Ilona Brzezińska
Polecani w tej kategorii
Pokaż więcej
Z wielką przyjemnością zorganizujemy dla Państwa najważniejsze wydarzenie w Waszym życiu jakim jest przyjęcie weselne. Nasz fachowy zespół zorganizuje wesele, które na długie lata pozostanie niezapomniane zarówno dla gości jak i pary młodej.
Dołożymy wszelkich starań aby ten wyjątkowy dzień był najpiękniejszy w Waszym życiu
Zawsze z uwagą wsłuchujemy się w potrzeby klienta. Sumiennie i z najwyższą starannością spełniamy Państwa oczekiwania
Współpracujemy z profesjonalnym dekoratorem, który zadba o każdy szczegół weselnego stołu. Na specjalne życzenie istnieje możliwość realizacji kompleksowej usługi dekoracji od dekoracji sali, kościoła, samochodu po wiązankę ślubną. Jesteśmy gotowi sprostać każdemu wyzwaniu.
Posiadamy kreatywny, wysoko wykwalifikowany zespół pracowników służących radą i doświadczeniem w zakresie opracowania menu, scenariusza oraz realizacji imprezy
Dysponujemy własnym, w pełni wyposażonym zapleczem kuchennym. W naszej kuchni przygotowujemy szeroki asortyment doskonałych dań. Wyjątkowy smak potraw od lat zachwyca naszych klientów i sprawia, że polecają nas innym
Organizowane przez nas przyjęcia weselne na długo pozostają w pamięci gości.
190 zł - 230 zł
od 30 do 300
2
USTAWIENIE STOŁÓW
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Grill
Kuchnia
Teren zamknięty
TYP SALI
Restauracja na wesele
Sala bankietowa
190 zł - 190 zł
WARIANT I za 190 zł/ osobę
ZUPA na dobry początek
(1 porcja/os. (1 rodzaj do wyboru)?
- Tradycyjny rosół z makaronem
- Zupa krem
/pomidorowy, brokułowy/
DANIA GŁÓWNE -
4 porcje/os. (5 rodzajów do wyboru)
- Filet z dorsza w sosie porowo-cytrynowym
- Kotlet de Volaille
- Grillowana pierś z kurczaka w ziołach
- Udko faszerowane
- Rolada drobiowa z pieczarkami
- Zawijane zrazy wieprzowe
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Pieczony schab
- Bitki z karkówki w sosie własnym
- Pieczeń z karkówki w sosie myśliwskim
DODATKI -
(2 rodzaje do wyboru)
- Ziemniaki z koperkiem
- Frytki
- Kuleczki ziemniaczane
+ bukiet surówek (standardowo w każdym z zestawów)
- DESER -
(3 porcje/os.)
- Ciasto bankietowe
/sernik, jabłecznik, biszkopt z galaretką i owocami/
BUFET ZIMNY
SAŁATKI -
(1 porcja/os. (2 rodzaje do wyboru))
- Tradycyjna sałatka warzywna
- Sałatka Grecka
(sałata lodowa, ser Feta, oliwki, pomidor, ogórek, Winegret)
- Sałatka z tuńczykiem
(tuńczyk, jajko, papryka, ogórek konserwowy,
marynowane cebulki, majonez)
- Sałatka z selerem
(seler konserwowy, szynka, kukurydza, jajko, majonez)
- Sałatka Gyros
(kapusta pekińska, kurczak, kukurydza, ogórek
konserwowy, majonez, majonez)
ZAKĄSKI -
(5 porcji/os. (7 rodzajów do wyboru))
- Roladki naleśnikowe z wędzonym łososiem
- Tradycyjna ryba po grecku
- Pstrąg w galarecie
- Śledź po żydowsku z rodzynkami
- Galaretki drobiowe
- Karkówka szpikowana boczkiem i ziołami
- Karkówka pieczona ze śliwką
- Klopsiki w zalewie octowej
- Schab pieczony w majeranku
- Schab w galarecie faszerowany śliwką lub brzoskwinią
- Roladki z kurczaka z pieczarkami
+ pieczywo i masło (standardowo w każdym z zestawów)
KOLACJA 1 -
1 porcja/os. (1 rodzaj do wyboru)
- Flaki wołowe
- Barszcz z pasztecikiem
- Żurek z białą kiełbasą
KOLACJA 2 -
(1 porcja/os)
- Szaszłyki drobiowe na żółtym ryżu
NAPOJE -
(bez ograniczeń)
- kawa (rozpuszczalna oraz parzona)
- herbata w kilku wariantach smakowych
- dodatki (cukier, mleko, cytryna)
- woda gazowana i niegazowana
- soki owocowe
- napoje gazowane (Coca-cola, Sprite, Fanta)
D O D A T K O W O , A T R A K C J A W I E C Z O R U
- Łosoś faszerowany szpinakiem serwowany z sosem czosnkowym (15 zł/os.)
