Dział Marketingu
Ul. Raczyńskich 6, Ciechocinek
			Pałac Łazienki II w Ciechocinku to idealne miejsce na zorganizowanie wesela. Dzięki doskonałej kuchni, pięknym wnętrzom i świetnej obsłudze Wasze wesele pozostanie na długo w pamięci.
Niniejszy kompleks składa się z dwóch części - ponad stuletniego pałacu, w której mieści się hotel i restauracja Marconi oraz współcześnie dobudowanej części z salami weselnymi i Medical SPA.
Obiekt znajduje się w centralnej Polsce w województwie kujawsko-pomorskim, blisko zjazdu z autostrady na trasie Łódź - Gdańsk, co sprawia, że jesteśmy doskonałą lokalizacją dla Par Młodych szukających miejsca na wesele, w którym będą mogli zebrać się goście z różnych stron kraju. Ciechocinek jako miejscowość rekreacyjno-uzdrowiskowa jest miejscem tętniącym życiem z wieloma atrakcjami turystycznymi i pięknymi widokami.
 Menu już od 209 zł z ciastami i owocami!
Noc w Apartamencie to prezent od hotelu dla Pary Młodej!
W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt mailowy: [treść zablokowana]
		
249 zł - 369 zł
120
od 20 do 150
2
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Dekoracje
Grill
Klimatyzacja
Kuchnia
Ogród
Parking
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
TYP SALI
Hotel na wesele
Pałac na wesele
249 zł - 249 zł
                                            ZUPA (250 ml/os ogółem )
serwowana indywidualnie, 1 do wyboru, 
❖ Rosół z makaronem z kawałkami z kurczaka
❖ Bulion wołowy szpinakowy omlet paski
❖ Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
DANIE GŁÓWNE (250 g/os. ogółem)
mięsne podane w półmiskach, 3 dania do wyboru
❖ Schab tradycyjny z pieczarkami i cebulką
❖ Devolay
❖ Karkówka pieczona z sosem śliwkowym
❖ Rolada z kurczaka z sosie myśliwskim
DODATKI PODANE W STOŁY (130 g/os. ogółem)
3 do wyboru,
❖ Ziemniaki z wody
❖ Puree
❖ Ziemniaki opiekane
❖ Kluski śląskie
❖ Ryż jaśminowy
DODATKI WARZYWNE (120 g/os. ogółem)
❖ Tradycyjny zestaw 3 surówek
❖ Kapusta zasmażana
❖ Buraczki
ZIMNE ZAKĄSKI (250 g/os ogółem)
podane do stołu lub w bufecie, 
❖ schab pieczony z morelą
❖ galantyna z kurczaka 
❖ galaretki drobiowe 
❖ śledzie w 3 smakach 
❖ sałatka jarzynowa 
❖ sałatka a'la grecka z serem feta
❖ karkówka pieczona 
❖ jajka faszerowane
II GORĄCA KOLACJA ( 250 ml/os ogółem)
1 rodzaj do wyboru – jedno podanie 0:00-1:00, 250 ml/os.
❖ Żurek staropolski z jajkiem i białą kiełbasą 
❖ Barszcz z pasztecikiem 
BUFET SŁODKOŚCI ( 120 g/os ogółem)
Desery i owoce ustawione na bufecie, 
❖ 3 rodzaje ciast bankietowych (do wyboru: szarlotka, WZ, sernik, biszkopt z galaretką)
❖ Patera ze świeżymi owocami 
NAPOJE
❖ Kawa, herbata – bez limitu
❖ Woda niegazowana w dzbankach z cytryną i  miętą – bez limitu
                                        
