Czego szukasz?
Liczba ofert: 2
Gastronomia wbrew ogólnemu przekonaniu to bardzo trudna i wymagająca branża. Specjalista do spraw organizacji imprez okolicznościowych powinien wykazać się przede wszystkim talentem organizacyjnym, podzielnością uwagi, działaniem na wielu polach jednocześnie, umiejętnością pracy w zespole i pod presja czasu. Poza tym najważniejsza jest pasja, bez której żadna impreza się nie uda.
Każdego typu wesele ma swój urok, zarówno te huczne, tradycyjne jak i nowoczesne eventowe. Charakter uroczystości musi być dopasowany do oczekiwań gości. Ta różnorodność sprawia, ze cały czas możemy pogłębiać swoją wiedzę i umiejętności. Najfajniejsze w naszej pracy jest to, że spotykamy na swojej drodze nowych ludzi i nowe oczekiwania i pomysły.
Trema jest zawsze i przy każdej uroczystości, ale wesela są szczególnie wymagające. Staramy się jak najwcześniej dopiąć wszystkie szczegóły na ostatni guzik, wtedy nie ma presji czasu, która jest najbardziej stresogenna. Dodatkowo bardzo ważna jest praca w zgranym zespole, wśród ludzi którzy rozumieją się bez słów.
Specjalizujemy się w trakcyjnej kuchni polskiej, ale na życzenie klienta możemy również wykonać dania kuchni międzynarodowej. Nasi goście cenią sobie przede wszystkim przygotowywana przez Szefa Kuchni zupy i potrawy mięsne. Na specjalne zamówienie możemy przygotować płonący udziec, indyka, dania dla osób z nietolerancja pokarmowymi.
Staramy się podchodzić do każdej uroczystości indywidualnie. Jesteśmy otwarci na nowe wyzwania, chętnie pomagamy w realizacji oryginalnych pomysłów. Dopasowujemy menu do oczekiwań gości i organizatorów. Realizujemy niestandardowe menu weselne i oryginalne stoły okolicznościowe tj. wegański zakątek. W naszej ofercie można znaleźć nie tylko wesele w sali, ale również w stylu garden party.
Przede wszystkim ciężka praca, nieschodzący w twarzy uśmiech i pasja.