- Stół wiejski (deski wędlin i mięs pieczonych, pasztet, swojski smalec, ogórek, pieczywo) (15 zł/os.)
- Szynka pieczona serwowana z kapustą zasmażaną i chrzanem (cena wg. wagi)
200 zł - 200 zł
WARIANT II za 200 zł/ osobę
ZUPA na dobry poczatek
1 porcja/os. (1 rodzaj do wyboru)
- Tradycyjny rosół z makaronem
- Zupa krem
/pomidorowy, brokułowy, z zielonego groszku/
DANIA GŁÓWNE -
(4 porcje/os. (5 rodzajów do wyboru))
- Filet z dorsza w sosie porowo-cytrynowym
- Kotlet de Volaille
- Rolada drobiowa nadziewana szpinakiem i serem Feta
- Grillowana pierś z kurczaka w ziołach
- Udko faszerowane
- Rolada drobiowa z pieczarkami
- Pierś z kurczaka w sezamowej panierce
- Zawijane zrazy wieprzowe
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Kotlet schabowy zapiekany z ananasem i serem
- Pieczony schab
- Bitki z karkówki w sosie własnym
- Pieczeń z karkówki w sosie myśliwskim
DODATKI -
(2 rodzaje do wyboru)
- Ziemniaki z koperkiem
- Frytki
- Kuleczki ziemniaczane
+ bukiet surówek (standardowo w każdym z zestawów)
DESER -
(3 porcje/os.)
- Ciasto bankietowe
/sernik, jabłecznik, biszkopt z galaretką i owocami/
- Patery ze świeżymi owocami
BUFET ZIMNY
SAŁATKI -
(1 porcja/os. (2 rodzaje do wyboru))
- Tradycyjna sałatka warzywna
- Sałatka Grecka
(sałata lodowa, ser Feta, oliwki, pomidor, ogórek, Winegret)
- Sałatka z tuńczykiem
(tuńczyk, jajko, papryka, ogórek konserwowy,
marynowane cebulki, majonez)
- Sałatka Cezar
(mix sałat, cykoria, kurczak, kiełki, pomidor, sos Cezar)
- Sałatka z selerem
(seler konserwowy, szynka, kukurydza, jajko, majonez)
- Sałatka Królewska
(mix sałat, rzodkiewka, pomidor, ogórek, Winegret)
- Sałatka Gyros
(kapusta pekińska, kurczak, kukurydza, ogórek
konserwowy, majonez)
ZAKĄSKI -
(5 porcji/os. (7 rodzajów do wyboru))
- Roladki naleśnikowe z wędzonym łososiem
- Tradycyjna ryba po grecku
- Pstrąg w galarecie
- Śledź po żydowsku z rodzynkami
- Roladki drobiowe faszerowane serem Lazur
- Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem i serem
- Galaretki drobiowe
- Szynka z sosem chrzanowym
- Karkówka szpikowana boczkiem i ziołami
- Karkówka pieczona ze śliwką
- Klopsiki w zalewie octowej
- Schab pieczony w majeranku
- Schab z sosem tymiankowo-oliwkowym
- Schab w galarecie faszerowany śliwką lub brzoskwinią
- Roladki z kurczaka z pieczarkami
+ pieczywo i masło (standardowo w każdym z zestawów)
KOLACJA 1 -
1( porcja/os. (1 rodzaj do wyboru))
- Flaki wołowe
- Barszcz z pasztecikiem
- Żurek z białą kiełbasą
KOLACJA 2 -
(1 porcja/os, (1 rodzaj do wyboru))
- Szaszłyki drobiowe na żółtym ryżu
- Strogonow drobiowy lub wieprzowy
NAPOJE - (bez ograniczeń)
- kawa (rozpuszczalna oraz parzona)
- herbata w kilku wariantach smakowych
- dodatki (cukier, mleko, cytryna)
- woda gazowana i niegazowana
- soki owocowe
- napoje gazowane (Coca-cola, Sprite, Fanta)
DODATKOWO, ATRAKCJA WIECZORU
- Łosoś faszerowany szpinakiem serwowany z sosem czosnkowym (15 zł/os.)
