Małgorzata Jancelewicz
Ciekocinko 9, Wejherowo
Pałac Ciekocinko Hotel Resort & Wellness to 5-gwiazdkowy, butikowy hotel położony kilka chwil od wybrzeża Morza Bałtyckiego. Odrestaurowany z niezwykłą starannością Pałac z 1910 roku prezentuje się obecnie lepiej niż kiedykolwiek, umożliwiając Gościom magiczną podróż w czasie.
Doskonale rozumiemy wagę Wielkiego Dnia. Wiemy jak sprawić, by rzeczywistość sprostała wyobrażeniom. Miłość tkwi w najdrobniejszych detalach, w mnogości udogodnień. Uczynimy wszystko, by Wasze marzenia odnośnie tego wyjątkowego dnia spełniały się jedno po drugim. Z przyjemnością pomożemy Wam zaplanować i poprowadzić ślubną ceremonię w wymarzonej przez Was aranżacji. Przyjmiemy Waszych bliskich i przyjaciół z naszą wyjątkową, jedyną w swoim rodzaju gościnnością Pałacu Ciekocinko.
Czy będzie to oficjalny obiad, czy kameralne koktajl party, bankiet w bujnej zieleni grodu, czy w dostojnym wystroju sali balowej, przyjęcia weselne organizowane w scenerii Pałacu, przez naszego doświadczonego konsultanta ślubnego wraz z zespołem, dają pewność perfekcyjnie prowadzonej uroczystości, Wam pozostawiając przyjemność delektowania się tym Wyjątkowym Dniem, obecnością bliskich osób, szczęściem emanującym w każdym szczególe.
Oddając do Waszej dyspozycji nasze wyrafinowane i wytworne wnętrza, wypielęgnowany ogród i park, bogactwo smaków naszej kuchni, zawarte w niepowtarzalnym, przygotowanym specjalnie dla Was menu, poczynając od doboru win, poprzez doskonale zbalansowane dania główne, po rozkoszne desery, wciąż nie wyczerpujemy naszych możliwości.
41
od 2 do 150
2
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Grill
Kuchnia
Miejsca noclegowe
Ogród
Parking
Teren zamknięty
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
TYP SALI
Hotel na wesele
Pałac na wesele
Restauracja na wesele
STYL SALI
Wesele w stylu glamour
Wesele w stylu romantycznym
Wesele w stylu rustykalnym
330 zł - 330 zł
PAKIET SREBRNY
Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
* * *
Menu serwowane
Przystawka
Tian z Warzyw z Letniego Ogrodu
Mozzarella, Bazylia, Ocet Balsamico IGP
lub
Pasztet z Dziczyzny
Konfitura z Owoców Leśnych, Marynowana Cebulka, Brioche
Danie Główne
Mleczne Prosię
Pieczony Comber, Jabłko, Gorczyca
lub
Saltimbocca z Piersi z Kurczaka
Szynka Dojrzewająca, Szałwia, Sos Naturalny
Deser
Truskawkowy Sernik na Zimno
Świeże Truskawki, Sorbet z Truskawek, Syrop Miętowy
lub
Panna Cotta z Wiśni
Wanilia, Macerowane Wiśnie, Sorbet Wiśniowy
Zimny Bufet
Terrina z Kurczaka Zagrodowego
Serce Pora, Grzyby Leśne, Marynowana Cebulka
„Ham Hock” En Croute
Piccalilli
Gravlax z Dzikiego Łososia
Koper Włoski, Marynowane Buraczki
Matias w Occie
Ogórek Kiszony
Pstrąg Mi-Cuit
Cytrusy, Rukiew Wodna
Grillowane Warzywa
Bazylia, Pomidor Confit
Sałatka Jarzynowa
Szynka Rozmarynowa
Sałatka z Cykorii
Gruszka, Orzech Włoski, Ser Kashar Blue
* * *
Wybór Ciast z Pałacowej Cukierni
Danie Ciepłe Przed Północą
Bogracz z Łopatki Wieprzowej
Domowe Kluski
* * *
Danie Ciepłe po Północy
Domowy Barszcz na Zakwasie
Grzyby Leśne
* * *
Napoje Bezalkoholowe do Kolacji:
Woda Mineralna, Soki Owocowe, Kawa i Herbata
380 zł - 380 zł
PAKIET ZŁOTY
Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
* * *
Menu serwowane
Przystawka
Pomidory Starych Odmian
Burrata, Bazylia, Ocet Balsamico IGP
lub
Paté z Makreli
Macerowany Ogórek, Melba, Chrzan, Crème Fraiche
Zupa
Velouté z Cukinii
Ser Feta, Mięta
lub
Krem z Pomidorów San Marzano
Oliwa Bazyliowa, Foccacia z Rozmarynem
Danie Główne
Polędwiczka Wieprzowa
Marynowana w Aromatycznych Ziołach, Pancetta, Musztarda
lub
Kurczak Kukurydziany
Ballotine, Kurki, Sos Naturalny
Deser
Eaton Mess
Beza, Truskawki i Maliny, Crème Chantilly
lub
English Garden Martini
Panna Cotta, Galaretka z Jabłka, Sorbet z Jeżyn
Zimny Bufet
Terrina z Kurczaka Zagrodowego
Serce Pora, Grzyby Leśne, Marynowana Cebulka
„Ham Hock” En Croute
Piccalilli
Gravlax z Dzikiego Łososia
Koper Włoski, Marynowane Buraczki
Matias w Occie
Ogórek Kiszony
Pstrąg Mi-Cuit
Cytrusy, Rukiew Wodna
Grillowane Warzywa
Bazylia, Pomidor Confit
Sałatka Jarzynowa
Szynka Rozmarynowa
Sałatka z Cykorii
Gruszka, Orzech Włoski, Ser Kashar Blue
* * *
Wybór Ciast z Pałacowej Cukierni i Candy Bar
Selekcja Domowych Wypieków i Słodkości
Danie Ciepłe Przed Północą
Bogracz z Łopatki Wieprzowej
Domowe Kluski
* * *
Danie Ciepłe po Północy
Domowy Barszcz na Zakwasie
Grzyby Leśne
* * *
Napoje Bezalkoholowe do Kolacji:
Woda Mineralna, Soki Owocowe, Kawa i Herbata
450 zł - 450 zł
PAKIET BURSZTYNOWY
Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
* * *
Toast z wina musującego (kieliszek na osobę)
* * *
Przekąski Koktajlowe (3 do wyboru)
Wędzony Łosoś
Ser Kozi, Marynowane Buraczki
Befsztyk Tatarski
Melba z Chleba Żytniego
Pomidory Cherry Confit
Ciastko Parmezanowe, Bazylia
Cesar
Parmesan, Sałata Rzymska
Galette z Buraka
Ciasto Francuskie, Ser Kozi
Gougeres
Ptysie Serowe, Soubise
Sezonowana polędwica
Liść Nasturcji, Chałka
Menu serwowane
Przystawka
Raviolo z Zielonego Groszku
Ser Kozi, Mięta, Szynka Dojrzewająca
lub
Łosoś Mi-Cuit
Chrzan, Marnowane Buraczki, Jabłko
Zupa
Velouté z Cukinii
Ser Feta, Mięta
lub
Krem z Pomidorów San Marzano
Oliwa Bazyliowa, Foccacia z Rozmarynem
Danie Główne
Sirloin z Cielęciny Rose
Moustarde de Violette, Cząber
lub
Pierś z Kaczki
Brzoskwinia, Lawenda
Deser
Alfonso Mango
Krem Bawarski, Sorbet z Mango, Pistacje, Marakuja
lub
