fanta, sprite oraz soki wieloowocowe 1 l – bez limitu
Wszystkie alkohole proponujemy w cenach hurtowych
Danie Cieple V -1 do wyboru (dodatkowo płatne 30zł/os)
*Golonka w piwie po Polsku
*Żeberka w miodzie
*Karkówka grillowana
*Eskalopki cielęce w sosie z gorgonzoli ze szparagami na focacci
*Gnocchi faszerowane kozim serem i truflą podane na maśle z orzeszkami pinii i parmezanem
*Mule w sosie winnym lub pomidorowym
Opcja dodatkowa – fontanna czekoladowa
1200zł
Opcja dodatkowa -grillowanie na powietrzu 2 godziny
30zł/os
Opcja dodatkowa – bufet wiejski Polsko - Włoski
25zł/os
Opcja dodatkowa – Stół frutti di mare
30zł/os
Przyjęcia weselne do 12godzin już od 180zł/os!
60-100os : 230zł/os
100-140os : 220zł/os
140-170os : 210zł/os
170-200os : 200zł/os
Przyjęcia weselne w piątek lub inny niestandardowy dzień od 180zł.
Obiady weselne do 5 godzin już od 120zł/os.
Dodatkowe informacje organizacyjne
Warunki rezerwacji:
• Zadatek 3000 zł nie podlega zwrotowi w razie rezygnacji z wynajęcia sali*
• Ustalanie menu następuje najpóźniej 2 tygodnie przed weselem (zwykle 1 miesiąc przed weselem)
• Ostateczna liczba gości wg której rozliczana jest impreza (bez względu na frekwencję na weselu) - 7 dni przed weselem, informacja e-mail lub pisemna
• Po zakończeniu przyjęcia weselnego, pozostałe jedzenie wydawane jest na wynos, opakowania mogą być doliczone
• Pokrowce na krzesła 7zł/szt
• Dzieci od 3 do 12 lat płatne 50% ceny
• Obsługa (fotograf, DJ, kamerzysta ) płatne 50 % ceny
• Pokoje hotelowe 30% rabatu od cennika
• Dla Pary Młodej noc w luksusowym Apartamencie z możliwością wczesnego zameldowania i późnego wymeldowania- w prezencie od hotelu Mela Verde
• Możliwość korzystania z własnego alkoholu - bez konieczności uiszczania opłaty serwisowej
• Sala weselna z ustawieniem stołów prostokątnych
• 30 miejsc parkingowych monitorowanych
• Szatnia dla gości
• 10% rabatu na wszystkie kolejne imprezy rodzinne dla Państwa Młodych (chrzciny, komunie, rocznice, imieniny, urodziny) organizowane dla min. 20 osób
3.67
IW
Iga W
Nie spaliśmy w ogóle bo za ścianą warczała wielka chłodnia. Syn miał rano egzaminy i bardzo źle się czuł po nocy w takim niby "hotelu". Obsługa beznadziejna - kłamstwa, obietnice i manipulacje. Za oknem głośna hodowla pawi i kur. Brudno, śmierdzi papierosami, w barze jakieś dziwne typy, zarośnięty facet z obsługi chodzi w samych gaciach i klapkach, strach z dziećmi w ogóle tam przebywać
6 miesięcy temu
A
Abi
Wspaniałe miejsce, pyszne jedzenie i cudowny klimat :) Polecam!
7 lat temu
Dziękujemy za przychylną opinię.Cieszymy się, że mogliśmy Państwa gościć :)
D
Danny
Dziękuję całej załodze Hotelu Mela Verde za organizację naszego wspaniałego przyjęcia weselnego. Danny & Ruda ;)
7 lat temu
Cisowa trakt brzeski, Zakręt 05-077 Wiązowna
Poniedziałek
11:00 -22:00
Wtorek
11:00 -22:00
Środa
11:00 -22:00
Czwartek
11:00 -22:00
Piątek
11:00 -22:00
Sobota
11:00 -22:00
Niedziela
11:00 -22:00
Godziny otwarcia restauracji.