Anna Cyganik
Ul. Wygrana 6, Kraków
200 zł - 260 zł
300
do 120
2
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
OPIS MIEJSCA
Klimatyzacja
Kuchnia
Miejsca noclegowe
Parking
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
200 zł - 260 zł
Menu w cenie 200 PLN od osoby:
- chleb weselny na powitanie
- przystawka zimna
- zupa
- danie główne
- deser
- bufet zimnych zakąsek
- bufet sałatkowy
- słodki bufet
- tort weselny
Menu w cenie 230 PLN od osoby:
- chleb weselny na powitanie
- przystawka zimna
- zupa
- danie główne
- deser
- bufet zimnych zakąsek
- bufet sałatkowy
- słodki bufet
- tort weselny
- dwa dania gorące serwowane w czasie wesela
- danie gorące na zakończenie wesela
Menu w cenie 260 PLN od osoby:
- chleb weselny na powitanie
- przystawka zimna
- zupa
- danie główne
- deser
- bufet zimnych zakąsek
- bufet sałatkowy
- słodki bufet
- tort weselny
- trzy dania gorące serwowane w czasie wesela
- danie gorące na zakończenie wesela
Propozycje menu:
Przystawki
Marynowany łosoś w koprze z pieprzem cytrynowym, mus z czarnego bzu, salsefia.
Carpaccio z wędzonej kaczki z piklowanymi grzybami.
Tatar z tuńczyka z sałatką z kopru włoskiego i kurek.
Sezonowana polędwica podana jako carpaccio z sałatką z rukoli i parmezanem.
Pasztet z gęsiej wątróbki z galaretką z aronii.
Zupy
Rosół domowy z makaronem i warzywami.
Krem z salsefii z prażonymi pestkami dyni i oliwą ziołową.
Krem z zielonego groszku z odrobiną kwaśnej śmietany.
Consomme z opiekanej kaczki i pomidorów z pierożkami z ricottą i szpinakiem.
Dwubarwny krem z pora i selera z grzankami czosnkowymi.
Dania główne:
Polędwica wieprzowa faszerowana morelami i śliwami, sos winny demi glace, puree ziemniaczano-pietruszkowe, zestaw surówek.
Filet z kurczaka w sosie kurkowym, młode ziemniaki, warzywa gotowane, sałata ze śmietaną i tartym jajkiem.
Konfitowane udko kacze, sos śliwkowo-koniakowy, duszona modra kapusta, kasza orkiszowa z bukowymi grzybami.
Pieczeń cielęca, sos kaparowy, młode ziemniaki z masłem i koprem, bukiet warzyw gotowanych.
Schab faszerowany, sos Colbert z młodej rzepy i grzybów z opiekanymi ziemniakami i puree z selera, zestaw surówek.
Zestaw mięs (schab pieczony lub panierowany, rolada cielęca z grzybami, policzek wieprzowy), młode ziemniaki, gotowane warzywa, zestaw surówek.
Desery:
Lody Qualita z musem jagodowym i owocami.
Torcik Tiramisu.
Bezowo-malinowe millefeuille.
Nugat czekoladowy z orzechami i sosem z aronii.
Krem brulle z sorbetem z czarnej porzeczki.
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięul. Wygrana 6 30-311 Kraków