319 zł - 319 zł
                                            ZUPA (250 ml/os ogółem)
serwowana indywidualnie
❖ Rosół z makaronem z kawałkami z kurczaka
❖ Krem z grzybów leśnych z groszkiem ptysiowym 
❖ Bulion wołowy z kołdunami
❖ Krem ze świeżych pomidorów 
DANlA GŁÓWNE (300 g/os. ogółem)
mięsne i rybne podane w półmiskach, 3 do wyboru,350 g/os.
❖ Filet z kurczaka w sosie borowikowo - śmietanowym 
❖ Schab z szynką parmeńską duszony w sosie winnym 
❖ Ryba w sosie pomidorowym
❖ Policzkii wieprzowe w sosie chrzanowym
❖ Polędwiczki wieprzowe w sosie myśliwskim
❖ Cordon blue
DODATKI SKROBIOWE (130 g/os. ogółem)
3 do wyboru 
❖ Gotowane ziemniaki doprawione świeżym masłem i  koprem
❖ Puree
❖ Ziemniaki opiekane
❖ Kluski śląskie
❖ Ryż jaśminowy
DODATKI WARZYWNE (120 g/os. ogółem)
3 do wyboru 
❖ Tradycyjny zestaw 3 surówek
❖ Asortyment gotowanych warzyw doprawione maślano - cytrynową emulsją 
❖ Sałatka sezonowa
❖ Zielona sałata z oliwkami
❖ Mix surówek (biała kapusta, marchewka, sałatka  szwedzka)
BUFET SŁODKOŚCI (120 g/os ogółem)
Desery i owoce ustawione na bufecie, 
❖ Piramida świeżych owoców
❖ 3 rodzaje ciast do wyboru: szarlotka, WZ, sernik,  biszkopt z galaretką
PRZEKĄSKI I SAŁATY ( 300 g/os ogółem)
podane na stoły
❖ Schab pieczony ze śliwkami
❖ Tymbaliki z kurczaka
❖ Mozzarella z pomidorami 
❖ Schab po warszawsku z nadzieniem chrzanowym 
❖ Ryba po grecku 
❖ Śledzie w trzech smakach 
❖ Sałatka jarzynowa 
❖ Karkówka pieczona 
❖ Jajka faszerowane 
❖ Sałatka grecka z serem feta 
❖ Rolada z boczku
II GORĄCE PODANIE ( 150 g/os ogółem) 
samoobsługa ok. godz. 22:00, 150 g/os.
❖ Szynka wieprzowa pieczona w całości - krojona 
❖ Żurawina/chrzan 
III GORĄCE PODANIE ( 250 ml/os ogółem)
1 do wyboru, serwowane indywidualnie 00:00/1:00
❖ Żurek staropolski z jajkiem i białą kiełbasą 
❖ Zupa gulaszowa 
❖ Barszcz czerwony z pasztecikiem
NAPOJE
❖ Kawa, herbata - bez limitu
❖ Woda niegazowana w dzbankach z cytryną  i miętą- bez limitu
                                        