Malinowe Vacherin
Cytrynowe Parfait, Bazylia, Świeże Maliny
Zimny Bufet
Terrina z Kurczaka Zagrodowego
Serce Pora, Grzyby Leśne, Marynowana Cebulka
„Ham Hock” En Croute
Piccalilli
Gravlax z Dzikiego Łososia
Koper Włoski, Marynowane Buraczki
Matias w Occie
Ogórek Kiszony
Pstrąg Mi-Cuit
Cytrusy, Rukiew Wodna
Grillowane Warzywa
Bazylia, Pomidor Confit
Sałatka Jarzynowa
Szynka Rozmarynowa
Sałatka z Cykorii
Gruszka, Orzech Włoski, Ser Kashar Blue
* * *
Wybór Ciast z Pałacowej Cukierni i Candy Bar
Selekcja Domowych Wypieków i Słodkości
Danie Ciepłe Przed Północą
Strogonow z Polędwicy Wołowej
Ser Ementaler, Kwaśna Śmietana, Pieczywo
* * *
Danie Ciepłe po Północy
Domowy Barszcz na Zakwasie
Grzyby Leśne
* * *
Napoje Bezalkoholowe do Kolacji:
Woda Mineralna, Soki Owocowe, Kawa i Herbata
520 zł - 520 zł
PAKIET DIAMENTOWY
Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
* * *
Toast z wina musującego (kieliszek na osobę)
* * *
Przekąski Koktajlowe (3 do wyboru)
Wędzony Łosoś
Ser Kozi, Marynowane Buraczki
Befsztyk Tatarski
Melba z Chleba Żytniego
Pomidory Cherry Confit
Ciastko Parmezanowe, Bazylia
Cesar
Parmesan, Sałata Rzymska
Galette z Buraka
Ciasto Francuskie, Ser Kozi
Gougeres
Ptysie Serowe, Soubise
Sezonowana polędwica
Liść Nasturcji, Chałka
Menu serwowane
Przystawka
Presse z Królika
Foie Gras, Pistacje, Młoda Marchew
Lub
Krab z Devon
Arbuz, Ogórek, Nasturcja
Zupa
Rosół z Perliczki
Domowy Makaron, Oliwa Ziołowa, Warzywa
lub
Zupa z Ryb Bałtyckich
Młode Warzywa, Szafran, Fregola
Danie Główne
Wellington z Polędwicy Wołowej
Sos Bordelaise
Lub
Comber z Jagnięciny
Sos Gribiche
Deser
Cytryna Amalfi
Panna Cotta, Lody Cytrynowe, Pralina z Orzeszków Pini
Lub
Czekolada
Słony Karmel, Lubczyk, Marakuja
Terrina z Kurczaka Zagrodowego
Serce Pora, Grzyby Leśne, Marynowana Cebulka
„Ham Hock” En Croute
Piccalilli
Gravlax z Dzikiego Łososia
Koper Włoski, Marynowane Buraczki
Matias w Occie
Ogórek Kiszony
Pstrąg Mi-Cuit
Cytrusy, Rukiew Wodna
Grillowane Warzywa
Bazylia, Pomidor Confit
Sałatka Jarzynowa
Szynka Rozmarynowa
Sałatka z Cykorii
Gruszka, Orzech Włoski, Ser Kashar Blue
* * *
Wybór Ciast z Pałacowej Cukierni i Candy Bar
Selekcja Domowych Wypieków i Słodkości
Danie Ciepłe przed Północą
Strogonow z Polędwicy Wołowej
Ser Ementaler, Kwaśna Śmietana, Pieczywo
* * *
Danie Ciepłe po Północy
Domowy Barszcz na Zakwasie
Grzyby Leśne
* * *
Alkohole Podczas Kolacji:
Wino białe
Entre-deux-Mers AOC 2012
Château Tour de Mirambeau
Wino czerwone
Primitivo di Salento IGT 2011
Castello Monaci Piluna
Piwo
Pilsner Urquell
* * *
Napoje Bezalkoholowe do Kolacji:
Woda Mineralna, Soki Owocowe, Kawa i Herbata
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięCiekocinko 9 84-210 Wejherowo