- Stół wiejski (deski wędlin i mięs pieczonych, pasztet, swojski smalec, ogórek, pieczywo) (15 zł/os.)
- Szynka pieczona serwowana z kapustą zasmażaną i chrzanem (cena wg. wagi)
230 zł - 230 zł
WARIANT III za 230 zł/ osobę
ZUPA
(1 rodzaj do wyboru)
- Tradycyjny rosół z makaronem
- Zupa krem
Aromatyczny krem z borowików
- Krem z białych warzyw z oliwą truflową
- Wykwintny rosół z kluseczkami francuskimi
DANIA GŁÓWNE -
(4 porcje/os. (5 rodzajów do wyboru))
- Łosoś pieczony z koprem
- Filet z dorsza w sosie porowo-cytrynowym
- Kaczka konfitowana z jabłkami
- Kotlet de Volaille
- Rolada drobiowa nadziewana szpinakiem i serem Feta
- Grillowana pierś z kurczaka w ziołach
- Udko faszerowane
- Rolada drobiowa z pieczarkami
- Pierś z kurczaka w sezamowej panierce
- Zrazy wołowe
- Polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowym
- Zawijane zrazy wieprzowe
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Bitki z karkówki w sosie własnym
DODATKI -
(2 rodzaje do wyboru)
- Ziemniaki z koperkiem
- Frytki
- Kuleczki ziemniaczane
+ bukiet surówek (standardowo w każdym z zestawów)
DESER -
(3 porcje/os.)
- Puchar lodowy z bitą śmietaną i owocami
- Ciasto bankietowe
/sernik, jabłecznik, biszkopt z galaretką i owocami/
- Patery ze świeżymi owocami
BUFET ZIMNY
-SAŁATKI -
1 porcja/os. (2 rodzaje do wyboru)
- Tradycyjna sałatka warzywna
- Sałatka Grecka
(sałata lodowa, ser Feta, oliwki, pomidor, ogórek, Winegret)
- Sałatka z tuńczykiem
(tuńczyk, jajko, papryka, ogórek konserw, maryn cebulki, majonez)
- Sałatka Cezar
(mix sałat, cykoria, kurczak, kiełki, pomidor, sos Cezar)
- Sałatka z selerem
(seler konserw, szynka, kukurydza, jajko, majonez)
- Sałatka Królewska
(mix sałat, rzodkiewka, pomidor, ogórek, Winegret)
- Sałatka Gyros
(kap pekińska, kurczak, kukurydza, ogórek konserw, majonez)
ZAKĄSKI -
5porcji/os. (7 rodzajów do wyboru)
- Tatar z łososia z sosem kawiorowym
- Roladki naleśnikowe z wędzonym łososiem
- Tradycyjna ryba po grecku
- Pstrąg w galarecie
- Śledź po żydowsku z rodzynkami
- Roladki z kurczaka z pieczarkami
- Kurczak grillowany z sosem tatarskim
- Łezki drobiowe nadziewane suszonymi pomidorami
- Roladki drobiowe faszerowane serem Lazur
- Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem i serem
- Galaretki drobiowe
- Szynka z sosem chrzanowym
- Szynka ze szparagami
- Szynka po rusku
- Karkówka szpikowana boczkiem i ziołami
- Karkówka pieczona ze śliwką
- Klopsiki w zalewie octowej
- Schab pieczony w majeranku
- Schab z sosem tymiankowo-oliwkowym
- Schab w galarecie faszerowany śliwką lub brzoskwinią
+ pieczywo i masło (standardowo w każdym z zestawów)
KOLACJA 1 -
1 porcja/os. (1 rodzaj do wyboru)
- Flaki wołowe
- Barszcz z pasztecikiem
- Żurek z białą kiełbasą
KOLACJA 2 -
(1 porcja/os, (1 rodzaj do wyboru))
- Szaszłyki drobiowe na żółtym ryżu
- Strogonow drobiowy lub wieprzowy
- Pieczony udziec podany na kapuście serwowany przez Szefa Kuchni
NAPOJE -
(b/ograniczeń)
- kawa
- herbata w kilku wariantach smakowych
- dodatki (cukier, mleko, cytryna)
- woda gazowana i niegazowana
- soki owocowe
- napoje gazowane (Coca-cola, Sprite, Fanta)
Ten usługodawca nie ma opinii
Dodaj opinięToruń