369 zł - 369 zł
                                            ZUPA (250 ml/os ogółem)
serwowana indywidualnie, 1 do wyboru
❖ Rosół z domowym makaronem z dodatkiem świeżej  pietruszki
❖ Krem ze świeżego pomidora z grzanką serowa
❖ Bulion grzybowy z łazankami
❖ Krem z brokułów z prażonymi migdałami
DANIA GŁÓWNE (300 g/os. ogółem)
mięsne i rybne podane w półmiskach, 3 do wyboru
❖ Filet faszerowany szpinakiem i serem feta
❖ Tradycyjny kotlet schabowy 
❖ Zrazy wołowe z sosie
❖ Pieczeń wieprzowa z sosem chrzanowym
❖ Kotlet de volaille 
❖ Kotlet szwajcarski pełny sera
❖ Łosos w sosie koperkowym
Dodatki skrobiowe (130 g/os. ogółem)
3 do wyboru
❖ Ziemniaki z wody z koperkiem 
❖ Ziemniaki pieczone 
❖ Kluski śląskie z masłem 
❖ Kopytka ziołowe
❖ Ryż 
❖ Frytki 
Surówki (130 g/os. ogółem)
3 do wyboru 
❖ Kapusta zasmażana z kminkiem 
❖ Kapusta Modra z rodzynkami 
❖ Buraczki na zimno 
❖ Marchewka z chrzanem 
❖ Surówka z białej kapusty 
❖ Surówka z kapusty kiszonej 
❖ Warzywa królewskie gotowane na parze 
DESER (120 g/os ogółem)
1 do wyboru 
❖ Pana cotta z sosem malinowym 
❖ Szarlotka z gałką lodów 
❖ Ciastko czekoladowe 
NAPOJE
❖ Kawa, herbata bez limitu
❖ Woda niegazowana w dzbankach z cytryną i miętą – bez limitu 
ZIMNE PRZEKĄSKI (300 g/os ogółem)
podane na stoły 
❖ Medaliony z polędwicy wieprzowej 
❖ Schab pieczony ze śliwka i morelą 
❖ Roladki z mięs mieszanych z kompozycja ziołową
❖ Boczek pieczony rolowany z płatkami pieczarek
❖ Staropolski pasztet pieczony z dodatkiem żurawiny 
❖ Tymbaliki drobiowe 
❖ Trybowany kurczak faszerowany mięsem 
Pikle Sałatki: (200 g/os ogółem)
❖ Tradycyjna sałatka jarzynowa 
❖ Caprese- pomidory z mozzarellą 
❖ „Szefa”- szynka, ser żółty, ananas, kukurydza,  paseczki selera 
❖ Dodatki do zimnych przekąsek:
❖ Mix Pieczywa 
❖ Masło 
❖ Mix sosów 
BUFET SŁODKOŚCI (120 g/os. ogółem)
❖ 3 rodzaje ciast: szarlotka, WZ, sernik, biszkopt z galaretką
❖ Piramida świeżych owoców
II GORĄCE PODANIE (250 ml/os ogółem)
1 rodzaj do wyboru, serwowane indywidualnie ok. 22:00
❖ Flaczki po staropolsku 
❖ Bigos po myśliwsku
❖ Kurczak po azjatycku z ryżem z warzywami
III GORĄCE PODANIE (250 ml/os ogółem)
1 rodzaj do wyboru, serwowane ok. 00:00/1:00
❖ Barszcz czerwony z krokietem 
❖ Żurek staropolski z jajkiem i kielbaska
NAPOJE
❖ Kawa, herbata bez limitu
❖ Woda niegazowana w dzbankach z cytryną i miętą bez limitu
                                        
99 zł - 159 zł
                                            POPRAWINY od godz. 13:00-19:00
WARIANT I
Menu 99 zł 
ZUPA (250 ml/os ogółem)
1 do wyboru, serwowana
	Żurek z białą kiełbaską
	Pomidorowa z ryżem lub makaronem
DANIE GŁÓWNE  (180 g/os ogółem)
1 rodzaj do wyboru, serwowane indywidualnie 
	Pieczona noga z kurczaka
	Tradycyjny kotlet mielony 
DODATKI SKROBIOWE (120 g/os ogółem)
1 do wyboru 
	puree
	ziemniakami z wody z masełkiem i koperkiem
SURÓWKI (120 g/os ogółem)
1 do wyboru 
	surówką z białej kapusty 
	buraczkami na ciepło 
WARIATN II
Menu 159 zł
ZUPA (250 ml/os ogółem)
1 do wyboru, serwowana 
	Żurek kujawski z białą kiełbasą, bekonem i jajkiem
	Krem z pomidorów z grzanka 
DANIE GŁÓWNE (180g/os ogółem)
mięsne podane w półmiskach, 
	Cordon blue
	Soczysta karkówka pieczona z sosem pieprzowym
DODATKI (120 g/ os ogółem)
podane na stoły 
	Puree
	kluski śląskie
	świeże warzywa gotowane na parze
PRZEKĄSKI l SAŁATY (250 g/ os ogółem)
podane na stoły
	Pomidory faszerowane tuńczykiem
	Sałatka grecka
	Tatar z łososia z czerwoną papryką, cebulą i ogórkiem konserwowym
	Sałatka makaronowa z brokułami i fetą z sosem czosnkowym
   Woda, kawa i herbata w samoobsługowym bufecie
-> Menu dla dziecka do 3 lat gratis                                         
 a do 10 lat 50 % wartości wybranego menu
                                        
5
M
Monika
Piękna sala nie potrzebowala wiele dekoracjii by wygladac swietnie bylismy pod ogromnym wrazeniem miala swoj niepowtarzalny urok pani manager bardzo profesjonalna rozwniez bardzo pomocna :) obsluga weselna rozwniez zdala egzamin jedzenie bardzo dobre wszystkiego bylo duzo :D dziekujemy za przepiekne wspomnienia
7 lat temu
ul. Raczyńskich 6 87-720 Ciechocinek