Piotr Stolcman
Hotel & Home Rozbicki to nie tylko zabytkowa oberża z komfortowymi pokojami, ale również wspaniałe miejsce na organizację wesela. Dogodna lokalizacja w centrum Polski, nowoczesna aranżacja wnętrz, doświadczony personel oraz wyśmienita lokalna kuchnia staną się wspaniałym tłem impresy weselnej
Dysponujemy:
Salą konferencyjno- bankietową ( 450 m.kw.), która w ustawieniu teatralnym pomieści do 160 osób oraz w ustawieniu bankietowym 120,
Licznymi Vip roomami w zabytkowych podziemiach w nowoczesnej aranżacji,
Pszeszklonym patio ( 140 m. kw.), które świetnie sprawdza się w czasie organizacji targów.
140 zł - 150 zł
Zupa: rosół drobiowy z domowym makaronem
główne:
trybowane udko drobiowe
zrazy wieprzowe w sosie
kotlet schabowy panierowany
filet rybny w sosie cytrynowym
dodatki:
ziemniaki gotowane
risotto
kluski śląskie
zestaw surówek ( 3 rodzaje )
zimna płyta:
tatar wołowy
sałatka jarzynowa
sałatka szwedzka ze śledziem
deska wędlin i serów
deska mięs pieczystych
śledź w 2 smakach
tybaliki drobiowe
masło i pieczywo
II podanie po północy:
barszcz z pasztecikiem
szaszłyk drobiowy z pikantnym ryżem
180 zł - 190 zł
Zupa: bulion wołowy z kołdunami i oliwą ziołową
główne:
kotlet schabowy zapiekany z pomidorem pod mozarellą
pierś z kurczaka na szpinaku
filet z miruny ( ryby) na sosie kaparowym
polędwiczka wieprzowa sous vide na sosie z zielonego pieprzu
dodatki:
ziemniaki gotowane
kopytka
pęczetto buraczane
frytki
zestaw surówek ( 3 rodzaje )
zimna płyta:
tatar z klasycznymi dodatkami
sałatka grecka
sałatka gyros
deska mięs pieczystych
deska wędlin i serów
gruszka z musem malinowym i serem lazur
carpaccio z buraka z miodem i serem feta
śledź 3 rodzaje
masło i pieczywo
II podanie :
golonki na kapuście
gulaszowa z kluseczkami
dramstiki na warzywach
240 zł - 250 zł
Przystawka: gravlax/ rukola/ mus miodowo-musztardowy
Zupa: bulion wołowy z kluseczkami
główne:
polędwiczka z sosem serowym
udko trybowane na mixsie warzyw
kotlet drobiowy z pieczarkami i serem
dorsz na fasolce szparagowej
dodatki:
kaszetto jaglane
ziemniaki pieczone w całości
frytki i ziemniaki 50/50
mix warzyw na parze
zestaw surówek ( 3 rodzaje )
zimna płyta:
tatar
sałatka grecka
sałatka śledziowa
sałatka jarzynowa
deska serów i deska wędlin
deska mięs pieczystych
śledzie 3 smaki
szynka z kością pieczona
wędliny domowe
masło i pieczywo
II podanie:
łosoś na sosie cytrynowym
czarna soczewica
golonka na kapuście
bogracz z kluskami
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięWłocławek