Bernadeta Kuzińska
Władysława Łokietka 1 hipodrom Sopot, Sopot
Bernadeta Kuzińska
Ostatnio online: 1 dzień temu
WOLNE TERMINY 2024 & 2025! UMÓW SIĘ NA SPOTKANIE I POZNAJ SZCZEGÓŁY
OFERTY!
Zaplanuj swoje wesele wspólnie z Unicorn Restaurant.
Niezwykłe otoczenie restauracji Unicorn tworzy niezapomniany klimat,
idealny na organizację najlepszego wesela. Wyśmienite jedzenie w
połączeniu z niepowtarzalnymi wnętrzami obiektu sprosta oczekiwaniom
najbardziej wymagających gości. Oferujemy kompleksową organizację
wesela.
Marzysz o weselu na plaży? w stodole? w ogrodzie? Świetnie!
Restauracja Unicorn specjalizuję się w kompleksowym przygotowaniu i
organizacji Wesel w formie cateringowej!
Nasza Manager organizacji wesel przygotuję ofertę indiwidualną
dopasowaną do Waszych możliwości i wymagań!
Chcesz nas poznać bliżej? Zapraszamy na DNI OTWARTE DLA WESELNIKÓW !
Szczegóły na Instagramie Unicorn Restaurant!
140 zł - 350 zł
od 50 do 150
1
USTAWIENIE STOŁÓW
Okrągłe
Prostokątne
OPIS MIEJSCA
Grill
Klimatyzacja
Kuchnia
Ogród
Parking
Teren zamknięty
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
TYP SALI
Restauracja na wesele
Sala bankietowa
STYL SALI
Wesele w stylu morskim
Wesele w stylu romantycznym
Wesele w stylu rustykalnym
300 zł - 300 zł
3 DANIOWY OBIAD
CIEPŁA KOLACJA
Żurek z białą kiełbasą na własnym zakwasie aromatyzowany świeżym majerankiem
Przystawka
Pasztet z dziczyzny podany z żurawiną z duszoną w winie oraz grzanką tymiankową
Zupa
Consommé z kaczki podane z makaronem domowym i lubczykiem
Dania główne
Bitki wieprzowe duszone w sosie borowikowym
Pierś kurczaka owinięta w plaster bekonu, zapiekana z rozmarynem, oprószona parmezan
Filet z dorsza smażony na oliwie cytrynowej, podany z duszonymi porami
Pieczona karkówka szpikowana czosnkiem, marynowana w rozmarynie,
podana w sosie własnym
Dodatki
Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Ryż z warzywami
Mix kruchych sałat z winegretem
Buraczki
Surówka z kapusty
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK
Śledziki marynowane w oliwie z cebulką i kaparami
Galantyna z kurczaka faszerowana omletem i orzechem włoskim
Tymbaliki drobiowe z delikatną, klarowną galaretką
Roladka z kurczaka faszerowana serem feta i oliwkami
Mus z wędzonego łososia podany na grzance
Sałatka z pulpecikami mięsnymi, selerem naciowym, cebulą i jajkiem
Parfait z kaczej wątróbki z karmelizowaną cebulką podane na grzance
Grillowana cukinia faszerowana serem camemberti suszonym pomidorem
Pieczywo, masło
BUFET KAWOWY
Świeżo mielona kawa z ekspresu
Herbata (czarna/owocowa)
Dodatki: mleko/cukier/cytryna
NAPOJE NIEGAZOWANE
Woda z cytryną i miętą
Soki owocowe (jabłkowy/pomarańczowy)
350 zł - 350 zł
3 DANIOWY OBIAD
CIEPŁA KOLACJA
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK
Śledzie marynowane z estragonem podane z cebulką i oliwą
Wątróbka drobiowa zapiekana w plastrze bekonu
Pasztet z dzika podany z żurawiną
Vol-au-ventfaszerowane pastą z wędzonego łososia
Rostbef pieczony na różowo zawijany z serem pleśniowym typu jersey oraz rukolą
Rolada z łososia faszerowana dorszem glazurowana fondem rybnym podana z kawiorem
tobiko
Roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana borowikami pieczona w plastrze bekonu
Sałatka z ziemniaków, marynowanej cebuli i owoców morza (małże, ośmiorniczki, kalmary,
krewetki) skropiona cytryną
Pieczywo, masło
BUFET KAWOWY NAPOJE NIEGAZOWANE
Polędwiczka wieprzowa smażona na oliwie w prażonej kaszy gryczanej, podana z sosem demi glace
Przystawka
Parfait z kaczej wątróbki z karmelizowaną cebulą na grzance
Zupa
Krem z pora i pieczonych ziemniaków z dodatkiem wiejskiej śmietany podany
z kluskami cielęcymi
Dania główne
Zraziki wieprzowe w sosie pieczeniowym
Eskalopki z piersi indyka zapiekane z suszonymi pomidorami, mozzarellą i świeżą bazylią
Bitki ze schabu wieprzowego duszone z chorizo picante, paloną papryką i czerwoną cebulą
Filet z dorsza, smażony na oliwie, podany z konfiturą cytrynową
Dodatki
Ziemniaki pieczone z serem, bekonem oprószone szczypiorkiem
Risotto z warzywami i zielonym groszkiem
Mix kruchych sałat z winegretem
Pomidory z cebulą kruszonym pieprzem, bazyliowym ekstraktem skąpane w oliwie
Fasolka szparagowa na ciepło z masełkiem
Świeżo mielona kawa z ekspresu
Herbata (czarna/owocowa)
Dodatki: mleko/cukier/cytryna
Woda z cytryną i miętą
Soki owocowe (jabłkowy/pomarańczowy)
390 zł - 390 zł
3 DANIOWY OBIAD
CIEPŁA KOLACJA
Jagnięcina pieczona z bakłażanem, pomidorami, czosnkiem, ziołami i czerwonym winem
Przystawka
Rostbef pieczony na różowo z rozmarynem, podany z karmelizowaną gruszką oraz
omletem szparagowym
Zupa
Krem z białych warzyw z płatkami migdałów
Dania główne
Soczysta pierś kurczaka z kostką faszerowana szynką parmeńską i serem grana padano pieczona
z świeżą szałwią i białym winem
Polędwiczka wieprzowa smażona na oliwie w prażonej kaszy gryczanej, podana z sosem demi glace
z palonych kości cielęcych i wołowych
Kacze udko confit, zapieczone z warzywami duszonymi w czerwonym winie
Stek z łososia norweskiego z grilla, podany z grillowanym bakłażanem i cukinią
Dodatki
Ziemniaki pieczone z serem, bekonem oprószone szczypiorkiem
Gnocchi z masłem
Soczewica duszona z warzywami
Buraczki zasmażane na ciepło
Mix kruchych sałat z winegretem
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK
Tarta borowikowa
Parfait z kaczej wątrobki z karmelizowaną cebulą
Roladka z piersi kurczaka faszerowana wędzoną słoniną i oscypkiem
Roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana musem z kurzej wątróbki podana z konfiturą z czerwonej cebuli
Łosoś gravlax marynowany w ginie, soli morskiej i koprze podany z sosem z surowych żółtek i musztardy dijon
Małże nowozelandzkie zapiekane w porach i śmietanie
Tatar z polędwicy wołowej podany z marynowanym borowikiem, korniszonem i cebulką
Wędzone ryby z cytryną podane na desce
Kapary podane w puszystym serku i oprószone parmezanem
Pikantna sałatka z pulpecikami wieprzowymi, selerem naciowym, marynowaną papryką, jajkiem i cebulą
Pieczywo, masło
WARTOŚĆ MENU - 350 ZŁ
BUFET KAWOWY
Świeżo mielona kawa z ekspresu
Herbata (czarna/owocowa)
Dodatki: mleko/cukier/cytryna
NAPOJE ZIMNE
Woda z cytryną i miętą, woda gazowana
Soki owocowe (jabłkowy/pomarańczowy)
Pepsi
7-up
BUFET SŁODKI
Ciasta w papilotach - 3 rodzaje
Mus z białej czekolady
Owoce filetowane
WINO HAUSOWE
Wino białe Chardonney
Wino czerwone Merlot
5
KK
Kasia K
Polecam bardzo ? dania przepyszne, bardzo szybko podane. Na pewno jeszcze tam wrócimy ?
4 lata temu
Źródło: FacebookAŻ
Anna Ż
Pyszna rybka, desery i atmosfera :)
5 lat temu
Źródło: FacebookЭМ
Эмилия М
Polecam, najbardziej sernik <3
5 lat temu
Źródło: FacebookDS
Dominika S
Pyszny sernik z białą czekoladą.
5 lat temu
Źródło: FacebookMŁ
Mał Ł
smacznie, przyjemnie, polecam ???
5 lat temu
Źródło: FacebookJB
Joanna B
Polecam restaurację Unicorn, pyszne jedzenie i miła obsługa, piękne widoki, przestrzeń i spokój??
6 lat temu
Źródło: FacebookRS
Rafał S
Najpyszniejsze I Najlepsze Owoce Morza Tylko W UNICORN Sopot !!!!! .
6 lat temu
Źródło: Facebook23 listopada 2024
Termin last minute!
30 listopada 2024
Termin last minute!
7 grudnia 2024
Termin last minute!
Władysława Łokietka 1 hipodrom Sopot 81-745 Sopot
12 km od Gdańska
8 km od Gdyni
21 km od Pruszcza Gdańskiego
22 km od Redy
19 km od Rumi